Pika Zoja -> RE: Hrvaška da ali ne?! (17.7.2009 13:06:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara larissa Pozdravljene Upam da sem svoje vprašanje uvrstila v pravo rubriko....Skratka zanima me kakšne izkušnje imate z hrvati tisti ki se letos že bili tam na morju. Govori se namreč da so hrvati zaradi te politike full proti slovenskim turistom in da jim delajo razno razne preglavice, med drugim tudi uničujejo avte slovencev pa slišala sem celo da pred nekaterimi restavracijami piše da ne strežejo slovencev ( to me sicer ne skrbi)itd. Zanima me koliko od tega je sploh res, je res tako hudo ? ali je varno ali ne se odpraviti na počitnice k našim sosedom. Mi imamo rezervirane počitnice šele drug mesec pa so me ob vsem tem kaj se govori nekak začeli obdajat dvomi ali bi sploh šli. Se opravičujem če je na to temo že kaj napisano, ker imam zelo malo časa nisem imela časa iskati na foromu, če pa je na to temo že bilo kaj debate pa mi prosim napišite link. Najlepše hvala vsem že vnaprej Bila sedaj 3 tedne na Hrvaškem. Ustrežljivi, prijazni, dobrovoljni. Postrežba dokaj na nivoju, dobro no, pač odvisno kje, cene živil, pijače - sploh na otokih- so zasoljene, apartmaja pa smo oba plačali manj, kot je bilo na začetku domenjeno (prvega za pol manj, ker je bilo večinoma časa slabo vreme), drugega pa 50 € manj, je rekla gazdarica, da nam šteje ceno po predsezoni. V glavnem letos dam velik + hrvatom, ker so malo začeli razmišljat in se resnično obnašajo na nivoju. Kot se spodobi.
|
|
|
|