hdmarjetica -> RE: Pomoc za Murine delavce in njihove druzine (23.7.2009 19:57:55)
|
Paštetka!Prav imaš in mislim da je treba zbrat obutev denar,hrano in šolske potrebščine,mi kot humanitarno društvo smo se povezali z g, lukčičem iz zsss-ter z g, Felicito-Medved organiziramo pomoč,ki bo v večji obliki .Sedaj imamo že za obut, ter oblačila, seveda (Nova)Podarili so nam v Leclerku kakšen mesec nazaj,toda tega je toliko da bomo odstopili v Muro -šolske potrebščine bomo probali pridobiti, saj imamo nekaj stalnih donatorjev,pa morda ima gdo še kaj doma?pa nam lahko odstopi.Sedaj sem se aktivirala v Kranju,skratka Gorenjski konec .Radi bi zbrali nekaj denarja za plačilo položnic(Elektrika)to je namreč nujno , seveda pa je to velika organizacija in je treba vse prepakirat sortirat ter zvezat in dati na euro paleto, ko pripeljejo mleko pomurske mlekarne na naš konec se naloži in v Ljubljani preložijo z viličarjem in se odpelje v Mursko Soboto, Rada bi pridobila še kaj torb in hrane,, za kakršno koli prašanje sem dosegljiva na tel 041-494-691- Marta Vse podatke pa najdete tudi na pozitivke.si pod humanitarno društvo marjetica. Lp Marta
|
|
|
|