Pomoč, prosim (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Annny -> Pomoč, prosim (29.5.2005 15:44:18)

Ojla,

zanima me, v kaj boste danes oblekle :duda: za spanje. To bi rada vedela čimprej, ker gre naša Naja spat že ob 17.30.

Ponavadi spi v spalni vreči. Naj ji dam tanko spalko? Ali jo dam noter samo v body? BOdy z dolgimi ali kratkimi rokavi?

Včeraj je bila v debelejši spalki, bodiju z dolgimi rokavi in kratkih hlačah, pa ji je bilo zelo vroče.

Kako boste oblekle za spat vaše tamalčke?

LP

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.5.2005 15:50:24)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Mojca P. -> Pomoč, prosim (29.5.2005 15:50:51)

Ziga spi v bodiju z dolgimi rokavi, ker je v nasem stanovanju abnormalno vroce (mansarda). Ima odprto okno (skipano) in rolete dol (da ne piha) in ni nic pokrit. V spalki je bil samo pozimi, ko je blo v sobi 18 stopinj (pri taki temp. naj bi drugace otroci najbolje spali).
Ce imas preko 22 stopinj v sobi, kjer spi...bi ji jaz dala gor samo bodi in tanko spalko (za vsak slucaj).!!

HuAnita -> Pomoč, prosim (29.5.2005 16:05:02)

Naša Pina je to noč spala v bodiju s kr. rokavi + hlačke (zaprti prsti). Zbuja se vsa preoptena, spalke ne uporabljamo več.
Pokrila sem jo pa le s plenico - tetra ali kaj so že...

HuAnita -> Pomoč, prosim (29.5.2005 16:08:01)

Annny, do kdaj pa potem Naja spi? :zmeden2: Naša je iber zaspanka, zaspi ob 19.00, zjutraj pa potegne tudi do 8.30. Aja, se pa zbujamo na 3 ure ponoči...

dory -> Pomoč, prosim (29.5.2005 16:17:38)

Nas tamal spi samo v pizamici...kao pajacek...ker se ponoci n krat odkrije pa je pol glih prou :)

Annny -> Pomoč, prosim (29.5.2005 16:20:06)

Ojla, HuAnita,

Naja se zbudi zjutraj okrog 8h..fajn, kajne? Spi nepretgoma celo noč! Pa potem dopoldne tudi kako uro in pol drema.
Res je ful pridna, sploh ni nobenih problemov z njo, jo moram pohvalit. Prav idelen otrok- rada papca, slinčka sploh ne rabi, sama pije po flaški..
Samo zdaj je že tako gibčna, da že kar sama stoji (7,5 mes.) in povsod se plazi, tako da jo moram ves čas imeti na očeh;) Je ful aktiven deklič:sloncek:

Imava srečo, da sta najini deklici tako pridni...kako pa tvoja drugače- kak problem?

Lp
:rozica::rozica:

NinaŠ -> Pomoč, prosim (29.5.2005 17:12:11)

Anže bo danes - tako kot prejšnje dni - spal samo v kratkem bodiju, pri na stežaj odprtem oknu (samo zaveso čez potegnem), nepokrit do ene 23., ko pridem jaz spat ga pa pokrijem s tanko dekico. Imamo pa tud vroče (mansarda) zvečer 25 - 26*, do jutra pa se kljub odpretmu oknu ne ohladi pod 22*.

LP

P.S.
Kako imaš pridno :duda: :bravo:

ZARA -> Pomoč, prosim (29.5.2005 18:25:58)

Zara spi že en čas samo v tankem bodiju z dolgimi rokavi in v vreči...

Anonimen -> Pomoč, prosim (29.5.2005 22:04:09)

Mi imamo trenutno v sobi 28 stopinj, če lahko verjamete. Sicer pa spi v bodiju s kr. rokavi in nepokrit pri odprtem oknu na steržaj. Ponoči ga potem pokrijem do pasu.

piščanc -> Pomoč, prosim (29.5.2005 22:10:23)

naš spi v pajacku z dolgimi rokavi in zaprtimi nogicami, pokrit s kovterčkom, zaenkrat mu ustreza in spi od 20-21h do 5h

snorlax -> Pomoč, prosim (29.5.2005 22:42:46)

Samo bodi s kratkimi rokavi in pokrit s tetra pleničko ali tanko odejico, pa še to vse zbrca s sebe in spi kot top celo noč. Če ga bolj oblečem ali pokrijem se takoj zbudi.

Mirno nočko!

lin -> Pomoč, prosim (29.5.2005 23:24:14)

Bodi kr.rokav in spodnji del pidžame,pokrijem jo še z rjuhco,ma se itak takoj odkrije,aja pa brez nogavic

Stran: [1]