|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: brzinski porod
17.7.2009 12:53:37   
Nika v službi
Kolegica se je pred porodom začasno preselila k sorodnikom v Ljubljano - da je imela blizu P. Ker sicer je tudi pri njej po ovinkasti gozdni, deloma makadamski cesti, cca. 1 ura do porodnišnice.

Srečno, pa kjer koli že bo.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
17.7.2009 14:07:46   
roberta
Najprej: mož naj, pa naj bo še taka nuja, vozi po pameti user posted image   (beri: drži naj se vseh cestnoprometnih pravil :)

Potem pa: malo je možnosti, da bi kar v avtu rodila - čeprav je to 3 otrok. jaz cel kup žensk poznam, ki se jim je porod 3 otroka zavlekel bolj kot prva dva...

če pa bi se to že zgodilo. ja, nič, rodila boš in to je to. imej za vsak primer pri sebi kako svežo rjuho, da boš otročka notri zavila. potem pa naj mož lepo pelje naprej do porodnišnice (vmes naj ti seveda pomaga, a ne? user posted image  ), da zdravstveno osebje opravi še ostalo (prerez popkovino, umitje itd) opravi. pa če boš od poroda do porodnišnice rabila še več kot pol ure, ne pozabi na posteljico. ta mora it ven zaradi možnosti krvavitev. mož naj ti rahlo pritisne na trebuh, ti pritisni, mož pa naj nežno povleče za popkovino, da pride posteljica ven = tole raje še koga bolj izučenega vprašaj/preveri, da ne bo kaj narobe user posted image ). sicer pa še to: otroka čimprej na prsi user posted image  pa bo svet zagotovo lep...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
17.7.2009 15:52:13   
Jenn73
Tudi jaz sem rodila trikrat, nazadnje pred točno tremi tedni. Vse tri porode so mi sprožili. Prvič sem rojevala zelo dolgo, tako da raje ne bi o tem, drugič je porod od predrtja ovojev trajal 4 ure in 40 minut, tretjič pa le dve uri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
17.7.2009 23:16:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: roberta

Najprej: mož naj, pa naj bo še taka nuja, vozi po pameti user posted image   (beri: drži naj se vseh cestnoprometnih pravil :)

In to je to. Še kakšne brisače vzameš s sabo, da zaviješ dojenčka, drugo pa mislim, da ne rabiš, saj v vsakem primeru strokovna pomoć pride hitro in oni poskrbijo za ostalo.

(odgovor članu roberta)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?