kamp (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

a.jda -> kamp (29.5.2005 11:13:25)

Mi kupujemo prikolico. Pa me zanima a mogoče katera ve kok približno stane na dan da maš prikolico v kampu, pa elektrika in avto in kar zraven spada. smo 2 odrasla in punčka stara 1 leto. Meli bi nekje blizu npr. Poreč.

Imeli bi postavljeno kak mesec in pol. Ene tri tedne bi bli dol, pol bi pa še za vikende hodili. A se isto plača če maš prazno prikolico postavljeno, pa ni nobenga noter, al pa če smo dol prijavljeni kaka je razlika v ceni. Npr. če smo vsi dol bi plačali 8 000 na dan, če pa je le prikolica brez nas bi nas pršlo pa..koliko? Nimam pojma o cenah v kampu. Že nekaj časa nismo bili.

hvala za vsako informacijo.

andrejaz -> kamp (29.5.2005 12:25:06)

Evo ti cenik za camp Lanterna (blizu Poreča)in si malo preračunaj

http://www.riviera.hr/cro/hot_cjen.aspx?id=cLanterna&str=CJE

Za Lanterno vem da prikolica ne more stati prazna - no lahko je fizično prazna, vendar moraš plačati poleg prikolice še najmanj 1 osebo ali celo 2.

Gina -> kamp (29.5.2005 12:47:41)

Odvisno, kje imaš prikolico. Ponavadi pride prazna prikolica cca 5000.- na dan, ponekod manj, ponekod več. Pride pa skoraj povsod dražje, kot če je eden tam prijavljen. V Lanterni moraš biti vsaj cca 2 cela meseca, da se ti splača vzeti pavšal, drugače te pride ceneje, če plačuješ po dnevih. Če ste pa samo trije, pa je itak ceneje po dnevih.

Gina -> kamp (29.5.2005 12:49:07)

Še en link od kampov okoli Poreča:

http://www.istra.com/porec/eng/kamp-2.html

Mina1 -> kamp (29.5.2005 18:36:57)

V Sireni v Novemgradu je tako, da če nimaš pavšala, ki je precej drag, in imaš recimo dol prikolico, pa je vmes kaj prazna, te pride zelo drago. Resno...

Mi smo eno leto ostali brez pavšala, pa je takrat za 4 tedne tudi veliko prišlo (1 avto je itak zastonj na parceli), drugega moraš plačati in tako.

Zdej, ko pa pavšal plača tašča, plačujemo le dnevno takso, ki te pa malo pride in tako.

Skratka, ceneje te pride, če je vedno nekdo dol, kot pa če prikola stoji prazna. lahko naredite edino tako, da pustite 1 osebno na recepciji, čeprav ni nikogar v prikolici, v kolikor ne kontrolirajo. če pa kontrolirajo in najdejo, da notri nikogar ni, ti si pa kot prijavljen, pa joj...

Skratka, tudi kemp ima velko slabih strani, so pa tudi fino dobre;)

pa-pa Mina1

andrejaz -> kamp (29.5.2005 23:25:48)

Gina - a imate pri vas v Lanterni prikolico?

Gina -> kamp (30.5.2005 13:55:29)

Ne, mi smo imeli kar precej let v Solarisu, ki spada pod isto upravo, pa kampa se držita en drugega, zato malo poznam. Bom šla pa tudi letos tja ene frende pogledat. Mi je pa Solaris ful čist kamp, zato mi je všeč, pa ni tako nabasan, pa senco najdeš ponavadi. je pa nudističen.

Stran: [1]