Anonimen -> RE: Je kaznivo (17.7.2009 8:30:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 Zadeva je- za firmo si naročnik TI, imajo tvoje podatke in tebe bojo terjali za plačilo. Komu si ti dala ta izdelek in kdo je tebi dolžan denar za kupnino njih nič ne briga. In ja, tud TEBE bodo tožili za izterjavo, če bo tako daleč prišlo. Zato tega človeka nekam suni, primi za kravateljc da bo izpljunil denar (če bi imel namen, bi ga že zdavnaj), če ne pa čimprej plačaj, ker zamudne obresti ti tečejo in ne želi si, da te bojo tožili zaradi par evrov...ker znajo prit astronomski zneski ven. Mene je izučilo.[sm=smiley13.gif] Pravno tukaj nimaš nič. Razen če dokažeš, da je nekdo zlorabil tvoje osebne podatke z namenom okoriščanja in goljufije, to je kaznivo. Jaz sem lepo plačala, požrla tisti denar, pa je bil mir...lahko bi onega [sm=hudicek1.gif] tožila za kupnino potem, pa škoda časa in denarja zgubljat za take ljudi. se strinjam in če ti ne da denarja, mu to zadevo ki jo je kupil vzemi pa reč da jo dobi ko ti dobiš dnar. Ne morem tega vzet,ker je to bila kozmetika namenjena drugim,ki so plačali denar je seveda tale pobral in ga zapravil namesto,da bi plačal položnico.
|
|
|
|