pitje vode (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

soncica01 -> pitje vode (16.7.2009 11:53:01)

zanima me kaj narediti? Ali sploh kaj narediti? Moja punčka, stara skoraj 6 mesecev noce nic vode piti. Poizkusila sem ji ob teh vrocih dneh dajati malo vode po flaski (smo na Aptamilu in uvajanju goste hrane) PA NIC VODE NOCE SPITI!

Ji dajati raje kakšen čaj? Kaj svetujete? Hvala in lp.

naia -> RE: pitje vode (16.7.2009 12:08:12)

kaj pa komarčka, sta probale?

Claudi -> RE: pitje vode (16.7.2009 12:37:09)

Moj tud ne mara vode, dajem mu sadni čaj od Hippa, sok iz prekuhanih suhih sliv ali marelic, jabolčni ali breskov sok razrečen z vodo.

Anonimen -> RE: pitje vode (16.7.2009 13:17:05)

Kaj pa če bi ji najprej probala vodo po žlički dat?

shaban -> RE: pitje vode (18.7.2009 16:43:20)

naša tudi noče vode nikakor pa ji jabučnega redčimo z vodo in ga spije na litre in litre res.to ji daj pa nič hudega samo malo več daj vode kot pa soka.

Anja24 -> RE: pitje vode (18.7.2009 18:07:59)

Poskusi ji dati vodo ko bo res fejst žejna...npr. po kopanju. ko se bo navadila okusa, jo bo pa tudi tako pila (ko ne bo tako grozno žejna).

švicarka -> RE: pitje vode (19.7.2009 22:30:37)

Jaz mojemu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] dajem ALETE bio zeliščni čaj (Nestle) in ga spije kolikor mu dam. Zelo ga ima rad. Je 100% naraven, za otroke od prvega tedna starosti naprej. Bazira na komaraču, janežu, kamilici. Kupujem ga v Mullerju.

Anonimen -> RE: pitje vode (20.7.2009 14:26:01)

Naša ima pa vodo tooolk rada ... je pila do sedaj nesladkan domač kompot, pa nesladkan čaj iz filter vrečke od komarčka ... samo voda ji je pa najbolj zakon. Sem ji učeri, ko smo bili ravno na poti pa je afna požlampala že vse njene zaloge vode, dala v flaško malo moje ZAlife ... no pa ji ni bilo nič všeč in ni hotla pit ... tak da jaz sem prav srečna, da ima najraje smo vodo. 

Stran: [1]