|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Winks karte
16.7.2009 10:01:45   
jakaracman
Kako se igra z njim?Zraven ni nobenih navodiluser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Winks karte
16.7.2009 18:04:21   
jakaracman
user posted image A nobena nič ne ve??

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Winks karte
18.7.2009 21:58:28   
skinimini
So navodila, so, samo so takooo doolga :(

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Winks karte
7.8.2009 10:18:58   
Pikca
Našla sem navodila na enem drugem forumu in jih kopiram (midve z Živo imava isti komplet in prav tako znava igrati samo v dvoje).

Razlaga igre za dva po "kmečki logiki":

Ena od igralk je npr. Bloom, druga "Aiša". Pred vama je igralno polje.

Karte se delijo na tri vrste:
Winx karte - to so tiste s podobo tvoje junakinje,
karte moči (obstajajo štiri različne moči: pogum, sreča, prijateljstvo in očarljivost, pomembna pa je tudi barva) in
čarobne oz. magix karte.

Karte si razdelita tako, da ima vsaka 6 Winx kart s svojo junakinjo, potem pa vsaka polovico kart moči in vsaka polovico magix kart. Najbolje je, če jih pustite kar tako, kot so originalno zložene v kovčku - na dva kupčka.

Vsaka položi predse eno Winx karto, običajno tisto s št. 6, vse ostale karte pa dobro premešate in vsaka svoje položi na svoj prostor (kjer piše DECK). Od tu jih bosta vlekli, odlagali jih bosta pa na sosednji označen prostorček (odlagalni kupček).

Prstan si nadaneta obe na mezinec ene roke.
karto "oblačni stolp" položite na igralno podlago, kjer je označeno. Prav tako vzamite krog z rezultati, nanj dajte eno izmed gumic - z njo boste označevali točke, ki jih boste osvojili. Najprej je gumica na poziciji start.

Kocka predstavlja Trixice, s katerimi se borite. položite jo na sredino, kjer je označeno.

Zdaj je čas, da začnete z igro. Najbolje je, da igrate in se ob igri učite, bo lažje.
Važno je, da veste, da sta obe Winxici zaveznici in si pomagata. ASkupaj zbitara točke, sposojata si karte, pazita, da se igra ne konča prehitro, sicer bosta premagani:)...

Torej:
prva začne mlajša igralka:
iz kupa vzame zgornjih 6 kart in jih drži v roki. Karte moči lahko zlaga ob svojo Winx karto, ki jo ima odprto pred sabo, pozorna pa mora biti na barve lokov, ki se morajo ujemati. Če je lok mavričen, pa lahko tja položiš katerokoli barvo loka. Cilj je, da priložiš vse štiri moči, takrat lahko greš z svojo Winxico v boj. Vendar lepo po vrsti.

Torej iz rok lahko odložiš vse karte moči, ki jih potrebuješ, lahko odpreš tudi novo Winx karto ali dve (največ tri lahko imaš odprte naenkrat) in prilagaš moči tudi njim. Potem so pa tu še čarobne (magix) karte, ki jih lahko uporabiš zelo različno - nekatere zdaj med igro, nekatere pa v boju. Ena od teh kart ti npr. omogoča, da lahko preiščeš svoj kupček in vzameš karto, ki jo potrebuješ. Če uporabiš to čarobno karto, jo moraš odložiti na odlagalni kup.

ko si uporabila vse karte in če ti je ostala v roki še kakšna karta moči, lahko vprašaš soigralko, če jo potrebuje. Če jo - če paše k njeni Winx karti, ji jo lahko posodiš, vendar šele, ko odgovori na vprašanje, ki je napisano na tej karti - npr. kateri hobi te najbolj osrečuje? ali Kako bi pomagala novi sošolki, da bi se počutila kot doma? in podobno... Vsak odgovor je O.K. potem ji posodiš karto, vendar jo mora obrniti tako, da puščica, ki je na karti, gleda proti tebi. Tako vesta, da je karta tvoja in ko je ne bo več potrebovala, jo bo odložila na tvoj odlagalni kup.

Ko razdeliš vse karte, ki jih soigralka potrebuje, se odločiš in lahko karte, ki jih držiš v rokah, obdržiš ali odložiš na odlagalni kup. Če odložiš vse, boš v naslednjem krogu lahko vlekla 6 kart iz svojega kupčka, sicer pa toliko manj, kolikor ti jih je ostalo v roki. S tem si zaključila svoj krog, zdaj je na vrsti boj, če imaš kakšno Winxico pripravljeno (ima vse 4 moči). Če nimaš, je na vrsti naslednja igralka.

Boj: Na Winx karti imaš napisano število - toliko točk imaš ti. potem vržeš kocko - če je število na kocki večje, kot tvoje na kartah, potem so zmagale Tvix in vseh 5 tvojih kart gre v "oblačni stolp" - položiš jih pod karto oblačnega stolpa.- Ne dobiš nič točk.
Če je število enako,- je izenačenje, igraš naprej - ponovno mečeš kocko, tako dolgo, dokler nista števili različni.
Če je tvoje število večje (lahko si pomagaš tudi z vložitvijo ene od čarobnih kart, če jo imaš), zmagaš. Na okrogli kartici rezultatov z gumico označiš število točk, ki si jih osvojila (toliko, kot piše na Winx karti) svojih 5 kart oz. vse karte s katerimi si se bojevala, pa odložiš na odlagalni kup. Torej v boj lahko pošlješ eno ali pa vse Winx, ki so pripravljene na boj (imajo vse 4 moči) - v nadaljevanju igre bo pogosto, da bo katera imela več Winx kart naenkrat pripravljenih za boj.
Torej boj je končan, točke osvojene, ali pa ne, na vrsti je soigralka.

postopek se ponovi: vleče 6 kart, dopolni moči Winx karti, ponudi karte soigralki, uporabi kakšno čarobno karto, če želi, odloži odvečne karte, nato pa gre v boj ali pa je na vrsti spet soigralka.

Še pomembna stvar -Sončni prstani - ti merijo čas! V boju mečeš kocko - če je poleg števila prstan, si morata obe igralki prstan premakniti en prst naprej proti palcu. Če je poleg številke ključ, lahko "rešite vse karte iz oblačnega stolpa (če jih je kaj v njem) in jih položite vsak na svoje odložišče.
Prstan se prestavi za en prst tudi, ko ti na tvojem kupčki zmanjka kart (prstan morata premakniti obe igralki). Takrat lahko vzameš in premešaš karte iz odložilnega kupa in jih položiš na mesto, kjer piše DECK, ter igraš naprej. Igra se konča, ko prstan pride do palca - Takrat je sončni vzhod. Tako, kot v risanki, lahko Winxice rešujejo svet samo ponoči. Ob sončnem vzhodu je konec.
Takrat prešteješ zbrane točke - pogledaš na kartonček, koliko sta priigrali. če sta dosegli 20 točk ali več, sta zmagali proti Trixicam. Če manj, pa sta izgubili, zmagale so Trixice. Več sreče prihodnjič.

(odgovor članu skinimini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?