kaj je primernejše (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Moyca_ -> kaj je primernejše (29.5.2005 9:31:33)

že cel teden zbiram skup tega hudiča. Je treba stanovanje napolnit

Zdaj sem že rezervirala v Rutarju ta trosed+ dvosed + fotelj. Je iz tekstilnega usnja(iz oddelka trend)- če je katera videla v katalogu- tak bel oz. bež je.
Všeč pa mi je še en enako 3+2+1 ki pa je iz mikrotkanine take oranžne barve. Ta mi je bolj všeč, ker se mi zdi bolj udoben za mala dva, onega pa je lažje čistit, je pa bolj mezel kar pa mi spet ni všeč

kaj mislite

Vera* -> kaj je primernejše (29.5.2005 9:34:16)

Jaz bi na tvojem mestu tistega,ki se lažje čisti.Sej lahko kako deko gor pogrneš..:zmeden2:

mamsi -> kaj je primernejše (29.5.2005 9:50:38)

Jaz bi pa raje tistega iz mikrotkanine, ker je prijetnejši na dotik. Občutek je važn. Sicer se pa da mikrotkanino tudi dobro čistit.;)

frutka_ -> kaj je primernejše (29.5.2005 10:46:23)

Mikrotkanina, ker se full ajnfoh čisti!

babylove -> kaj je primernejše (29.5.2005 10:46:36)

Mi imamo Rutarjevo mikrotkanino in so nama jo izredno hvalili, češ da je enostavna za čiščenje. Iz lastnih izkušenj pa ne vem, ker je še nismo umazali ;).

Anonimen -> kaj je primernejše (29.5.2005 11:27:55)

Jaz sem za oranžnega.

Moyca_ -> kaj je primernejše (29.5.2005 11:39:20)

samo kaj pa če je kaka slaba mikrotkanina- ni nevem kak mehka ampak meni je bolj udobno kot usnje:zmeden:

frutka_ -> kaj je primernejše (29.5.2005 11:49:44)

Meni je usnje samo lepo. Nikoli pa ga ne bi imela doma v dnevni sobi, sploh če imam dva otroka.
Poleti je usnje vroče in pozimi hladno, gor se prilimaš ko sediš nekaj časa pa še vonj ima....

Če bi pa imela kakšno delovno sobo bi pa usnjeni kavček zgledal kar dobro...

Jančika_ -> kaj je primernejše (29.5.2005 11:51:33)

Mi imamo pa takega, da lahko vzamemo prevleko dol in jo operemo na 60. Kaj drugega pa taki packi, kot sem jaz, ni prišlo v poštev8). Še na obiskih zlivam rdeče vino po naslonjačih, a ne, Frutka:ups:.

frutka_ -> kaj je primernejše (29.5.2005 12:02:34)

Jančika res je!

Ampak na srečo sem kupila takšen kavč, na katerem se vsaka packa, pa naj bo še takooo velika, odstarni z najlažjo lahkoto! Peresno lahko! A ni res Jančika?!

Uprabila sem vodo in krpo, malo pobisala in madež od rdečega vina je izginil!

In zato sem kupila takšen kavč, da lahko Jančike vino gor polivajo pa Filipi z mastnimi prstki gor packajo!
Uporabila sem Razgoršek, lepo in ugodno.

Malo hec....neee...res je boljša mikrotkanina. usnje pa zgleda dobro in ****čko!

;):)-;):)-;):)-;):)-;):)-;):)-;):)-;):)-;):)-;):)-;):)-;):)-

Moyca_ -> kaj je primernejše (29.5.2005 12:07:30)

midva nimava trenutno take debele denarnice da bi Razgorška kupovali. Sedaj čim ceneje in čim več. Ta 3+2+1 stane sedaj v akciji 110 000, iz mikrotkanine pa 100 000. Tako da za ta denar dobiva rabljeno pa sva te raje novo vzela. Pa pri lesnini sva nakupili za celo stanovanje skoraj za drobiž:)-:)-:)-
dobro je za enkrat- boljše kot prazno stanovanje

Gina -> kaj je primernejše (29.5.2005 12:43:02)

Jaz ne bi usnja pri majhnih otrocih. Kaj pa vem.

kalimero -> kaj je primernejše (29.5.2005 12:55:50)

Na tvojem mestu bi se odločila za oranžno mikrofibro.
Kar se pa tiče usnja - naša sedežna je "spravila gor" tri otroke, pa je še vedno lepa. Pa se je že tudi kdaj kaj polilo v vseh teh letih. In to nama, ne otrokom :)-;)
In tudi to ni res, da je pozimi mrzla in poleti vroča. No, vsaj naša ni taka.

Mina1 -> kaj je primernejše (29.5.2005 18:40:47)

Mi imamo doma usnjen Nicoleti (look like Natuzzi in tako) in to smo kupili predvsem zaradi dojenčka takrat in ti povem, da je tolikokrat bruhal po sedežni, da mi ni žal, da smo kupili usnjen 2 in 3 sed.

Gor je pa dekica in ni nič ne mrzlo ne neugodno in tako.

Če bi še enkrat izbirala, bi izbrala usnje prav zaradi tega, ker smo pobrišeš, pa ni nič škode.

Kar predstavljaj si korenčkovo kašico, bruhanje zaradi Rotavirusa in podobno - mi smo že z vsem krstili, tako da;)

pa-pa Mina1:)

Stran: [1]