Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
:bravo:ojla vsem jaz pa zdaj kuham pa sem mal pogledala če kaj čvekate.bomo se kuhali danes spet:)-zdaj mi dela v redu internet so mi včeraj odgovorili,da bodo preverili kaj je narobe.mogoče so napako odpravili kar pri nji.bomo videli.uživajte.:kava:
:zmeden:mater skoraj se mi je osmodilo meso,ker poham.mi mamo kosilo že po 11 uri vsak dan.:metulj:tak sem navajene ker ko sem hodila delat sem mogla ta čas vse na brzino skuhat posodo oprat pa tak.in mi je to ostalo.grem dalje,da nebomo jedli res osmojeno.:)-:)-:)-
Ne nismo spali vstali smo ob 5h, se v 1 uri 15 minut zrihtali tamala dva (1 leto in 4 leta) - ob 8.15 pa smo bili ravno na kakih 1550 m pod pl. Lipanco. Dan je bil relativno vroč, posebej v ruševju, vendar so vročino omilili občasni oblaki, vetrič in višina 2000 m.