piščanc -> Ali poznate? (29.5.2005 11:20:41)
|
čau blacky, moj pišček je tok star kot tvoj in ima podobne izpuščajčke to zgrnjem delu trebuščka, samo jaz to pripisujem vročini. kopam ga včasih v kopeli (enkrat na teden) vsak dan pa v vodi z olivnim oljem, po izpuščajčkih ga po kopanju malo namažem z bepanthenom ponavadi je zjutraj bolje. pa tako kot je napisala frutka, čez dan je zdaj doma samo v bodiju, zunaj kakšne tanke hlačke. če mu ni vroče je takoj bolje, po vratu ga zjutraj s pudrom namažem, drugače ima zvečer čisto rdečega od sline, vročine.. in drgnenja. če ga veliko nosim po rokah (da smo kje na obisku) je veliko slabše, ponavadi ima potem izpuščaje tudi po hrbtu, pač namažem, in je zjutraj dobro. jaz sem bila s tjašo pri dermatologu, ker je imela na roki izpuščaj, naj bi bil atopični dermatitis in kaj je to.... dermatolog mi je razložil, da je to vsaka alergična reakcija, ki se pojavi na koži in da imajo to vsi otroci (to ni alergija). napotnico za dermatologa sem dobila pri pediatrinji, ampak bi bilo potrebno čakati pol leta, sem šla privat, plačala 8 jurjev, da mi je to povedal, lišaj je izginil z mazanjem z navadno kremo becutan po mojih izkušnjah pač dojenčkova koža reagira na različne dražljaje iz okolja, izpuščaj namaži in zrači naj se
|
|
|
|