Rubin. -> RE: Nedonošenčki 2009 (30.7.2009 16:18:17)
|
Hvala ker mislite na nas. Stanje mojih princesk je nespremenjeno, kar je po eni strani dobro, vsaj na slabše ne gre. Sta se pa moji pupi od včeraj na danes zredili za 50g, kar dr. pravi da je za Gajo preveč, ker so pljučka bolj obremenjena, zato ji bodo zmanjšali obrok. Ampak Gaja je že skoraj dosegla 1kg [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], danes je imela 998g, Zoja pa hiti za njo in je danes imela 899g. Sem vesela, da se jima je prebava uredila. Sedaj pa g samo še na +, da prideta čimmprej domov. Josec, jaz ti isto svetujem, kot Blanč. Sicer pri nas v Mb na EINT ne more nihče razen očeta in mame, tako da otrok pred odpustom, ne moreš videti. Lahko pa greš do prijateljice in si ji v oporo, ker verjemi preživlja hude čase in vsekakršna pomoč je dobrodošla. Meni npr. je bilo zelo v uteho, ko sem vedela, da poleg naju z možem, drži pesti za dvojčici še veliko drugih ljudi (hvala vam rr-jevke). Ker tudi, če ti rečejo, da je z otrokom vse vredu, so to tako majhna in občutljiva bitja, da nikoli ne veš. Zato ti dr. na EINT ne dajo nobene garancije kaj bo, živiš in upaš vsak dan sproti.
|
|
|
|