Rubin. -> RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO (20.8.2009 21:46:28)
|
Hvala vam punce za vso izrečeno podporo in sožalje. Resnično ni večje bolečine, kot je izguba otroka. Da še stojim pokonci se lahko zahvalim Gaji in Lari, mojima dve sončkoma, ki sta še ostala z mano. Zoja je bila borka, da ji ni para, borila se je z vsemi močmi, da bi ostala z nami. Ampak proti sepsi pa je bila nemočna, bakterija je bila pre agresivna za njeno krhko telo, še vedno namreč ni imela niti kilograma, pa toliko volje, moči in želje živeti. Nemoč me ubija. Lari sem včeraj povedala, da je Zoja odšla med angelčke, pa me je vparašala kdaj pride nazaj. Hudo je. Zaskrbelo jo je tudi za Gajo, če bo tudi ona odšla med angelčke in bo ostala brez obeh sestric, ki si ju je tako močno želela. Preprosto ne vem, ne morem ji reči da ne bo, če pa ne vem. Danes sem šla h Gaji in je bil pogled na Zojin prazen inkubator groziljiv. Gaja me je gledala tako žalostno, kot nikoli do sedaj. Ubogi otrok. Včeraj je bila zelo nemirna, zgubila je 74g. Čutila je da se z njeno sestrico nekaj slabega dogaja. Vedno sem želela svojim otrokom samo dobro, sedaj pa preživljajo to kalvarijo. Ni pošteno, ni pošteno do njih. Naj jaz prevzamem njihovo trpljenje, naj bi vzelo mene.
|
|
|
|