Rubin. -> RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO (12.8.2009 21:41:27)
|
Hvala vam, sem še sama bolj vesela, ko vidim kako ste tudi ve [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Zoja se še kar drži, še vedno diha sama. Dr. je rekel, še dva, tri dni pa smo na konju. Resnično močno upam, da ji uspe. Gaja pa je imela včeraj manjše težave, ampak so jih rešili. In sploh nisem drezala v to kaj je bilo narobe, samo da je sedaj bolje. Se mi zdi da imam slabih novic zaenkrat dovolj. Tudi za stanovanje se nam že nekaj obeta, bom več izvedela jutri. Moram pa povedati, da so naju danes klicala iz Karitasa, da so sprožili akcijo za nas in naše sosede, ki so še v slabšem položaju kot mi (se mi resnično smilijo in jim poskušava stati ob strani koliko le lahko) in bi želeli da se jutri dobimo, ker so zbrali nekaj skromnih sredstev za nas. Punce moje, ne morem vam povedati kako sem bila ganjena, solze so same tekle. Vedno sem verjela v dobroto ljudi, ampak kaj takega pa resnično nisem pričakovala. Tudi vam hvala za vso moralno podporo, vem da skupaj nam bo uspelo!!!!
|
|
|
|