|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ginekolog(inja) Kr-Jesenice
18.7.2009 18:12:35   
lunka1
naja17
Samo, to da najdejo predrakava ali rakave celice je itak odvisno od pregleda brisa. Ginekolog ga vzame, nato pa pošlje naprej v obdelavo, ali se mogoče motim??

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 26
18.7.2009 18:34:15   
katra55
lunka1,jaz sem se k Petkovi prestavila letos maja, pa me je vzela. Prej sem hodila v bolnico k Macunovi, ki je zelo v redu samo sem v nosečnosti za vsak pregled čakala 3 ure.
Tudi dr. Tratnjek mi je fajn in sem bila vesela, da je bil pri porodu ko se je zakompliciralo.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 27
18.7.2009 19:05:11   
lunka1
Bom počakala do septembra, pa bom šla direktno tja vprašat (zadnjič sem spraševala po telefonu). Prvi pregled imam v sredo 22.7. v Radovljici, pa bom videla, kako bo šlo... Bi šla pa rada že zaradi tega na Jesenice, ker mi je ful bližje in se ne bi rada vozila na preglede v Radovljico.

Upam, da mi bo uspelo user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 28
18.7.2009 20:02:07   
Massa26
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Baje bo dr. Bernik prišel nazaj ( ne vem točno kdaj - jeseni user posted image ).

A to je resno? To bi bilo super user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
18.7.2009 23:33:06   
stuhica
OHo ho aDr Bernik ja to bi bilo pa neki najboljšega res.... to pa je če drži zelo dobra novička....

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.7.2009 9:17:19   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

naja17
Samo, to da najdejo predrakava ali rakave celice je itak odvisno od pregleda brisa. Ginekolog ga vzame, nato pa pošlje naprej v obdelavo, ali se mogoče motim??

Ja, ampak ona je meni vedno neki tiščala notri in me kao pregledovala, pa brise naj bi mi tudi jemala, ampak ko sem šla prvič na Jesenice, sem ugotovila, da v 2 letih kar sem bla pri Andrletki, sploh še nisem imela vornk ginekološkega pregleda user posted image  Kaj je ona meni delala, ne vem, če mi je kao bris jemala, vprašanje, če ga je kam pošiljala oz. po moje ga niti ni vornk vzela... Uglavnem, Jesenice zakon...

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 31
19.7.2009 12:53:34   
Massa26
IZVIRNO SPOROČILO: stuhica

OHo ho aDr Bernik ja to bi bilo pa neki najboljšega res.... to pa je če drži zelo dobra novička....

Pa če je to res, upam, da bomo lahko tiste, k smo ble prej pri njemu, spet izbrale njega.

Matr, izpade, da sem prav njegova oboževalka user posted image . No sej sm, ko me je operiral, sem bila v 1 mesecu noseča, prej pa sto let ne..

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
19.7.2009 23:41:59   
stuhica
ej massa26 pol sva pa že dve oboževalki!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.7.2009 16:35:28   
TomTaylor
se pridružujem, 3user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 34
11.8.2009 14:16:56   
Ulla
Ojla,

a dr. Eva Macun tudi vsakič naredi v nosečnosti UZ, a samo toliko, kar ti pripada?

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 35
11.8.2009 16:17:13   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla

Ojla,

a dr. Eva Macun tudi vsakič naredi v nosečnosti UZ, a samo toliko, kar ti pripada?

ne vem,če ga naredi čisto vsakič - odvisno od razporeda dela in glede na razpolago UZ-ja, ampak definitivno ga pa naredi večkrat kot ga pripada. Meni ga dr.tratnjek naredi vsakič.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 36
11.8.2009 16:44:04   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla

Ojla,

Meni ga je vsakič.

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 37
12.8.2009 10:08:07   
izgubljena_ovcka
Jaz imam Dr Dražičevo na Jesenicah in je super dohtarca! :) V prvi nosečnosti sem jo sicer bolj malo vodela (ker je bila na specializaciji) tako da lahko povem, da so super tudi vsi, ki so jo tačas nadomeščali. Res pa je, da nisem občutljive sorte punca in da če mi kaj ni blo jasno sem negodovanju navkljub kar streljala vprašanja. :) Ja, Dr Tratnjek je super (me je zadnji pregledal preden sem šla rodit in pravilno napovedal - naslednje jutro sem bila že v porodni hehe), mi je tudi delal NS in (očitno je imel zgovoren dan) mi tudi vse do potankosti razložil (ni me pa začuda vprašal če hodim v cerkev haha).
Imam pa eno grajo čez Jesenice (no, bolj bi blo rečeno čez celoten sistem). Za naročit se rabiš celo dopoldne klicat da prideš skoz. VEDNO je zasedeno. No, saj vdidš potem ko si tam kako sestre živalsko garajo ampak gužva je vedno fenomenalna... če si noseča ali dojiš je še okej drugač se pa znaš tud orenk načakat...

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 38
13.8.2009 12:26:23   
stuhica
no ja izgubljena ovčka tud nsoečke znamo po 3 ure čakat ... se mi konstantno dogaja ampak to je že skoz tako da... žal je tko saj je tud skoz gužva kaj čmo...

Imamo pa zato vsaj pregled ki se mu reče preglede in če je kaj narbe ti povedo, če ni si lahk miren sploh pri Dr Housu...

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
13.8.2009 20:55:08   
izgubljena_ovcka
No, ja saj sem tudi jaz že čakala, ja. Je pa res, da je vredno! user posted image  Meni so namreč v prvi nosečnosti čisto vsakič delali UZ, kar se mi je zdelo super.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 40
13.8.2009 22:00:39   
marita
jaz imam Petkovo, k njej sem se pa vpisala pred 1 letom.

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 41
14.8.2009 23:41:04   
Dorca
Se vam pridružujem z Jesenicami, prvo hčerko sem rodila gor - zakon, drugo sem šla tud gor, vendar me je ravno dr. Tratnjek poslal v Ljubljano, ker smo imeli komplikacije in se je ful zavzel! No in sedaj pričakujemo 3 otročka, pa me je ravno danes pregledal - res dr. Haus, sam to morš itak vzet v zakup - mogoče grem v porodno v ponedeljekuser posted image . Samo še molim, da se mi otroček pravilno obrne - ima namreč obrazno oz. čelno vstavo!

Priporočam JESENICE!!! Upam, da napišem kaj dobrega tudi po tretjem porodu!

Kdor nima otrok, ne ve, čemu ljubezen. (italijanski pregovor)

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 42
14.8.2009 23:41:43   
Dorca
Pa še to dodajam - Kranj odpade definitivno, edina lučka v Kranju je bil dr. Urh, pa še ta odhaja - ODSVETUJEM!!!!

Kdor nima otrok, ne ve, čemu ljubezen. (italijanski pregovor)

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 43
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?