pelin -> RE: Zavračanje mame (16.7.2009 22:13:35)
|
Ko sem šla jaz ta drugič rodit, me moj " ta večji " ( tri leta), ni mogel tri dni priti obiskat v porodnišnico, ker je vmes zbolel za gnojno angino.Ker do takrat še nikoli nisva bila toliko časa narazen, je bilo to najbolj grozno obdobje zanj in zame.Jaz sem hirala in jokala v porodnišnici, moj sonček pa doma.Ko sem hotela z njim govoriti po telefonu, ni z menoj spregovoril niti besede. Kljub temu, da je imel doma vse okrog sebe, ki so ga crkljali in da sva se pred mojim odhodom veliko pogovarjala o tem, da me nekaj časa ne bo doma, mi je vse grozno zameril. Vse skupaj se tudi po mijem prihodu še lep čas ni uredilo, saj sem kakšne dva meseca morala ponoči več vstajati k tavečjemu, kot tamalemu.Sedaj je minilo že nekaj let, stvari so se že zdavnaj uredile, v srcu pa imam še vedno spomin na tisti čas, ko sem poleg veselja, da sem rodila zdravega mulčka, strašno trpela , ko sem videla kakšne travme preživlčja moj ta večji junak Ja, otroci so občutljiva bitjeca, tudi tisti,živahni, veseli in razposajeni, ki jim na zunaj sploh ne zgleda...
|
|
|
|