Hihihi... mi smo pa danes naši Mirni kupili prve spodnje gatke - take lepe z Barbie :)- Zdaj jo bom imela doma na vrtu kr v gatkah brez plenice, ker boga reva tako švica pod plenico, da ima pikasto rito, pa še med krajčki ima vse nekej podrgnjeno.
Smo pa probali tudi sedenje na WC-ju in se precej bolje obnese kot kahla. Na nastavku se ji zdi fino sedet, s kahle pa takoj uide...
Mama viv gre peglat!:((
Dijo!
Anonimen -> prve gatke (28.5.2005 21:37:49)
:bravo::bravo:za gatke in školjko:bravo::zmeden:za peglo pa ne:((
ti kar lepo peglaj, če se ti le ljubi, ker meni se ne da, nikoli, fuj, fuj, fuj :)-
Pupica -> prve gatke (28.5.2005 21:58:33)
Naša Tia ma tut že gatke, sam so kao za čez pleničko.Ampak viv dala si mi krasno idejo,jaz sem že razmišljala kako jo pustiti brez pleničke, vendar mi nekak ni dišalo da bi z nago ritjo pajsala po tleh, po svinjariji:ups::ups: hvala za idejo:bravo::bravo::bravo::bravo:
Anonimen -> prve gatke (28.5.2005 22:23:43)
Oooo, ti imaš zdaj gotovo že zlikano, meni se pa ne da:((.
kofetek2010 -> prve gatke (28.5.2005 22:25:12)
jaz? :zmeden2: meni se nikoli ne da, raje pokličem likalnico, odpeljejo in čez 24 ur pripeljejo zlikano :bravo::)-
viv_ -> prve gatke (28.5.2005 23:10:46)
Evo, kup znižan za polovico :bravo: Zdej grem pa spat, ne morem več...
Lahko noč!
dory -> prve gatke (29.5.2005 14:13:14)
Nas tamal ma gatke ze od cetrtega meseca..v bistvu ma boxerce...pa se to smo jih mogl zacet prakticirat zarat terapije...in tamal se noce polulat ko je sam v boxercah....ko jih dam dol pa ze tece..tko da sva tud doma kdaj v boxercah sploh zdej k je tko vroce :)