xerox -> RE: Lj porodnišnica - obiski (17.7.2009 9:02:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: M1987 Meni je to zelo neumno. Kdor noče imeti obiskov pač pove svojcem in prijateljem in ne pridejo, nekaterim pa ogromno pomeni teh 10 - 15 min. Itaq pa ponavadi v P pridejo samo očka, otroci ter babice dedki, mogoče še sestre in bratje. Je pa stvar kako se ti dogovoriš. Nedopustno se mi zdi, da imajo očetje omejen vstop. Prav bi bilo, da bi bil ravno on več z novorjenčkom in mamici pomagal v prvih dneh. To se mi zdi tako neumno, kot da je zapor. Kar se pa viroze in teh stvari tiče - sem bila dva dni nazaj v City in je tok majhnih dojenčkov bilo v tem slabem zraku, a tam pa ne more dobiti kakšne okužbe. Se mi zdi bolj varen obisk v P za 10 min, kjer si razkužijo roke, kot pa ko tri tedne stare dojenčke vozijo v nakupovalne centre. Sej ni stvar v tem, da komu ne pašejo obiski. In bom jaz naprimer rekla savojim svojcem in prijateljem naj ne hodjo, dve cimre zraven bosta pa mele v sobi celo žlahto po cca 15 ljudi i se bojo veselo krohotal in bliskal s fotoaparati in si podajal ubogega novorojenčka iz roke v roko, kot se mi je že zgodilo lansko leto. In to je trajalo tri dni po tri ure[sm=hudicek1.gif]. Tako, da se meni zdi to zelo pametno, da se obiski omejijo samo na očeta in otroka naprimer. Zdaj mam konec novembra spet rok in upam, da bo še vedno tako, v porodnišnici potrebuješ mir. Tudi jaz imam rada obiske, imamo skoz koga doma na obisku in mi ful paše, v porodnišnici pa ne, že zaradi drugih mamic v sobi.
|
|
|
|