Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: iščem stolček za otroka iz IKEE 14.7.2009 21:13:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Eeeemmmm ... a ti 15€ ni dovolj ugodno?
|
|
|
|
RE: iščem stolček za otroka iz IKEE 14.7.2009 21:25:53
|
|
|
|
bina30
|
Zdaj ne vem v čem je problem, mogoče ne moreš v Avstrijo ali kaj, samo ta stolček je res poceni in zagotovo za vsak žep, stane okoli 15 Eur.
|
|
|
|
RE: iščem stolček za otroka iz IKEE 15.7.2009 5:11:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Bel stolček iz Ikee je 9,90 evra Mizica pa 3,90 evra
|
|
|
|
RE: iščem stolček za otroka iz IKEE 15.7.2009 13:49:33
|
|
|
|
portugalka
|
ja, problem je v tem, da ne morem do Ikee. in ja, sem pogledala ceno na netu, res je nenormalno ugoden. torej problem samo v poti.
|
|
|
|
RE: iščem stolček za otroka iz IKEE 15.7.2009 15:38:25
|
|
|
|
hormoncek
|
Jaz grem v petek v Ikeo. Če si iz Ljubljane se lahko dogovoriva pa ti ga prinesem.
|
|
RE: iščem stolček za otroka iz IKEE 15.7.2009 15:41:08
|
|
|
|
Balonchy
|
Hormonček - jaz bi se prištulila zraven za stolček!!! A lahko??? IMAŠ ŠE KAJ PROSTORA ZA 2 ANTILOP STOLČKA + mizico??? Prosim kontaktiraj me na ZS, da se dogovorimo, če si za!!!
|
|
|
|
RE: iščem stolček za otroka iz IKEE 15.7.2009 20:55:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem bila 1.7. v Ikei in ni bilo nobenega.Je v skladišču pogledal v računalnik in mi rekel,da pridejo v 3-4 tednih.Tako mi je bilo rečeno.
|
|
|
|
RE: iščem stolček za otroka iz IKEE 16.7.2009 12:15:13
|
|
|
|
naia
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz sem bila 1.7. v Ikei in ni bilo nobenega.Je v skladišču pogledal v računalnik in mi rekel,da pridejo v 3-4 tednih.Tako mi je bilo rečeno. v soboto (11.7.) sem kupila mizico, stolček sem že prej
|
|
|
|
RE: iščem stolček za otroka iz IKEE 16.7.2009 14:02:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: naia IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz sem bila 1.7. v Ikei in ni bilo nobenega.Je v skladišču pogledal v računalnik in mi rekel,da pridejo v 3-4 tednih.Tako mi je bilo rečeno. v soboto (11.7.) sem kupila mizico, stolček sem že prej A res al kaj?Zakaj mi je pa potem tako rekel?
|
|
|
|
RE: iščem stolček za otroka iz IKEE 16.7.2009 20:53:09
|
|
|
|
naia
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: naia IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz sem bila 1.7. v Ikei in ni bilo nobenega.Je v skladišču pogledal v računalnik in mi rekel,da pridejo v 3-4 tednih.Tako mi je bilo rečeno. v soboto (11.7.) sem kupila mizico, stolček sem že prej A res al kaj?Zakaj mi je pa potem tako rekel? jp jp, pa jih je blo kar dost veš, in mizic in stolčkov
|
|
|
|
RE: iščem stolček za otroka iz IKEE 17.7.2009 14:41:29
|
|
|
|
portugalka
|
Pozdravljene, vsem hvala za ponujeno pomoč. Stolček smo dobili od zelo zelo prijazne družinice. lp
|
|
|
|
RE: iščem stolček za otroka iz IKEE 17.7.2009 14:46:58
|
|
|
|
Tanja55
|
IZVIRNO SPOROČILO: naia IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: naia IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz sem bila 1.7. v Ikei in ni bilo nobenega.Je v skladišču pogledal v računalnik in mi rekel,da pridejo v 3-4 tednih.Tako mi je bilo rečeno. v soboto (11.7.) sem kupila mizico, stolček sem že prej A res al kaj?Zakaj mi je pa potem tako rekel? jp jp, pa jih je blo kar dost veš, in mizic in stolčkov In sta sli obe v isto Ikeo? Celovec, Graz...mogoce...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Izraz posvojitevagnesAli se strinjate, da se beseda posvojitev uporablja tako za posvojitev otroka kot za "posvojitev živali"? (prosim, zapišite komentar)Se zelo strinjam. (
27%)
Se strinjam. (
20%)
Mi je vseeno. (
30%)
Se ne strinjam. (
10%)
Se nikakor ne strinjam. (
14%)
Število vseh glasov: 271Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!