Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 14.7.2009 18:31:47
|
|
|
|
Anonimen
|
ja šit no, zdaj sme pa v dilemi. Me eden klikne za prijatelja in jaz ga kliknem nazaj. Sva najboljša prijatelja ... Ampak kaj pa, če me hoče za prijatelja nekdo, ki mi ni pri srcu? A bo zameril? Me bo ignoriral, bo užaljen, me bo opravljal? Ščuval druge proti meni, se smehljal in si misli svoje? In bog ne daj, pisal sovražna pisma, ker ga ne obkljukam za prijatelja? V hudo zadrego me spravljate .
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 14.7.2009 18:37:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Ampak kaj pa, če me hoče za prijatelja nekdo, ki mi ni pri srcu? A bo zameril? Me bo ignoriral, bo užaljen, me bo opravljal? Ščuval druge proti meni, se smehljal in si misli svoje? In bog ne daj, pisal sovražna pisma, ker ga ne obkljukam za prijatelja? Kaj bi rada? Danes je otvoritvena ponudba, nema da nema .
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 14.7.2009 21:01:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: uwaga IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: uwaga Sebe pa naum danes poklikala, sem jezna sama nase. A samo danes? Ne ampak danes pač klikam prijatelje. A tebe še nisem ? ne
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 14.7.2009 21:02:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Kaj bi rada? Danes je otvoritvena ponudba, nema da nema .
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 14.7.2009 21:10:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Kaj bi rada? Danes je otvoritvena ponudba, nema da nema . Kupi si prijatelje! Akcija, samo tokrat: dva za enega .
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 14.7.2009 21:12:50
|
|
|
|
alička
|
Ma sem morala tudi jaz probat. Ankica pazi se če me ne poklikaš nazaj
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 14.7.2009 21:13:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Kaj bi rada? Danes je otvoritvena ponudba, nema da nema . Kupi si prijatelje! Akcija, samo tokrat: dva za enega . Ankica, akcijsko sem te poklikala.
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 14.7.2009 21:15:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Ma sem morala tudi jaz probat. Ankica pazi se če me ne poklikaš nazaj mene pa nisi pa ze tko je tolj dezja, zdaj pa se to
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 14.7.2009 21:17:08
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II mene pa nisi pa ze tko je tolj dezja, zdaj pa se to Ma veš da sem te
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 14.7.2009 21:17:55
|
|
|
|
alička
|
Pa še kdaj te bom ker knof ne zgine
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 14.7.2009 21:20:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Ma sem morala tudi jaz probat. Ankica pazi se če me ne poklikaš nazaj O, pa saj tebe imam pa že en čas poklikano. A bova dvakratni prijateljici?
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 14.7.2009 21:23:19
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica O, pa saj tebe imam pa že en čas poklikano. A bova dvakratni prijateljici? Veš da!
< Sporočilo je popravil alička -- 14.7.2009 21:25:28 >
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 14.7.2009 21:33:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II mene pa nisi pa ze tko je tolj dezja, zdaj pa se to Ma veš da sem te Sedaj sva prijateljici. Pomirjena sem.
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 14.7.2009 21:39:15
|
|
|
|
Anonimen
|
jst nism še nobenga kliknla. tud nam. mizantrop.press
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 14.7.2009 21:43:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 jst nism še nobenga kliknla. tud nam. mizantrop.press pa glih sem nehala . se dobr da je soda v akciji, vsaj nekaj v tem zalostnem nizu
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 14.7.2009 22:20:53
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika ma ne moreš,no.... kje si stara,roza RR izpred najmanj 6 let....?? Uzela ju magla - ni bila dovolj in pa so nam namontirali to sodobno čudo
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 14.7.2009 22:21:27
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 jst nism še nobenga kliknla. tud nam. mizantrop.press Niti mene? jaz pa sem odkrila, da si ti edina, s katero bi šla dopustovat
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 14.7.2009 22:31:31
|
|
|
|
misa4
|
Jaz imam pa 3 prijatelje, od tega 2krat sebe
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 14.7.2009 22:43:20
|
|
|
|
barika
|
... če pa zavrneš prijatelja, te še pa na mail obvestijo
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 15.7.2009 7:15:38
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika ... če pa zavrneš prijatelja, te še pa na mail obvestijo hahaha, kaj pa napišejo v mailu....zavrnili ste osebo **** za prijatelja sledi vam 7 let nesreče
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 15.7.2009 8:11:39
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: barika ... če pa zavrneš prijatelja, te še pa na mail obvestijo hahaha, kaj pa napišejo v mailu....zavrnili ste osebo **** za prijatelja sledi vam 7 let nesreče Oseba "barika" je zavrnila tvoj predlog za prijateljstvo. Hvala, ekipa Ringaraje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.7.2009 8:13:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 15.7.2009 9:52:36
|
|
|
|
Blueberry
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika ... če pa zavrneš prijatelja, te še pa na mail obvestijo Resno?
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 15.7.2009 12:13:56
|
|
|
|
oka
|
Jest mam pa prjatlco, jest mam pa prjatlco... la, la, la, la. Drugače pa imam obvestilo, da imam tri zahtevke za prijateljstvo ampak jaz vidim samo dva, pa še to je en moj. Kje pa je tretji? Mislim, ne bi rada koga prikrajšala
< Sporočilo je popravil oka -- 15.7.2009 12:14:45 >
|
|
|
|
RE: Dodaj za prijatelja? 15.7.2009 12:27:52
|
|
|
|
Raho
|
Poleg vsega ostalega mi pa pri tem gre najbolj na keks, da piše: prikaži stran Z prijatelji Mamicu vam vidim nepismenu
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?