lekadol v nosečnosti (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> lekadol v nosečnosti (14.7.2009 12:26:30)

ali je katera jemala lekadole v nosečnosti zaradi glavobolov?
ker tole je res že obup

Hvala!

Šaki -> RE: lekadol v nosečnosti (14.7.2009 12:37:47)

ja jz sm ga v obeh nosečnostih enkrat vzela.

Hans -> RE: lekadol v nosečnosti (14.7.2009 12:39:37)

Jaz sem ga jemala, mi je dovolil zdravnik.

ksenija12 -> RE: lekadol v nosečnosti (14.7.2009 12:40:48)

mislim da lekadol brez težav vzameš..če se samo spomnim, da ti delijo lekadole v porodnišnici kot bonbončke...pa dojiš, potem ne morejo škoditi...

tažana -> RE: lekadol v nosečnosti (14.7.2009 12:41:25)

tudi meni je včeraj zdravnik napisal recept za lekadol- torej JA. Sem ga to nosečnost že nekajkrat NUJNO potrebovala [sm=smiley13.gif].

baby blue -> RE: lekadol v nosečnosti (14.7.2009 12:43:43)

Meni je G rekla da lekadol lahko jemljem... Sama sicer jemljem lekadol plus C pa še to samo takrat ko imam res hude glavobole čeprav se to ne dogaja pogosto... Še k sreči

srček2007 -> RE: lekadol v nosečnosti (14.7.2009 12:44:31)

Ne nisem, ko sem imela glavobol sem počivala in pila vodo v velikih količinah, na dan sem pila okoli 3-4l vode. Večinoma so glavoboli zaradi premalega vživanja tekočine, v teh dneh pa je potrebno veliko piti. Za zdavila, ki niso nujno potrebna v nosečnosti sem nasprotnik, pomagaj si na naraven način.

KatMat -> RE: lekadol v nosečnosti (14.7.2009 12:45:40)

do pet lekadolov na 24 ur ne skodi plodu...tko je men dohtar reku...sam ne jih na enkrat uzet...mene so pestili grozni glavoboli in zoboboli in brez lekadola nebi slo

p.s. sem odprla isto temo 7 mesecev nazaj :))

KatMat -> RE: lekadol v nosečnosti (14.7.2009 12:46:10)

IZVIRNO SPOROČILO: srček2007

Ne nisem, ko sem imela glavobol sem počivala in pila vodo v velikih količinah, na dan sem pila okoli 3-4l vode. Večinoma so glavoboli zaradi premalega vživanja tekočine, v teh dneh pa je potrebno veliko piti. Za zdavila, ki niso nujno potrebna v nosečnosti sem nasprotnik, pomagaj si na naraven način.

ma kaj se ces matrat!!!

baby blue -> RE: lekadol v nosečnosti (14.7.2009 12:47:46)

Jst imam kljub temu da popijem ogromno tekočine čez dan kdaj pa kdaj glavobole... pač vzamem lekadol in se uležem dol pa eno odspim pa je potem boljše [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

KatMat -> RE: lekadol v nosečnosti (14.7.2009 12:51:29)

jaz sem tud do 4l spila pa me je vseen glava bolela

Tanik -> RE: lekadol v nosečnosti (14.7.2009 14:09:43)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ali je katera jemala lekadole v nosečnosti zaradi glavobolov?
ker tole je res že obup

Hvala!

lahko lekadol,meni so ga dajal v bolnici,samo mi ni pomagal pri glavobolu,tako da ga nisem pol jemala.

ellie -> RE: lekadol v nosečnosti (14.7.2009 14:38:32)

Jaz sem ga tudi parkrat vzela...ker se mi je poleg hudega heksenšusa še živec vnel in sem imela grozne bolečine. Ne bi zdržala brez, ker niti spat nisem mogla ponoči zaradi bolečin. Enkrat sem pa tud nalgesin vzela, ker sem imela migreno in mi je šlo že na bruhanje. Mi je pa rekla G na urgenci, da kakšna tableta tu pa tam manj škodi plodu kot pa tvoje trpljenje.

In ravno zdaj par dni nazaj sem brala v eni knjigi. Res da večino zdravil v nosečnosti odsvetujejo. Ampak ne zato, ker bi kaj škodilo, ampak še ni dovolj raziskav. In tudi ni potrjeno, da bi katero od teh "vsakdanjih" zdravil kdaj naredilo kakšno škodo.

Mateja4 -> RE: lekadol v nosečnosti (14.7.2009 17:56:54)

jaz sem ga nekajkrat vzela zaradi zobobola- brez enostavno nebi mogla zdržat, pa je G rekla da ga brez problema vzamem

Stran: [1]