[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.5.2005 14:41:24)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

PiaM -> Kaj je prav... (28.5.2005 14:48:50)

Povej mu naj se zjasni do konca in naj te neha **** in matrat in klicarit, če želi da gresta narazen.Razen če sta se zmenila, da bosta ostala prijatelja in se bosta še družila?:zmeden2:
Drugače se bo ta njegova agonija nadaljevala, ti pa boš samo trpela in ga boš še težje prebolela.

:rozica::rozica::rozica:

articoka -> Kaj je prav... (28.5.2005 15:35:20)

očitno je tipov vročina v glavo stopila in kar na enkrat ne vejo kaj bi radi. pri meni je isto in vedno znova je ista zgodba.
vprašanje kaj si ti želiš?Da sta prijatelja al da spet postaneta par. sama pri sebi moras razmisljit in mu to tud jasno povedat.
čeprav se mi zdi, da bi te po eni strani tip imel in te drži za roko, da t mu ne bos usla, po drugi strani te pa pusti pri miru. Danes se o tem temeljito pogovorita in mu povej svoje želje.
Mislim da si kar zbegana. lep dan

Anonimen -> Kaj je prav... (28.5.2005 15:36:48)

Draga moja BA, meni se je tako prijateljevanje po razhodu končalo s poroko. Ko sva bila kao narazen me je na čaj, pa v kino pa nevem še kam vse vabil...in me posledično tudi mučil. Sem ves čas upala, da bo prišel nazaj in je res. Sam sem pa trpela in čakala, na vsak njegov klic, na vsako besedo, vsako sem petdestkrat obrnila in premišljevala kaj je mislil, kaj hoče povedat.
Ti mu kar pošteno povej, naj te ne muči, če se je odločil, da gre naj gre. Če se slučajno srečata pejta na čaj, če ne pač ne. Je sicer vprašanje kaj še kdo do koga čuti.
Če hočeš nasvet, pejt in pozabi, zamenjaj družbo (če je to možno) ne druži in ne zahaj tja, kjer je možnost, da ga vidiš. Saj je kruto, vem, ampak tako te bo nekaj časa žrlo, kaj on dela, če ne se boš mnogo dlje žrla sama, ko ga boš videvala.

Prijatelja bosta morda ostala, samo ne en mesec po razhodu pričakovat, da ne bo nihče do nikogar nič več čutil. Je prefrišno...
Povej mu, če je dovolj razumen mu bo skapiral, da od dans na jutri ne moreš prešaltat na prijateljstvo, ti pa tudi.
Aja pa da ne boš mislila, da sva zdaj srečno poročena.
On je bil poročen, jaz pa srečna:((. Zdaj sva pa srečno ločena. On je srečen, jaz pa ločena :((

srnica -> Kaj je prav... (28.5.2005 16:03:06)

Jaz bi šla z njim še enkrat na čaj, sprehod ali kar koli že predlaga.Ampak le pod pogojem da se zjasni.

Mogoče mu je sedaj, ko sta narazen šele jasno, da te ljubi in te pogreša.Daj mu priložnost, da se sedaj, po enem tednu ko se nista videla, zjasni kaj bi rad.Mogoče pa je rabil čas za premislek, če ne naj te pusti pri miru.

Po moje se želi s tabo o nečem pogovorit, če želi iti s tabo na sprehod.Saj so sprehodi za to idealni.Če pa bo potekalo vse le "prijateljsko", pa mu povej, da ne želiš, da te še naprej nadleguje, ker te to boli.Pol pa res potegni črto za vama.

Dosti sreče :rozica:

Annny -> Kaj je prav... (28.5.2005 18:29:26)

Pošlji ga nekam.
Oprosti, ampak zdiš se mi pač labilna in nesamozavestna in to ta tip lepo izkorišča.
On je pa tudi en brezveznež, ki ne ve, kaj bi sam s sabo. Naj lepo študira..kot ti je že sam povedal, se mora toliko učit, da za zasebno življenje nima časa. Prav mu je- s takim NEZRELIM odnosom ga nobena zrela, samozavestna punca ne bi niti pogledala.
Torej, brez zamere, jaz svoje mišljenje povem kar naravnost...dlje boš odlašala, več dragocenih trenutkov boš izgubila. Enostavno se mu ne javi več..pika..konec.

Vse je v glavi! Najprej se moraš tam spremeniti in šele potem lahko pričakuješ, da bodo ljudje do tebe imeli drugačen odnos.
Na to temo obstaja veliko dobrih knjig, če te bodo kdaj zanimale. Tega nasveta tako ali tako ne boš upoštevala (drugače ne bi odprla že kakih 120 tem o tem brezvezniku), ampak upam, da si vsaj za 5 minut potolažena..potem se boš pa pač sekirala naprej.. vendar tukaj ti žal ne morem pomagati- lahko si samo sama.
lp

Annny -> Kaj je prav... (28.5.2005 18:31:49)

Na kratko povedano: jaz mu ne bi dala nobene šanse več.
Kar premisli, koliko jih je že zapravil!!!!!???
Ali imaš še kaj spoštovanja do sebe?
Lažje reči, kot storiti, kajne..;):)
Saj bo- ne pusti se izkoriščati.
lp

india -> Kaj je prav... (28.5.2005 18:40:55)

BA, Annny ti je zelo realno in odraslo povedala točno to, kar bi ti tudi jaz.
Pusti ga, naj živi po svoje, ti pa stori nekaj zase in ne bodi zaljubljena v ljubezen in zaljubljenost, ampak se postavi na svoje, trdne noge. Šele takrat te bodo imeli in spoštovali tako,kot si zaslužiš!

Tolikokrat kot si že bila na tleh in potrta zaradi njega, bi sedaj že vse prebolela, če bi ga prvič pustila ko ti je predlagal, da gresta narazen.

Nikoli se ta zveza ne more končati tako, da bosta res za vedno skupaj! Prevečkrat je že omahoval!:rozica:

Anonimen -> Kaj je prav... (28.5.2005 18:47:22)

Naj se ti končno pove kaj hoče. Mogoče je pa ugotovil, da bi bil rad spet s tabo- je šele sedaj ugotovil koliko mu pomeniš ko te ni ob njem...
nimam pametnega odgovora- mi je preveč vročina v glavo stopila

lp

Pia73 -> Kaj je prav... (28.5.2005 20:10:19)

Se podpišem pod Annyin post!

Pa kako ne spregledaš tega bedaka :zmeden: Daj se malo v roke vzami!

ZARA -> Kaj je prav... (28.5.2005 20:11:14)

Jst pa pod tvojga!!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.5.2005 20:37:25)

india -> Kaj je prav... (28.5.2005 20:48:14)

Bravo, BA, če si tako naredila je to zelo velik korak za postavit se na lastne noge!!!!:rozica::rozica::rozica:

Anonimen -> Kaj je prav... (28.5.2005 20:53:41)

tudi taki na faksu rabijo punce vendar moraš razumet da se mora tudi učiti ne samo tebe gledati.brez zamere ampak ti že najboljše veš zakaj sta šla narazen.:zmeden2:

Gina -> Kaj je prav... (28.5.2005 22:26:20)

Bravo, BA!
Veš, če se enkrat začne kdo od para spraševat, ali sta za skupaj ali ne, je odgovor vedno NE. Nima smisla razbit lonec krpat.
Prav si se odločila.:bravo:

Anonimen -> Kaj je prav... (28.5.2005 23:36:44)

BA jest pa predlagaM, da ustanovimo klub nanovo samozavestnih bab (bejb)...8)8)
Pošlimo naše nezrele desce v tri... krasne in dejmo bit lepe samozavestne in v tem pogledu samozadostne.
Enkrat bo tud nas en spoštoval in imel rad take KOT SMO.
Evo s polnimi jadri nadprej novim dogodivščinam naproti!!! :smesko z jadrnico:

ME smo zakon!!!!!
In kar je najpomembnejše: NAUČITI SE REČI NE, KO JE TO POTREBNO. :grrr::grrr::grrr::grrr:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.5.2005 12:21:37)

Stran: [1]