Anonimen -> Kaj je prav... (28.5.2005 15:36:48)
|
Draga moja BA, meni se je tako prijateljevanje po razhodu končalo s poroko. Ko sva bila kao narazen me je na čaj, pa v kino pa nevem še kam vse vabil...in me posledično tudi mučil. Sem ves čas upala, da bo prišel nazaj in je res. Sam sem pa trpela in čakala, na vsak njegov klic, na vsako besedo, vsako sem petdestkrat obrnila in premišljevala kaj je mislil, kaj hoče povedat. Ti mu kar pošteno povej, naj te ne muči, če se je odločil, da gre naj gre. Če se slučajno srečata pejta na čaj, če ne pač ne. Je sicer vprašanje kaj še kdo do koga čuti. Če hočeš nasvet, pejt in pozabi, zamenjaj družbo (če je to možno) ne druži in ne zahaj tja, kjer je možnost, da ga vidiš. Saj je kruto, vem, ampak tako te bo nekaj časa žrlo, kaj on dela, če ne se boš mnogo dlje žrla sama, ko ga boš videvala. Prijatelja bosta morda ostala, samo ne en mesec po razhodu pričakovat, da ne bo nihče do nikogar nič več čutil. Je prefrišno... Povej mu, če je dovolj razumen mu bo skapiral, da od dans na jutri ne moreš prešaltat na prijateljstvo, ti pa tudi. Aja pa da ne boš mislila, da sva zdaj srečno poročena. On je bil poročen, jaz pa srečna:((. Zdaj sva pa srečno ločena. On je srečen, jaz pa ločena :((
|
|
|
|