Trgovine na Rabu (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

honey -> Trgovine na Rabu (14.7.2009 8:32:00)

Letos gremo prvič na Rab. Oz. da se popravim - po 30 letih grem prvič nekam drugam, ne v Umag (no, ne štejem mediterana). Pa me zanima, ker gremo v APP, ki ima samo majhen zamrzovalnik in najbrž ne bom mogla nakupit vsega za 14 dni v Sloveniji, kako so kaj založene trgovine na Rabu oz. predvsem v Loparju - če je tam kakšna trgovina. Zanima me predvsem za meso - mleko in take stvari bom že nesla s sabo, ampak za take stvari, ki bi jih vzela s sabo zamrznjene. 

*bubi* -> RE: Trgovine na Rabu (19.7.2009 22:33:00)

Take stvari tudi mene zanimajo.... škoda, da ni odgovorov [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Jaz imam bolj v planu, da ne bi ne vem kaj zraven nosili, ampak tam kupili. Zato me najbolj zanima, če je v Loparju kak večji supermarket (Konzum npr.) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

felicia -> RE: Trgovine na Rabu (20.7.2009 7:12:59)

na Loparju je ena trgovina malo večja zraven pošte oz. ko prideš iz smeri Raba - mesta na glavnem križišču. Je neki manjši market, samopostrežni, imajo vedno dovolj založeno z mlečnimi proizvodi, kruh, voda in tudi meso. tudi v kampu San marino imajo manjše trgovinice, kjer se tudi da dobiti skoraj vse. Pa na vsakem vogalu je kakšna pekarnica.
V mestu Rabu pa je tudi en večji supermarket, ki je odprt pozno v noč - se mi zdi, ki je tudi dobro založen, je pa ob marini oz glavni cesti - sprehajalnici.

Upam, da sem kaj pomagala. Lepo se mejte!

Anonimen -> RE: Trgovine na Rabu (20.7.2009 21:48:08)

IZVIRNO SPOROČILO: felicia

na Loparju je ena trgovina malo večja zraven pošte oz. ko prideš iz smeri Raba - mesta na glavnem križišču. Je neki manjši market, samopostrežni, imajo vedno dovolj založeno z mlečnimi proizvodi, kruh, voda in tudi meso. tudi v kampu San marino imajo manjše trgovinice, kjer se tudi da dobiti skoraj vse. Pa na vsakem vogalu je kakšna pekarnica.
V mestu Rabu pa je tudi en večji supermarket, ki je odprt pozno v noč - se mi zdi, ki je tudi dobro založen, je pa ob marini oz glavni cesti - sprehajalnici.

Upam, da sem kaj pomagala. Lepo se mejte!

V samem mestu je res malo večja trgovina,vendar lani nisi mogel kupiti nič mesa.Vse je pakirano,drago kot žafran in nič izbire nimajo.Zelenjava slaba,tak da hb,ker smo mel večinoma stvari zraven.Otok je le otok.

Stran: [1]