Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Se dogaja, kar mislim ,da se????? 13.7.2009 22:43:32
|
|
|
|
barika
|
Jaz držim pesti da je + . Sicer sem pa jaz delala test več kot teden dni pred izostankom M. pa sta se pokazali dve debeli črtici.
|
|
|
|
RE: Se dogaja, kar mislim ,da se????? 14.7.2009 12:44:48
|
|
|
|
malajka84
|
barika kater test pa is delala? PA SEVEDA DRŽIM PESTI ZA + !!!!
< Sporočilo je popravil BOSTINA -- 14.7.2009 12:51:23 >
|
|
|
|
RE: Se dogaja, kar mislim ,da se????? 14.7.2009 12:46:10
|
|
|
|
baby blue
|
Držim pesti da se na testu pokaže plusek... Jst sem ga delala 3 do 4 dni po izostanku M...
|
|
|
|
RE: Se dogaja, kar mislim ,da se????? 14.7.2009 15:53:36
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen 9.junija sem imela zadnjo menstruacijo.S fantom nisva bila v akciji do 4 in 5 julija.Menstruacijo bi mogla dobit 7.julija pa je še do danes ni.Ciklus pa imam dolg na 28 dni.Za test je še veliko prezgodaj,pazila pa tudi ravno nisva ,saj je fant malo prepozno odmaknil svoje orodje.O pa tudi verjetno ni nič zamujala ali pač....Sicer vem ,da moram še malo počakat in bom na jasnem...ampak vseeno...kaj mislite???No ,če se pokaže plusek pa super,saj se v kratkem tudi poročim. Če bi morala svojo M dobiti 7 julija, potem ni nič prezgodaj za test. Samo če sta samo 2 dni pred prihodom M, potem je majhna verjetnost da se je kaj prijelo. No, naj se izteče tako kot si želita da bi se.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?