|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Werner
14.7.2009 16:42:12   
mojamura
ko bo polnoletna tale wernerjeva hčerka, si lahko ime zamenja - no, vsaj jaz bi si ga

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu azik)
Neposredna povezava do sporočila: 51
14.7.2009 16:44:37   
Anonimen
Ta tema paše na Žalost.

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
14.7.2009 16:46:04   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.
Ta tema paše na Žalost.

user posted image user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
14.7.2009 17:34:53   
Anonimen

Ta tema paše na Žalost.

ne, bolj na kanenas

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
14.7.2009 17:37:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Ta tema paše na Žalost.

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
14.7.2009 19:41:48   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

ko bo polnoletna tale wernerjeva hčerka, si lahko ime zamenja - no, vsaj jaz bi si ga

Ni nujno. Lahko, da bo tudi ona pevka in bo že imela umetniško ime.

Mene malo skrbi, glede na vsa današnja nevsakdanja imena, da ne bodo mojo hčere zafrkavali, ker ima starinsko ime. Tako kot je nam bilo v OŠ čudno ko smo slišali za Štefka, Jožica, Gertruda, jože, Tonček, Franci ipduser posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 56
14.7.2009 20:01:46   
Naja31
IZVIRNO SPOROČILO: mika

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

Ni nujno. Lahko, da bo tudi ona pevka in bo že imela umetniško ime.

Mene malo skrbi, glede na vsa današnja nevsakdanja imena, da ne bodo mojo hčere zafrkavali, ker ima starinsko ime. Tako kot je nam bilo v OŠ čudno ko smo slišali za Štefka, Jožica, Gertruda, jože, Tonček, Franci ipduser posted image

Moja dva imata tudi bolj klasična imena. Sta izjeme med poplavo bolj sodobnih imen.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 57
14.7.2009 21:59:45   
Nikita***
Ime mi vsekakor ni všeč, ne razumem pa tega, da tako pljuvate to ime, ko pa imamo poplavo tričrkovnih spakedrank brez vsakega pomena in starinskih slovenskih imen, ki tudi meni ne potegnejo. Za vsakega starša je najbrž tisto ime, ki ga izbere za otroka, eno najlepših, če že ne najlepše. Kako bi se počutile mamice, katerih otroci so npr. Miha, Luka, Nai, Tai, Tian, Mia, Tia, Lia, Neža, Jerca,... in kaj vem kaj še, če bi se tako zgražale nad njimi. So pač imena pogostejša, ni pa nujno, da tudi lepša. Važen je tudi pomen, vsekakor. Kanenas pomeni nobody. Nič obetavnega. Kaj pa npr. ime Črt, ki je tako popularno in pogosto? Tudi pomen tega imena ni ravno spodbudno in všečno.

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 58
14.7.2009 22:33:20   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: Nikita***
Kaj pa npr. ime Črt, ki je tako popularno in pogosto? Tudi pomen tega imena ni ravno spodbudno in všečno.

Od kdaj pa je to ime pogosto in popularno????

Če pa tebi ni všečno pa je to čisto tvoja osebna zadeva. Je pa staroslovansko ime in vsaj izkazuje, od kod človek izvira.

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 59
14.7.2009 22:49:16   
malenaa
moje ime pa v angleščini pa pomeni čaj, pa kaj naj zdajuser posted image
še dobro, da je izvorno (grško) lepše - božji daruser posted image user posted image

pa noben ne govori nič čez kratka imena, samo ne moreš npr. Neže pa Luke primerjat z nekimi novodobnimi izpeljankami. Sicer pa lahko mi stojimo tu na trepalnicah, se zgražamo nad imeni ipd, še vedno so pa starši tisti, ki odločijo kako bo njihovemo otroku ime

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 60
14.7.2009 23:02:08   
nejcko
Wernerju in Andreji čestitam ob rojstvu hčerke.

Sicer je meni on tudi tak simpatiko  (kot je že ena prej napisala), no, prikupno zmedenuser posted image , se pa strinjam, da je tokrat s hčerinim imemom malce kiksnil.

(odgovor članu malenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 61
15.7.2009 8:01:57   
higuys
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Kaj pa npr. ime Črt, ki je tako popularno in pogosto? Tudi pomen tega imena ni ravno spodbudno in všečno.

Če pa tebi ni všečno pa je to čisto tvoja osebna zadeva. Je pa staroslovansko ime in vsaj izkazuje, od kod človek izvira.

Kar lepo tiho bodi user posted image , ime je znucano kot veš kaj (piška vaške radodajke ) in kakšen pomen , za zjokat ..sovraštvo..c-cccc

p.s samo statistični urad objavlja napačne podatke user posted image

http://www.stat.si/doc/vsebina/05/imena/TOP%20100_2008_SI.xls

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 62
15.7.2009 9:42:20   
Nikita***

Saj sem napisala, da je stvar oziroma okus staršev, komu so imena všeč. In okus je relativna stvar, o kateri se ne razpravlja. Ime Črt pa sem navedla le za primer, ker je pogosto in ima negativen pomen.

< Sporočilo je popravil Nikita*** -- 15.7.2009 9:45:02 >

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 63
15.7.2009 10:53:54   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: higuys

Kar lepo tiho bodi user posted image , ime je znucano kot veš kaj (piška vaške radodajke ) in kakšen pomen , za zjokat ..sovraštvo..c-cccc

Ej, hugica, veš, da nisem vedela, da je ime pogosto, če ga v letu od 21.000 novorojencev dobi celih 23user posted image

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 64
15.7.2009 11:30:27   
higuys

Ej, hugica, veš, da nisem vedela, da je ime pogosto, če ga v letu od 21.000 novorojencev dobi celih 23user posted image

user posted image user posted image user posted image  aha, pogosto, kar sprijazni se...tako , da v tretje kar razmišljaj v smeri Luka user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 65
15.7.2009 12:24:18   
Raho

user posted image user posted image user posted image  aha, pogosto, kar sprijazni se...tako , da v tretje kar razmišljaj v smeri Luka user posted image

Aaaaaaaaaaaaa, hugica, odpade - moja tretja bo deklica in ji bo ime Ananasuser posted image

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 66
15.7.2009 14:45:03   
tajtaja
Tiste, ki ste bile pri komentarjih imen Tiva, Ann...najbolj tolerantne, zagovarjale raznolikost, se zdaj najbolj zgražateuser posted image .
ČE si toleranten, bodi do vseh, ne samo do svojih znancev.

Sicer pa ime kot ime, ko se ga navadiš, niti ne opaziš, da je nenavadno.

Pred 40 leti so bila imena kot Renato, Melita itd. prav tako nenavadna kot danes kakšna druga. In so se tudi stare mame in vsi sosedje zgražali. Danes več noben ne pomisli da je karkoli narobe.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 67
20.7.2009 22:58:58   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: rija
nekdo je na 24 ur napisal, da se kanenas verner bere kot novoodkrita spolna bolezen user posted image user posted image user posted image

user posted image

So what....

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 68
21.7.2009 9:48:13   
diana_25
..vedno bolj čudna imena imajo....tile otroci znanih osebnosti- estradnikov..- kam gre ta svet...
Sploh ne razmišljajo, kako bodo nekoč otroci rekli na to, in kako se bodo počutili...
brez veze... kar se mene tiče;)

(odgovor članu azik)
Neposredna povezava do sporočila: 69
21.7.2009 10:34:15   
Anonimen
Asociacija na vaške trivialke. Kaj k**** vas briga kako drugi poimenujejo svoje otroke? Đizs.

(odgovor članu diana_25)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
21.7.2009 10:35:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Asociacija na vaške trivialke. Kaj k**** vas briga kako drugi poimenujejo svoje otroke? Đizs.

Ali pa Jamezdin.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
21.7.2009 13:05:17   
barbara b

user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
21.7.2009 15:02:47   
HuAnita
Čestitke za hčerko

Šele v petek sem v Lady ali kje že, videla, ko sem bila po 8m pri frizerju, da je njegova babnica 6m noseča, pismo,,sem neko staro žutaščino brala ali kajuser posted image

Ime - mi ni všeč, pa če bo umetnica ali pa prodajalka ali bančna uradnica

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 73
21.7.2009 15:04:55   
tanjusi
http://www.youtube.com/watch?v=U_oYZRLsNjU
ena kanenas

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 74
21.7.2009 15:12:41   
liliana
Meni je pa Esmeralda lepše ime od Kanenas.....

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

ROTAVIRUS
Lelly28 RR

Ali ste svojega otroka cepili proti rotavirusu?

da (35%)

ne (65%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!