Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.7.2009 20:09:17
|
|
|
|
mihi78
|
monchy, ti pa si huuuuuuudaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.7.2009 20:32:18
|
|
|
|
*monchy*
|
mihi zelo mislim da rabim počitnice
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.7.2009 20:35:46
|
|
|
|
mamamajča
|
Kaj se je zgodilo? Mi pa smo bli v bistrci, ampak cele pol ure, na banki pa v hoferju Zdaj pa smo divjali, pa se skopali pa najedli, pa šibamo spat. Se beremo jutri!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.7.2009 20:40:45
|
|
|
|
mihi78
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* mihi zelo mislim da rabim počitnice Jaz tudi! Boš videla, jutri bo svet že lepši. Pa kdorkoli je kriv za tvojo jezo, se mu verjetno sladko fučka - naj se še tebi! Mene tudi včasih kdo ali pa kaj tak raz..., da bi glave trgala pa ne morem. Ema že eno uro spi, upam da ne bo spet ob petih že pokonci . Samo je pa tak sladka, ko začne zjutraj "ta, ta, ta" pa se smejčka.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.7.2009 20:47:55
|
|
|
|
ada2
|
Jaz sem pa preživela eno super popoldne na bazenu z mojimi otroki... pa zelo ugodno 1,9 eur vstopnina zame, pa 2,5 eur za nušo in to je to.... še lučke so me več prišle fanta že spita, nuša še nekaj vztraja pred TV, ampak je tak zagorela pa zmantrana, da mislim, da bo v trenutku zaspala, ko se bo ob 9 v posteljo preselila... jaz pa tudi grem malo v horizontalo.... me je sonce zdelalo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.7.2009 20:47:58
|
|
|
|
*monchy*
|
mihi mislim da nem pozabla tak hitro , ker je moj prehitro vozo, ker se mu je mudilo v službo da se spomnit ne smem
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.7.2009 20:49:34
|
|
|
|
ada2
|
uuu monchy, a so ga radirali? bo fejst udarlo po žepu? saj, še vseeno boljše, kot da se mu kaj zgodi..... bi bila pa jaz tudi huda.... v bistvu tak trenutno sem na mojega
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.7.2009 20:53:07
|
|
|
|
*monchy*
|
ada z pištolo so ga namerli. mel je vožnjo za motor in sta z inštruktorjem vozla na avtocesti, ki se je danes odprla in je bla tam ful huda prometna pa sta valda šla pomagat ker se je malo pred nima zgodla. in pol bi mogo bič 17.30 na smenii on pa je bil še na poti domov da si obleče uniformo in je bla omejitev 50 vozo je pa 77
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.7.2009 20:55:58
|
|
|
|
*monchy*
|
saj v bistvu ne vem na koga sem huda .. al na policaja ko mu ni mogo dopovedat da je nekomu pomago in mu rešo življenje, ker so policaji rabli 30min reševalci pa 45min da so prišli na kraj nesreče al na njega ki je leto ko zmešan
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.7.2009 20:56:13
|
|
|
|
mihi78
|
monchy, sranje - kaka je sploh kazen za tako prekoračitev?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.7.2009 20:56:17
|
|
|
|
ada2
|
pismo, to je kar dosti prek... a bno samo keš kazen al so še kake pike? ma sranje no, zgleda, da tudi tvoj ni imel glih srečnega dneva danes, najprej prometna, potem pa še to. ampak kaj češ... vem pa, da te jezi...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.7.2009 20:57:22
|
|
|
|
mihi78
|
Ker sem bla celi dan pridna , si bom zdaj en kornet prvošla!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.7.2009 20:58:57
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: mihi78 Ker sem bla celi dan pridna , si bom zdaj en kornet prvošla! jaz pa sladoled v postelji in to sama, ker sem jezna na mojega, pa itak že smrči tu za mano na kavču... torej punce jaz vas po prstih zapuščam
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.7.2009 20:59:20
|
|
|
|
*monchy*
|
< Sporočilo je popravil *monchy* -- 16.7.2009 21:01:10 >
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.7.2009 20:59:49
|
|
|
|
*monchy*
|
ada tebe je tvoj tudi razjezo?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.7.2009 21:01:28
|
|
|
|
*monchy*
|
ja kaj sem pa zdaj pritisnila
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.7.2009 21:06:58
|
|
|
|
mihi78
|
monchy, še enkrat se je potrdilo - dobrota je sirota! Nažalost. Samo jaz še skos pravim, da nam bo enkrat poplačano! Danes sma se šle s svakinjo (punco od brata) menit za krst - mi bi naredili v duplo - brat bi daj svojega mlajšega krstit, mi2 pa Emo. Pa pride pater pa reče, da se lahko samo za datum zmenimo, ker župnika ni. OK. Pol pa začne malo spraševat o razmerah.Pa svakinja reče, da onadva nista poročena in da se zaenkrat tudi nimata namena in je začel težit sto na uro, v smislu kakšen zgled pa bo otroku Saj mu je na koncu rekla, da če bodo izsiljevali bomo deco pač v drugi fari dali krstit. In pol nastopim še jaz in povem, da sicer sem poročena ampak ne cerkveno in da za svojega otroka želim dva botra - brata, ki ni poročen, da bo videla, da ne rabiš bit poročen, da si srečen in svakinjo (od mojega sestro), ki pa je ločena, da jo bo naučila, da v slabem zakonu ne smeš vztrajat. Pol sem se gospodu patru lepo zahvalila, mu dala roko in mu zaželela lep dan. Da se ne menimo o tem, da me je komunala "reševala" s parkplaca . Ni tak hudo, kot je čut .
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.7.2009 21:07:39
|
|
|
|
mihi78
|
ada, lahko noč!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.7.2009 21:09:03
|
|
|
|
*monchy*
|
mihi dobro si mu zabrusla
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.7.2009 21:09:32
|
|
|
|
*monchy*
|
ma zdaj tak je kaj je.. plačat boma mogla ampak jezna pa sem lahko malo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.7.2009 21:10:59
|
|
|
|
*monchy*
|
ada tudi jaz grem v horizontalo ker me glava boli od jeze menda lahko noč vsem
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.7.2009 21:13:14
|
|
|
|
mihi78
|
Lahko noč tudi od mene!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.7.2009 21:43:13
|
|
|
|
petra *k
|
monchy, hvala za uslugo gnes se ti bomo nekak oddolžili. sicer pa še tak timon dobi...
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.7.2009 23:34:09
|
|
|
|
suncicica
|
mihi svaka cast...kapo dol pred tabo ,da si mu povedala kaj mu gre
|
|
[Brisano sporočilo] 17.7.2009 6:24:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Stara imenaYleniaSo stara imena vedno bolj moderna?da (
44%)
ne (
17%)
nic bolj kot ponavadi (
23%)
nisem opazil/a (
15%)
Število vseh glasov: 590Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!