Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.9.2009 19:36:56
|
|
|
|
trezika
|
moram nekaj napisat ker smo ble že na drugi strani
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.9.2009 19:54:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.9.2009 20:32:56
|
|
|
|
ada2
|
hvala za čestitke jaz sem čisto hin , me zadnje čase tako zdela, da nisem za nobeno rabo, razen za težit in če pomislim, da me čaka še ene 20 let vsak mesec
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.9.2009 21:44:00
|
|
|
|
katka37
|
čer! miha, za pol leta lepo, da ene še uživate v toplicah ada, mene tudi zdaj zelo mantra , čeprav ko sem prvič imela mireno ni bilo problemov, naj se res gre solit
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.9.2009 12:00:09
|
|
|
|
petra *k
|
DOBER DAN!!!! vidim, da se tu gor res več nič ne dogaja... brezveze...
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.9.2009 12:58:37
|
|
|
|
suncicica
|
no pa ji je uspelo....nasi stelli mislim.....je danes prvic padla s sedezne. pa sem se tolazla da se se ne kobaca tako dobro da bi ji uspelo cvoknit dol......boga kak je cvilila..... aja ,pa bili smo v razvojni. stella ima polnih 8kg ,pia pa borih 6300kg......drobizek pac
< Sporočilo je popravil suncicica -- 4.9.2009 12:59:32 >
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.9.2009 13:23:38
|
|
|
|
trezika
|
DanDan! Js sn pa dans maruši skoraj premalo zelenjavne kašice naredla sicer ni blo nekega jokanja ampak bi še jedla če bi mela še kaj do zdaj sn pa še vedno več kot pol stran metala....
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.9.2009 13:32:54
|
|
|
|
ada2
|
Stella za kile, je še miha prehitela , je pa tudi on včeraj zvečer cvoknil s postelje , tako, da ima buško na čelu. katka ne kliči mi še migrene zraven aja, pa zdaj ne vem, ali je andrej dobil ivča ali ne, v glavnem v soboto da ste vsi tu, sprobat moramo novi žar, pa kot je rekla nuša: VSI!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.9.2009 21:21:47
|
|
|
|
trezika
|
spet nas spravljam na prvo stran....
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.9.2009 21:30:48
|
|
|
|
ada2
|
neverjetne ste, saj ni čudno, živimo v mestu duhov včasih, sploh čez vikend dobiš občutek, da bo vsak hip mimo priletel tisti grm iz puščave....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.9.2009 14:54:09
|
|
|
|
*monchy*
|
alo babe zdaj pa malo za računalnike pa pisat!
|
|
[Brisano sporočilo] 5.9.2009 15:17:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.9.2009 16:04:20
|
|
|
|
trezika
|
tudi jaz sem tu... sem bila danes že zadosti pridna in si zaslužim malo počitka
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.9.2009 16:47:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.9.2009 17:10:31
|
|
|
|
Barbara111
|
ojla jaz sem danes ,kot ožeta cota,utrujena in do zdaj mi ni delal računalnik,ker je tilen en kabel odklopil,ker je internet priključil na svoj PSP
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.9.2009 17:42:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.9.2009 17:59:18
|
|
|
|
Barbara111
|
jaz vikende ne delam,ampak je bil teden zelo naporen,ker smo še nadomeščale dopuste ,to pomeni svoje delo in še od drugih zraven.Moj pa dela danes in jutri.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.9.2009 20:57:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.9.2009 21:38:35
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak Deja moje sožalje smem vprašat zakaj
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.9.2009 21:39:52
|
|
|
|
trezika
|
ADA ali katera druga...imaš naslednji teden popoldan čas za kakšno pijačo? Moj gre spet delat in že vidim kako nama bo z Marušo dolgčas
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.9.2009 8:11:11
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika ADA ali katera druga...imaš naslednji teden popoldan čas za kakšno pijačo? Moj gre spet delat in že vidim kako nama bo z Marušo dolgčas aber naturlich razen v četrtek, ko gremo v mb na odstranjevanje bradavice. ti samo povej kdaj
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.9.2009 8:21:09
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* aja.. ki je mamamajča da se nič ne oglasi? v sorodu imajo smrtni primer (ampak ne oče). Dober dan, tu sem! Ni blo to v sorodu, mamina soseda je umrla. Jaz sem pa bla cel teden pri mojih, mi je tak pasalo, da se malo odklopim od šmarja, drugače sem pa mami dosti pomagala doma in sem prav vesela, da sem šla. Za ata vam pa žal ne morem povedati nič novega.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.9.2009 8:23:19
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak Deja moje sožalje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.9.2009 9:03:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.9.2009 9:04:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?