|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
18.8.2009 19:29:00   
petra *k
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

petra če bo kura bomo meli koline user posted image

no te bo pa kura, da bo mesek, z rožami si nemamo kaj začetiuser posted image  jaz niti nisem ljubitelj rož... user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
18.8.2009 21:28:05   
pondelak
potem pa rože jaz podarim...(sem cvetličarka)user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
18.8.2009 21:29:07   
pondelak
mi smo pa danes dobili drugega pikeca...ma je bla tak pridna da so jo samo hvalile sestre...sploh ni jokalauser posted image   prav pogumna je blauser posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
18.8.2009 21:47:23   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

mi smo pa danes dobili drugega pikeca...ma je bla tak pridna da so jo samo hvalile sestre...sploh ni jokalauser posted image   prav pogumna je blauser posted image

super user posted image user posted image user posted image user posted image
mi pa gremo jutri po drugo pikico user posted image bomo videli kako bo...prvič skoraj ni bilo joka user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
18.8.2009 22:16:29   
petra *k
pondelak, ob kekih sta meli gnes cepleje? midvi sma tudi gnes meli drugo cepleje. malo se je zjokala, si je zgleda zapomnila, kak je blo pred dobrim mesecem. ampak tolko glih, da je glas spustla. pridna je bla.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
18.8.2009 22:26:23   
suncicica
bravouser posted image user posted image user posted image user posted image za vase pogumne punce

Stella in Pia

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
18.8.2009 22:47:08   
mamamajča
Evo punce, jaz sem iz avstrije....
hm,,,, kak bi opisala?
Oni pravijo, da ni sprememb, no, jaz pa ga še nisem vidla takega!
sedi, se smeje, danes že prikima.... Do zdaj, ko sem ga vidla, je samo spal.

Žalosten je, ker ne more povedati, kaj si misli, par min sma rabla, da sma skapirala, da bi ga počohala po lopatici..... bogi....
Ampak jaz sem šla danes prav dobre volje od tam, ker je zelo napredoval, hvala bogu!
Vaše pesti, misli,......, pomagajo!

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
19.8.2009 7:53:39   
Anonimen
Dobro jutro!

mi smo dobro. anej sicer že pogreša vrtec oz družbo, ampak nekak bo. danaja pa je itak vedno pridnauser posted image danes mama drugo posvetovalnico, da vidimo koliko je zrasla in se zredila. pa anejovo sobico nam danes končno pripeljejo in zmontirajouser posted image user posted image user posted image , tak da bom lepo popoldan pucala in selila cote in igračeuser posted image . drugače pa vas pridem prebrat ampak smo res ogromno zunaj in se mi ne da nič napisati, pa še ati je mel dopust in smo delali sobe, pa pucali,... v glavnem pestro.

mamamajča me veseli, da je ati že boljše- se vsak dan spomnim na vas in držim pesti, da bo vse ok.

petra te pokličem ko boma fertik, da se zglasima.

LP

(odgovor članu mamamajča)
  Neposredna povezava do sporočila: 1033
19.8.2009 10:41:54   
tatly
oj.dojenč kje se skrivas???ze delas?kak je kaj žana?
mi smo se vceraj hodli kopat,,,pol pa naju je se ati pelal na pice v oksigenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
19.8.2009 11:11:53   
tatly
Tole ste vidle????? user posted image user posted image user posted image
user posted image
http://24ur.com/novice/svet/pricakuje-dvanajstercke.html

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
19.8.2009 11:13:46   
tatly
jaz bi stelli kupla te so mi tak dobriiiiiiiiiiiiii
http://www.superge.si/html/svn/6435169-AA.shtml

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
19.8.2009 12:41:40   
mamamajča
meni so ti modelčki tak dobri, dobiš jih v hervisu v mb

http://store.nike.com/index.jsp?country=US&lang_locale=en_US&l=shop,girls#l=shop,pwp,c-1+100701/f-4294967088/hf-10004+12001/t-Girls%27_Shoes/pn-1

< Sporočilo je popravil mamamajča -- 19.8.2009 12:42:37 >

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
19.8.2009 13:26:48   
*monchy*
mamamajca veš kak dolgo iščem to stran user posted image   sva že z mojim naročla trenirko za timija user posted image user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 1038
19.8.2009 14:02:58   
mamamajča
Meni so pa ravno javili, da mamo zeleno luč za transport v Mariboruser posted image
To pomeni, da je ata že dovolj stabilen za tako potin da bo mogoče že ta teden v Slo!
Končno!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
19.8.2009 14:28:20   
*monchy*
mamamajča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1040
19.8.2009 14:58:32   
tatly
majauser posted image user posted image user posted image user posted image
so me iz pika poke klicali da je prisel beateluser posted image user posted image user posted image user posted image
ma katera kuhinjo tefalovo za malcke?mogoce se stella to dobi za rojstni dan ker sta ji od monike mama in ata kupla za krst kuhinjo in je cisto nora nanjo

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
19.8.2009 20:02:57   
*monchy*
moj malček pa je danes celi dan bil brez plenice in se ni niti 1x polulal user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
19.8.2009 20:55:02   
trezika
Čer!
Samo na hitro vas pozdravim....sva uspešno prestali cepljenje...malo je blo sicer joka...še preden je pikico dobla... mislim, da se je doktorja prestrašla.... ampak je bla v čakalnici hitro spet dobre volje
Imamo pa že 6460 g ter 68 cm

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
19.8.2009 21:44:41   
mamamajča
bravo pupikeuser posted image user posted image user posted image
mamice, mogoče bojo vaši otročki na naslednjih cepljenjih bolj jokali, ker si bojo že zapomnili, da ni fajn.... pa nič hudega!

Timon, bravo!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image zdaj pa le pogumno naprej!

Jaz sem tudi danes že bolj dobre volje---- moj ata je danes že sedel na vozičku.... joj, kaki napredek je to! Sem ful vesela!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
20.8.2009 8:54:44   
ada2
user posted image user posted image user posted image  za vse punce, ki so tak junaško prestale cepljenje

pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Timona,

pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za mamamajčo oz. njenega očeta.

mi smo pa od včeraj totalno samo na pralnih plenicahuser posted image , smo šli v MB, pa ponoči jo je imel, pa se je super obneslouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 1045
20.8.2009 9:21:41   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image user posted image user posted image  za vse punce, ki so tak junaško prestale cepljenje

pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Timona,

pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za mamamajčo oz. njenega očeta.

mi smo pa od včeraj totalno samo na pralnih plenicahuser posted image , smo šli v MB, pa ponoči jo je imel, pa se je super obneslouser posted image

Se podpišem pod to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
20.8.2009 10:27:00   
*monchy*
oo hvala user posted image

user posted image user posted image za pogumne pupe

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
20.8.2009 10:51:45   
tatly
ZOJA IN NIA OD MINCE_N VSE NAJLEPSE OB 1 SVECKI SE VELIKO OTROSKIH RAZIGRANIH DNI,MAMICO PA LE JEZITAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
20.8.2009 10:54:30   
*monchy*
user posted image ZOJA & NIA čestitke še tu za 1 rojstni dan user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
20.8.2009 11:18:57   
tatly
ja ki te ste?moja bebika aja jaz sem si avo skuhala,pol ko se zbudi pa grema malo se potepat,in pol domov kuhat,danes bo samo pecen krompir ,solata in gobova juha.kaj boste ve kuhale

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?