trezika -> RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del (27.7.2010 11:04:35)
|
Dobro jutro, dober dan! Dopusta je konec...kaj naj rečem... glavno, da je Maruša uživala milijon na uro...no, saj je bilo super, ampak sva se z mojim že zmenla, da drugo leto gremo sami trije....pa tast in tašča nonstop z nekimi svojimi forami in pripombami, da sta mi že živce pošteno nakravžlala.... eh, ne bom se jaz s tem na dopustu več ukvarjala.... Torej, Maruša je v vodi razturala.... norela in tunkala do onemoglosti spala podnevi in ponoči lepše kot kdajkoli doma... Jaz sem mela v sredo neka dva napada mrzlice... zunaj je blo 35 stopinj, v apartmaju klima narejena na 26 stopinj, mene pa je kar naenkrat začelo tako zebst, da sem se tresla, dobla vijolčaste ustnice, v prste me je zanohtalo kot sredi najhujše zime pol pa sn se šla z vročo vodo stuširala, pa 2 l vročega čaja spila, dragi pa me je s 4 kocami pokril in sem v 10 minutah tako zašvicala da adijo.... pa sn bla potem super.... Aja, na poti domov pa smo se ustavli še v ZOO-ju v LJ.... Maruša je bla čist navdušena... pri vsaki živali bi stala pol ure...no, opice so jo sprva malo prestrašle, ko so tako norele, ampak je blo vse ok....
|
|
|
|