Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nastavek za voziček-za starejšega otroka 28.5.2005 13:23:35
|
|
|
|
NinaŠ
|
...matr kako počasi pišem... :)-
|
|
|
|
nastavek za voziček-za starejšega otroka 28.5.2005 13:29:44
|
|
|
|
kofetek2010
|
in potem je tvoj trud zaman :( :)-:)-:)-
|
|
|
|
nastavek za voziček-za starejšega otroka 28.5.2005 15:11:07
|
|
|
|
piščanc
|
jaz imam abc design voziček in se štiriletnica komot zraven pele, če stopi na poličko za nogice, samo mali se mora tako peljait, da gelda v mene
|
|
|
|
nastavek za voziček-za starejšega otroka 28.5.2005 15:11:30
|
|
|
|
piščanc
|
se opravičujem za tiskarske napake
|
|
|
|
nastavek za voziček-za starejšega otroka 28.5.2005 15:11:49
|
|
|
|
piščanc
|
ah tipkarske
|
|
|
|
nastavek za voziček-za starejšega otroka 30.5.2005 8:06:52
|
|
|
|
lacoste7
|
Novost na tržišču je Swiss Strolli Rider, to je kot nek jahač, ki se pritrdi na voziček (paše na vsakega, saj ima različne nastavke), otrok se počuti kot bi vozil kolo, saj sedi in se drži za ročki. kako izgleda se lahko ogledaš na www.comfortbaby.com, pa da slišim komentarje.
|
|
|
|
nastavek za voziček-za starejšega otroka 30.5.2005 12:39:19
|
|
|
|
NinaŠ
|
Fletna stvar ta Swiss Stroli Rider, samo se mi zdi za mal večje otroke - vsaj moj sin ima preveč nemirno rit, da bi pri miru gor sedel, no saj ga ves čas nadzoruješ, ampak v primeru padca pa tud dost globoko pade. Pa ne vem zakaj se mi zdi, da fant gor sedi v neki prisiljeni drži - preveč naprej je nagnjen. Če bi pa kdo že imel, bi pa z veseljem poizkusila, kako se zdi Anžetu vozit s tim. LP
|
|
|
|
nastavek za voziček-za starejšega otroka 30.5.2005 13:49:15
|
|
|
|
lacoste7
|
Mogoče se da na tej strani boljše videt, pa tudi nekaj odgovorov kupcev je gor. No, če katero zanima http://www.interinnovationsuk.com
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.