Kdaj na morje? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


janja.k -> Kdaj na morje? (13.7.2009 20:22:30)

Zanima me, kdaj je priporočljivo iti z dijenlkom na morje. Šli bi v mobilno hišico na Pag. Notr je klima, gretje, okrog senca. Vcaj koliko naj bo star otrok?
Hvala in Lep dan!




Pingvinčica -> RE: Kdaj na morje? (13.7.2009 20:24:24)

Naša je bla 3m, sem pa videla eno družino z en mesec starim.




sabina1345 -> RE: Kdaj na morje? (13.7.2009 20:24:34)

Mi smo šli pri dveh mesecih, zgodaj spomladi. Bili pa smo v avtodomu. Nič ni bilo narobe. Ponoči smo zakurili in je bilo fajn.




Anonimen -> RE: Kdaj na morje? (13.7.2009 20:31:25)

Nekako naj bi priporočali, da bi majhni otroci šli na dopustovanje vsaj za 14 dni, da nimajo stresa zaradi potovanja,... tako sem slišala. Glede starosti pa mislim, da ni omejitve.
Pri prvem smo prvo leto počakali z morjem.
Zdaj bo pa drugi malček star kakšen teden več kot 3 mesece. Pričakujemo, da bo vse bp. Smo si pa izbrali bližjo destinacijo = Istro.




Anonimen -> RE: Kdaj na morje? (13.7.2009 20:43:22)

naša bo stara 5mesecev ko bomo šli...avgusta.s prvim smo šli ko je bil star skoraj 2leti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]...bomo videli kako bo..upam da ne bo prevroče da bomo lahko se potepali,da vsaj nekaj vidimo ko gremo 1krat na 3leta[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]....malo v vozek,ta večji 5let,pa lahko hodi,in gas na potepe in plažooooo..komaj čakamo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




glen -> RE: Kdaj na morje? (13.7.2009 22:23:39)

Kot berem imate dobre bivalne pogoje in veliko sence kar je pomembno.
Če je še blizu zdravstvena pomoč(za vsak slučaj)mislim da ni merila, lahko greste že s 14 dni starim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].
Če se boš ti dobro počutila,zakaj ne.
In vedi, da je veliko odvisno od tebe oz. vas,če ste tip človeka ki ne komplicira nebo problema,če pa si tip ki komplicira in boš na dopustu živčna razvalina in non stop v strahu ti nepriporočam.
Ljudje smo različni.
Enako velja za prvi sprehod.Jaz sem s tamalo, ki je rojena poleti šla na 1. sprehod ko je imela 6 dni ,s tamalim pa ki je rojen pozimi 8 dan.
Prijatelca pa je šla na prvi sprehod s tamalo rojeno sept. šele po treh ted. Tudi prav,vsak po svoje in kot se počuti
Srečno pa uživajte




gita10 -> RE: Kdaj na morje? (13.7.2009 22:34:11)

Jaz sem prvič šla z njim na morje še preden je bil star 1 mesec in ni bilo nobenih problemov. Če je otrok zdrav ne vem če ni čisto vseeno ali si z njim na morju ali doma. Rojen je bil v začetku junija in do konca septembra sva bila na morju vsaj 5x. Se mi zdi, da je nekje od 3 leta naprej težje biti z njim na morju kot pa z dojenčkom - je bolj sebi nevaren, pa še zvečer ne moreš nikamor, ker je zaspan pa ni več v vozičku.




fusia -> RE: Kdaj na morje? (14.7.2009 9:43:08)

Če imaš tako udobje, kot naštevaš, po moje sploh ni problema kdaj greš. Mi smo šli prvič na morje ko je bil star štiri mesece, bili smo v apartmajih brez klime pa je bilo OK. Zaradi starosti otroka bi šli tudi že prej, ampak je itak rojen pozimi tako da je bil do poletja že toliko star. Drugič je bil star 6 mesecev in smo šli enako kot vi na Pag v mobilne hišice. Ker je bilo peklensko vroče in te hišice se zelo segrejejo je res nujno, da imaš klimo. imeli smo se pa super.




Deja -> RE: Kdaj na morje? (14.7.2009 22:03:42)

Naš je bil star 4 mesece ko smo šli prvič...
drugič smo šli ko je bil star 5 mesecev,
naslednjič gremo ko bo star pol leta. za vsako smo šli za 14dni in za vsako v kamp prikolico - brez klime v senčki...
problemov ni bilo...
če je bilo fejst vroče sem ga slekla, če ne pa oblekla.... nisem nič komplicirala....




Stran: [1]