frutka_ -> z otrokom v gore - poleti (28.5.2005 20:19:42)
|
Mi smo za prvomajske izkoristili "gužvo" in hodili po Pohorju. Šli smo zgodaj zjutraj, ko se je mali prebudil, dan prej sem si pripravila vse potrebno za nas, tako da sem zjutraj res porihtala samo malega in smo šli. Pot si seveda moraš prej organizirati (kje bomo jedli/katera koča, stali, koliko je hoje v eno smer, kakšna je pot/strma/senčna...). Sistematično se lotiš načrtovanja izleta in počasi in po svojih močeh kreneš naprej z zbiranjem informacij. Za malega imam vedno s seboj rezervno plenico in oblačila za hladnejše pa seveda kakšen prigrizek zanj (jogurt, piškot, jabolka so fajn, ker so osvežilna, čokolado za naju), mobitel s polno baterijo. Prve pomoči za malega ne potrebujemo, ker še ne hodi, midva pa se zanašava na najine spretnosti pri hoji;) Pravkar planiramo izlet na Veliko planno in preučujemo najugodnejše možnosti za izlet. V nahrntniku se sicer dobro počuti, tudi zaspi kadar je utrujen, glavico pa itak nasloni naprej jaz pa mu običajno pleničko podložim, da ga ne tišči. Morda še bo primoza dal kakšen nasvet...
|
|
|
|