Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca-sklep o pr... 13.7.2009 18:46:14
|
|
|
|
CatJa
|
Ko je moja prijateljica pozabila na vlogi navest št. odločbe, so ji ucepli polno ceno oz. 80%.
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca-sklep o pr... 14.7.2009 7:40:07
|
|
|
|
3jesončki
|
ko sem jaz pred leti na csd rekla, da me preživnina ne zanima, da se ne mislim kregat, mi je socialna delavka rekla, da te pravice jaz nimam. Preživnina je otrokova pravica in s tem, ko ne vložim za preživnino, kratim otroku pravico, kar je kaznivo. tako da ti predlagam, da to vseeno urediš.
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca-sklep o pr... 14.7.2009 7:45:38
|
|
|
|
Kerensa*
|
Za vrtec načeloma ni problemov - o višini plačila odločajo na podlagi dohodkov družine in ne na podlagi tega, zakaj nek dohodek je in nekega ni. Vendar pa, če želiš uveljavljati znižano plačilo vrtca na podlagi tega, da si enostarševska družina, moraš prinesti potrdilo o tem, da si to res. V tvojem primeru je to otrokov rojstni list, ki je dokaz, da je oče otroka priznal (saj je vpisan v okencu "oče") ter odločba o višini preživnine (sporazum ali tožba) ali potrdilo, da je določitev preživnine še v postopku (npr. kopija tožbe ali predloga sporazuma). Če pa oče otroka ni priznal (posledično ni vpisan na otrokovem rojstnem listu), potem pa si samohranilka in ti ni potrebno prinesti nobenega dodatnega potrdila (razen otrokovega rojstnega lista in tvojih potrdil o dohodkih). Kako si pa uredila za otroški dodatek, če nimaš urejene preživnine?
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.