žabica13 -> krvavitev in nosečnost? (13.7.2009 16:23:44)
|
Pozdravljene, hm, ne vem kako začeti. Danes se mi je zgodil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] v katerega skoraj ne morem verjeti. Ker sva se s parnerjem že dolgo trudila zanj, pa ni bilo nikoli nič. Zaradi kupa takšnih in drugačnih vzrokov, ki jih počasi zdravimo, a ni pa stanje še ok. 13.6 sem imela zadnjo menstruacijo, čez teden dni je že popolno9ma prenehala. Bila sem že vesela, da je mir na mesec dni (na cca. 28-30 dni moj ciklus). Čez par dni pa so se spet začele pojavljati blage krvavitve, oz. bolj izcedki. Bilo mi je čudno, a nisem želela delati prevelike panike, in sem upala da se bo umirilo. Pa je bilo tako cca. teden dni, s tem da so bile te krvavitve res blage. Potem pa sem šla na dopust (2 tedna po začetku M.) in takrat se je ulilo ko zmešano. Skoraj tako kot pri M. In je trajalo cca. 3 dni. Po tem so se spet vrnili izcedki. Danes pa zaradi čudnega dogajanja v mojem telesu kupim test, in šokirana zagledam srednje močen +. Po logiki se mi zdi nemogoče da sem noseča če sem pred 10 dnevi krvavela ko zmešana, če pravzaprav krvavim cel čas - na tihem pa si vseeno želim da plusek ne laže. Se je kateri že kdaj zgodilo kaj podobnega? Hvala in en sončen pozdrav vsem!
|
|
|
|