|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   so 4 testi zanesljivi?
13.7.2009 15:39:53   
portorož

Pozdravljene user posted image ,
že nekaj časa spremljam vaše debate, srkbi, veselje in še najbolj tisto "ta največjo željo!" user posted image

Tudi midva čakava na user posted image in sva zadnje dni zelo v dvomih. Nimava pojma kaj se dogaja. zadnja menstruacija je bla 6.6.09, cikle imam na 26 dni. menstuacija je bla normalno, zadnji teden so se pojavili neki čudni znaki, od slabosti dalje..., pa pride 3.7. user posted image , ki pa to nikakor ni mogla biti, ker ni bla ne rdeča, ne boleča, še najmanj pa v normalni količini. Dejstvo je, da sem 2 dni imela samo malo rjavega izcedka, potem 2 dni nič, in na 5 dan spet malo....

Slabosti so prisotne ves čas, glavoboli, vrtoglavice, apetit ja in spet ne..., sva v zadnjih 3 dneh naredila 3 teste, 2 od first sign in je bilo user posted image , le da je tista črtica bila ZELO šibka, danes pa sva naredila še CB, je bil plusek zelo šibak, zato sva šla v ZD, kjer so nama naredili še en urinski test, za katerega je rekla, da tudi ni ne + ne minus!!!

Torej, na čem sva???????
Kaj se dogaja?
A se kateri kaj sanja? Je imela katera podobno izkušnjo????

Jaz sem že čist izmozgana..., oba si ZELO želiva user posted image in drživa pesti, da sva user posted image , a so naju tile 4 testi oring zmatrali...

Kaj mislite, je tisto bla vgnezditvena ali kaj????

Vesela bova vaših odgovorov.

In punce, veselo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drživa pesti, za vse, tudi za naju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

from portorož D&D  user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: so 4 testi zanesljivi?
13.7.2009 16:03:42   
J.L.
ne glede na slabo vidno črtico, če sta user posted image si nosečka! čestitam! user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.7.2009 16:05:53   
nincrli
Zakaj pa nisi v zdravstvenem naredila krvni test? Tist je 100% in ne more zatajit za razliko od urinskih...

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.7.2009 16:26:11   
portorož
Krvnega mi niso naredili, ker ga tam ne delajo. Bom jutri klicala v fontano, tam baje delajo, danes sem že zamudila...

user posted image

Totalni kaos...

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.7.2009 16:28:38   
portorož

J.L. , HVALA za vzpodbudne in optimistične besede!

Saj še sama ne veva zakaj dvomiva..., ne vem, moj je čist skeptičen in se noče prehitro veselit....

Mene pa ta dva testa z user posted image in tisti CB z +, pa čeprav šibkim...., ijoooj, tako bi se veselila, pa se še ne upam....

user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.7.2009 16:53:56   
ellie
Sicer ne vem, kako je s temi rahlimi črticami...ker sem sama bila noseča skoraj 6 tednov, ko sem delala test...in je + bil ful močn. In ni bilo dvoma, če je to to. Ampak kot pravijo...je pri tolkih testih to touser posted image

Sem pa 2 leti nazaj šla v fontano kri dat...dobiš rezultate skoraj takoj. Tak da pojdi kar jutri zjutraj, da se prepričaš. Pa vso srečo pri user posted image user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.7.2009 19:07:29   
Anonimen
Noseča si.

(odgovor članu ellie)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.7.2009 21:53:38   
portorož

Ijoooj, pubce, hvala za mnenja...., tudi midva močno upava, da to pomeni, da sva user posted image in da nas bo kmalu razveselil user posted image .

Saj vem, kakorkoli, pravijo, da ni važno, če se ena črtica slabše vidi, a dvom nekak obstaja....,

no, zjutraj verjetno res kreneva na krvni test, pa vam sporočim kakšen bo rezultat.

Vso srečo vsem!!!

čim več user posted image user posted image user posted image user posted image .

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.7.2009 11:32:49   
portorož

Pozdravljene..., sva bla na krvnem tesu in je negativen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

En mali % upanja še obstaja, ker je mogoče, da je bila prenizka vsebnost hcg-ja. Žal smo delali test za + in - in ne za količino koncetracije hcg-ja.... user posted image

Ne vem kaj si naj mislim..., res ne...., sva oba bila prepričana, da bo pa končno debeli +, potem pa tako...  user posted image

Če se ne motim, je ena od vas na forumu tudi že imela krvni test negativen, a je bla vseeno noseča, je tak?

Držte se punce, hvala za moralno podporo..., midva počakava na tečko user posted image in greva v nove boje..., kaj hočeva drugega...

lp from D&D

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.7.2009 11:36:51   
baby blue
Ne obupat... Ko bosta najmanj pričakovala bosta zagledala tisti dve črtici... Samo ne se preveč sekirat in obremenjavat s tem... Naj se zgodi spontano... Držim pesti

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.7.2009 21:40:36   
portorož

Baby blue, hvala za vzpodbudne besede..., saj res več ne vem kaj si naj mislim...

Midva še zmeraj tiho upava, da je to user posted image , a poskušava ne preveč govoriti o tem. Mene je krvni test čisto potrl, čeprav mi je vlila kanček upanja, da je morda koncetracija bila še prenizka....

Mah, ne vem....

Hvala vam vseeno. Držim vam vsem pesti, da čim prej uspejo :  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.7.2009 9:51:04   
Trilc
pozdravljene.... kot večina na tem forumu tudi jaz nestrpno pričakujem  in prvega  .  po dolgem oklevanju sem se odločila da se tudi jaz prijavim in strahove, upe, želje ... delim z nekom, ki me bo, upam razumel. ;)

moje prvo vprašanje se (zaenkrat :) nanaša na sam test. Danes sem uporabila FS (trakci) pa me zanima, kje naj bi se druga črtica pravzaprav pokazala. Vem čisto osnovno vpr. pa vendar... ker na navodilih sta tiste črtice narisane dokaj skupaj (blizu) in jasno buljim v tisti test kje blizu testne črtice je še kakšna...pa je ni ... . nakar se mi zazdi (vprašanje koliko je res in koliko je moja želja oz. psiha "videla") da je rahla,rahla "vidna" pod kotom ena črtica... ampak to sem videla čisto na drugem koncu trakca...tam kjer je še plastificirano...

da malo manj zakompiciram... ena močna jasna črta (testna) na tistem "golem" delu... kje mora biti druga črtica... zraven prve, ali še na tistem delu,kjer piše max.... malo naprej od napisa..a še vedno tam kjer je "plastificirano....

eh, morda malček butasto vprašanje, ampak me grize.... no sej grem zdajle še v trgovino in upam da tudi v "običajnih" trgovinah prodajajo teste... vse lekarne v bližini so zaprte...jest pa jasno živčna....je "že" 53 dan... ampak glede na moj skontafuzlan cikel... (po prenehanju jemanja KT... 38 dni, naslednjič 36, potem 35, nato že upanje in se je ulilo na 47 dan.... in danes mineva 53 dni.... upam upam upam...)

no, pa je že malo bolje, samo da nekam, nekomu, zaupaš..... no grem na lov za testom :)

vsem res iz srca želim in zdrave, nasmejane in vedno ljubljene

(matr sem že raznežena.... :),  se smejim in jokam hkrati...

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.7.2009 9:52:18   
Trilc
dej sem pa čisto zmedena.... sem opravila še CB test.... pa se mi je zopet dozdevala črtica (pri tem testu vsaj vem kje se mora pojavit :) .... ampak zdaj (po več kot 10 min..cca 15) pa črtica definitivno je..sicer blaga ampak je. je pa to kasneje kot 10 min... eh... zmedena čist. user posted image

(odgovor članu Trilc)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.7.2009 10:27:46   
Barbara_L
Čist hudo. Tile testi znajo nakravžljati živčke. Poskusi še enega čez kakšne par dni. Čeprav je CB ful zanesljiv, tako da upam, da si user posted image . Sporoči.

(odgovor članu Trilc)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.7.2009 11:10:19   
Trilc
ja, res... ena tolk enostavna in jasna zadeva ... seveda vse do dneva ko čakaš user posted image oz. + :) potem se pa da iz tega celo znanost narest.... mislim da nisem bila tako živčna niti ko sem čakala rezulate mature.... :)

sporočim.

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.7.2009 13:14:37   
anajan
Pri testu FS - trakci se druga črtica naredi zraven testne črtice. Tako da tisto kar siti videla ni pravo. Test  s CB so zanesljivejši. Je pa za dobro zanesljivost potrebno narediti test vsaj en dan pred mnstruacijo (če jo lahko napoveš). Drugače počakaš še kakšen dan in opraviš test. upoštevaj čas, ki je potreben, da test pokaže rezultat. Pri FS je to 5 min, pri CB pa 1 minuto. Po preteku predpisanega časa, test ni več zanesljiv (takrat pogostokrat pokaže lažno nosečnost).

Upam, da sem ti pomagala.

Vsak dan je nekaj posebnega.

(odgovor članu Trilc)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.7.2009 6:57:14   
Trilc
jap, lažni alarm, nov test, in jasen -. ampak M (še) ni.... upanje torej ostaja :)

(odgovor članu anajan)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.7.2009 7:48:58   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
Zakaj pa nisi v zdravstvenem naredila krvni test? Tist je 100% in ne more zatajit za razliko od urinskih...

a to kar greš v svoj zd in prosiš za krvni test, ali moraš dobiti napotnico od svoje zdravnice?

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.7.2009 11:31:12   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA

IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

a to kar greš v svoj zd in prosiš za krvni test, ali moraš dobiti napotnico od svoje zdravnice?

V večini delajo brez napotnice, se je pa že zgodilo, da so zahtevali napotnico user posted image tak da najbolje, da greš tja pa vidiš.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.