Zavesa za otroško sobo (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Tinna -> Zavesa za otroško sobo (28.5.2005 10:46:30)

Rada bi dala zaveso v otroško sobo, da bi naredilo malo sence, ker imamo samo žaluzije in prepuščajo svetlobo.
Ali mogoče katera ve kje bi se dalo dobit take temnejše zavese z kakšnimi Disneyevimi motivi. Najrajši bi imeli motiv 100 dalmatincev, ker imamo sobico urejeno tako ampak saj vem, da sem optimist, da bom našla točno tako zavesico.:)-:)-:)-:)-
No vseeno bi vam bla zelo hvaležna, če mi kdo lahko da vsaj kakšno idejo kje bi lahko kaj podobnega dobila.:zmeden:
LP:sloncek::sloncek:

Gina -> Zavesa za otroško sobo (28.5.2005 11:23:41)

Zakaj pa ne kupiš kar blago, pa ti lahko kdo naredi, saj ena zavesa pa najbrž ni tak hud problem za šiviljo. Pa boš imela točno tako, kot si si zamislila.:)

Tinna -> Zavesa za otroško sobo (28.5.2005 11:37:52)

Ja sej blago sem v bistvu mislila kje bi se dalo kupit. A mogoče veš za kakšno trgovino v Ljubljani? Ker tuki v Gorici sem pregledala že vse trgovine z blagom pa nimajo nič (je pa res da je tle ponudba bolj uboga).

Gina -> Zavesa za otroško sobo (28.5.2005 12:49:27)

V Lj. prodajajo blago v BTC-ju na kakih dveh ali treh mestih. Ena je pod emporiumom, ena se mi zdi da tam pri intersparu. Lahko pa jaz v pon. še pri nas pogledam, če slučajno v naših dveh trgovinicah z blagom kaj premorejo.

Gina -> Zavesa za otroško sobo (28.5.2005 12:51:10)

Aja, v Lj. ima Velana na Šmartinski prav trgovino z blagom za zavese, pa lahko daš potem naredit. samo so dragi. Sem pa videla take lušne pisane zavese tudi v Obiju pred časom. tam jih tudi sigurno prodajajo, na rudniku.

kofetek2010 -> Zavesa za otroško sobo (28.5.2005 13:23:27)

v city parku je tud ena trgovina z blagom, spodaj pod vrtcem, zraven Mobitela ;) kakšno ponudbo imajo, pa žal ne vem :(

Tinna -> Zavesa za otroško sobo (28.5.2005 13:25:12)

O hvala bom šla pogledat.:)

Jessy -> Zavesa za otroško sobo (28.5.2005 21:01:38)

Ravno včeraj je moj :love: prevzel zaveso v Velani na Brdu v Mi-Lesnini, ki sva jo dala delat.
Je sicer svetla (bela po sredini, ob straneh pa rumene račke, ki sedijo na veji, na metli, se žogajo, na sredini krajša za 30 cm in obrobljena z rdečim trakom), vendar zelo simpatična. Za ves material sem ob naročilu dala 13 700 SIT (veliko blaga, saj so zavese 2x nabrane), delo pa je :love: plačal včeraj in sicer 6 900 SIT. Meni se je zdela kar ugodna cena, saj so zavese zares drage.
Sva jih pa čakala 14 dni.

Tinna -> Zavesa za otroško sobo (28.5.2005 21:47:38)

Jessy a ko boste dali gor zavese jih lahko slikaš in daš v album, da vidimo kako lepe so.;)

Jessy -> Zavesa za otroško sobo (29.5.2005 14:19:20)

Zavese so sicer že gor! Problem je le ta, da imam aparat na film in mi manjka še 8 posnetkov, da ga dam razviti. Bom pa vsekakor celo sobico poslikala v kratkim. Računam že v času tega tedna!

lin -> Zavesa za otroško sobo (29.5.2005 23:42:21)

Tinči jaz sem jih glih včeraj gledala v Obiju,majo kr neki izbire,dej ko pridete k nam skočiva pogledat,še en razlog da morete čim prej prit ne!

Tinna -> Zavesa za otroško sobo (30.5.2005 9:28:21)

Lin a res v Obiju? A si mogoče vidla tudi take na 101 dalmatinček. Ma se bo treba res preselit na obalo, ker tle v tej Gorici ni prav nič razen Mercatorja. :((:(( Zmenjeno! Bomo imeli razlog za prit na obisk, če nas sprejmete. :)-:)-:)-

lin -> Zavesa za otroško sobo (31.5.2005 23:10:32)

Tinči zmenjeno,možeki bodo čuvali:duda:,midve pa v šoping!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:,no sej je spar zraven čene drugo se bodo lahko šli malo not hladit:)-:)-:)-:)-
Povabilo pa itak velja za kadarkoli,naslednji vikend mi k vam pol ste pa vi na vrsti!To je ukaz!!!!!!!!!!!!!!:);)

Stran: [1]