|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porodniška
13.7.2009 13:22:08   
Anonimen
Mene pa zanima, kakšna je višina porodniške, če mi pogodba poteče pred pričetkom porodniške? Se vseeno računa na podlagi prihodkov v preteklih 12 mesecih, ali kot brezposelna dobim tisto minimalno?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: porodniška
13.7.2009 13:30:54   
komarka
gleda se zadnjih 12 mesecev

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.7.2009 17:08:02   
*chance*
Pozdravljena,

vse informacije in izračun starševskega nadomestila:

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Lep pozdravuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.7.2009 20:11:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: komarka

Ja, ampak a tudi, če mi poteče pogodba in sem naprimer 2 meseca na Zavodu, preden grem na porodniško?

(odgovor članu komarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.7.2009 20:49:28   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: komarka

Ja, ampak a tudi, če mi poteče pogodba in sem naprimer 2 meseca na Zavodu, preden grem na porodniško?

Če se takoj po poteku pogodbe prijaviš na zavod in na dan nastopa porodniškega dopusta od tam še prejemaš denarno nadomestilo za brezposelnost, potem je tako, da se gleda zadnjih 12 mesecev. Če nisi prijavljena nazavodu oz. ne prejemaš nadomestila in si bila v zadnjih treh letih zaposlena najmanj 12 mesecev, potem ti pripada porodniško nadomestilo v višini 55% minimalne plače, ki se za vsak mesec zaposlitve poveča za 2%. Če pa ne izpolnjuješ nobenega od teh pogojev, pa ti pripada samo starševski dodatek v višini cca. 190 eur.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 13.7.2009 20:50:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.7.2009 20:51:35   
Anonimen
Šteje se ti zadnjih 12 mesecev. Če imaš rok npr. decembra 2009 - porodniško nastopiš novembra, vlogo za porodniško pa oddaš oktobra in tako se ti štejejo plače od oktobra 2008 do septembra 2009. Če boš zaposlena še septembra, boš dobila polno porodniško. Če greš pa že prej na zavod (v tem primer npr. avgusta in septembra) se ti bo stelo za tisti mesec okoli 190 eur.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.7.2009 20:52:56   
Anonimen
Oprosti moja napaka - če greš na Zavod, se ti šteje 70% osnovne plače. Če pa nisi zaposlen, študent.. pa okoli190 eur.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
14.7.2009 15:45:56   
Anonimen
Super punce, hvala za odgovore! To pomeni, da bo počasi treba kar v akcijouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
14.7.2009 16:02:47   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mene pa zanima, kakšna je višina porodniške, če mi pogodba poteče pred pričetkom porodniške? Se vseeno računa na podlagi prihodkov v preteklih 12 mesecih, ali kot brezposelna dobim tisto minimalno?

jaz sem mislila, da bom na istem ampak se je potem spremenilo...meni so rekli, da če ti pogodba pred porodniško poteče se računa nekako drugače...nekaj mesecev se vzame tistih ko delaš nekaj pa kot če si nezaposlena (mislim, da minimalna plača)...kako točno pa res ne vem...kliči na center za socialno delo pa povprašaj...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.7.2009 17:02:47   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: detelja
jaz sem mislila, da bom na istem ampak se je potem spremenilo...meni so rekli, da če ti pogodba pred porodniško poteče se računa nekako drugače...nekaj mesecev se vzame tistih ko delaš nekaj pa kot če si nezaposlena (mislim, da minimalna plača)...kako točno pa res ne vem...kliči na center za socialno delo pa povprašaj...

Še enkrat - če ti pogodba poteče prej in si v času nastopa porodniškega dopusta prijavljena na zavodu, od koder prejemaš nadomestilo, potem se računa tako, kot je napisala anonimna. Če pa nisi prijavljena na zavodu oz. ne prejemaš nadomestila, si pa bila v zadnjih 3 letih najmanj 12 mesecev zaposlena, dobiš nadomestilo v višini 55% minimalne plače, ki se za vsak mesec zaposlitve (v zadnjih 3 letih) zviša za 2%.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?