Arwenko -> RE: Zdravstveno zavarovanje za psa! (13.7.2009 11:48:26)
|
Zavarovanja so res zelo različna, krijejo do 4 obiske letno, ne krijejo cepljenj in podobnega. Krijejo ti samo del stroškov, vedno glede na znesek brez DDV-ja, tako da je treba pazit. Potem so še tile hakeljci ki jih je cowgirl napisala. Mislim 30 evrov za veterinarja sploh ni tak račun, bi morala videt kolko ti za navaden pregled klasičen zdravnik zaračuna. :P No skratka, splača se ti v primeru, da pride do večjih poškodb in to, ne vem, recimo jaz sem se za urgentni carski rez skeširala 500 eur, za kakšne operacije, 1000 ali 2000 brez težav. Pa še ponavadi recimo preventivnih stvari, ala sterilizacije, itak ne krijejo, pa tudi stane svojih 200 eur sigurno. Tak da to je meni vse tak vprašljivo. Treba se je pač zavedat, pes je luksuz, nakup (tudi rodovniškega, ki so kao fuulll nekaj dragi) je kaplja v morje proti vsem stroškov. Če si ga ne moreš privoščit in škripaš z zobmi pri računu 30 eur od veterinarja pol ga boljše ne imet. To ne govorim zate osebno, ampak predvsem za tiste ki še razmišljajo o kakšni nabavi. Zdaj pač je kar je, upaj da tvoj pes ne bo imel večjih težav, pa bo.
|
|
|
|