Kje je ta hudičeva M!? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Skorpija -> Kje je ta hudičeva M!? (28.5.2005 8:48:16)

Kajti zadnja je bila 7. aprila in zdaj se mi že malo fržmaga, da me takole ignorira in mi živce kravžlja!!!! Dva testa sta bila negativna in zdaj ne vem kaj naj - nobenih znakov, da bi prihajala, samo bel izcedek, ki je zjutraj močen, potem pa tekom dneva izgine... :zmeden:

Punce lep dan :rozica:

lenika -> Kje je ta hudičeva M!? (28.5.2005 9:34:48)

A si pred kratkim nehala jemat KT? Jaz sem nehala pred 4. meseci in sem jo ta mesec tudi dobila 42. dan.

PiaM -> Kje je ta hudičeva M!? (28.5.2005 9:45:34)

Joj, Skorpija, meni tud že malo živce kravžla, čeprav mi zamuja "le" 9 dni in tudi nobenih znakov, beli tok imam pa isto.Pa test včeraj -.Kak dolgo boš še čakala, ali boš šla kaj do G? Jaz čakam še kak teden verjetno.:zmeden2:
Ti želim čimprej :modri: :miska:.

:rozica:

Jančika_ -> Kje je ta hudičeva M!? (28.5.2005 10:05:13)

Skorpija, tudi moja zadnja M je bila 7.4. in je ni in ni bilo. Pri meni so bili tudi testi negativni (OK, Romed je bil pozitiven, ampak vsi naslednji pa negativni) - šele peti test je nedvomno pokazal dve črtici.

Na tvojem mestu bi vendarle naredila še kak test, če še vedno ne bo nič. Konec koncev lahko pride do O in zanositve kasneje v ciklusu (verjetno je bilo pri meni tako).

Anonimen -> Kje je ta hudičeva M!? (28.5.2005 10:16:45)

Moja izkušnja:
lanskega novembra sem nehala jemati K. tabletke in sem imela do aprila M na 30 dni in sem že rekla, uf, kok fajn, se je pa telo hitro spucalo. Potem bi pa M mogla dobit 30. aprila in je ni in ni bilo, testi pa vsi negativni. Kličem G. in je rekla, da se je verjetno šele sedaj telo resnično sčistilo vseh tistih kontracepcijskih hormonov (po pol leta!), da bo M veretno prišla, če je ne bo še dva meseca, naj pridem na pregled (če ne bi bilo drugih problemov), naj pa vseeno enkrat na teden naredim test. No, potem je pa naslednji dan M prišla z 12. dnevno zamudo.
Sedaj pa že veselo v akciji :sloncek::sloncek:za eno majhno :duda:.

tinkatonka -> Kje je ta hudičeva M!? (28.5.2005 11:27:55)

No moja izkusnja s prenehanjem KT je pa taka...M. se mi še 1 leto po prenehanju KT ni uredila. Sem jo imela tud na cca 50 dni. Lahko si predstavljate koliko testov sem naredila v tistem času. No potem sem šla pa na kontrolo za ščitnico in so ugotovili, da imam probleme (nic resnejšega), ampak da je to vplivalo na mojo zamudnico M. No zdaj se je vse uredilo. Po eni strani še bolje, da je minilo od jemanja KT ze 2 leti, sem zdaj cisto spucana od vseh hormonov...zdej gremo pa v boje:sloncek::sloncek::sloncek:

Skorpija -> Kje je ta hudičeva M!? (28.5.2005 14:06:58)

Punce, hvala za mnenja! KT tabletk nisem jemala, sem pa tri mesece jemala dabroston in to je prvi mesec brez. Dobila sem jih, ker bojda uredijo ciklus - no meni ga niso. Odločila sem se, da če do ponedeljka ne bo nič, naredim še en test, potem pa kličem G in se naročim... Delala sem CB po petih dneh zamude in romed po desetih dneh... Oba negativna!

:rozica::rozica::rozica:

kofetek2010 -> Kje je ta hudičeva M!? (28.5.2005 14:17:07)

pojdi v ponedeljek raje v laboratorij in daj kri, saj je v krvi prej in bolje viden nosečniški hormon (v LJ imaš Adria Lab na Parmovi izvid dobiš po 14 uri, če daš kri ob 8 uri ;) cena je 2.800 sit) in količina hormona ti tudi pokaže v katerem tednu nosečnosti si ;)

Skorpija -> Kje je ta hudičeva M!? (28.5.2005 15:05:34)

Uf, Jana, a je to pri Hipermarketu? A kaj veš, se je treba prej naročit? Hvala ti, mogoče to res ni neumna ideja, ampak mene skrbi, ker sem prepričana da nisem noseča (nobenih znakov), kaj je narobe z mano...

Lep sončen dan vsem, ki vam ni treba guliti stola v službi :((

kofetek2010 -> Kje je ta hudičeva M!? (28.5.2005 15:10:13)

ja, pod Lesnino ;) naročit se ni potrebno, samo prideš tja (so spodaj v kleti, dol po stopnicah in desno) in poveš kaj bi rada, plačaš in daš kri ;) ja zsem imela zadnjo M 2.3. in 2.4. mi je tester pokazal +, ampak sem vseeno dala kri 4.4. in mi je pokazalo, da sem 8 tisoč pa še nekaj noseča, kar je enako 4 tedne ;)
se boš vsaj prepričala in pomirila!

lep sončen dan! ;)

SOONka -> Kje je ta hudičeva M!? (28.5.2005 15:16:11)

Pismo, ne vem kaj naj ti recem :zmeden2:
Na tvojem mestu bi sla h ginekologu na pregled ali pa bi sla v laboratorij..
Se prej pa lahko poskusis kak drug test. ne vem katerega si delala. Mogoce ti bo pokazal :modri:

fionaP -> Kje je ta hudičeva M!? (29.5.2005 10:40:17)

Tudi jaz imam tak problem - zamuja mi zdaj en teden. Sicer imam zelo redno na 27 dni.
Prvi test sem naredila pri 4 dneh zamude, drugega danes po 7 dneh. Delala sem Romed test, ki je bil negativen (testna črtica bela na roza razmazani podlagi).
Jaz bi samo rada dobila :hudicek:, da ne bom skoz nekaj čakala..
Pa ravno ta mesec bi se mi lunina in običajna ovulacija "poravnali" na približno enak termin.

Če mi bo zamujala 14 dni, grem h ginekologu.

Stran: [1]