tinkatonka -> Ko otrok zamenja vrtec - ponovno uvajanje (13.7.2009 8:24:30)
|
Pozdravljene! Končno smo po "bitki" dobili vrtec v domačem kraju in Anej bo tako pri 3,5 letih zamenjal vrtec (v vrtec je šel z 11 meseci). Ker mi je po eni strani logično, da bo na začetku prihajalo do njegovih stisk, upiranja v stilu "mama ne pusti me tu",...., se mi po drugi strani zdi, da vseeno ne bo potrebno tako dolgo uvajanje kot je bilo potrebno to pri 11 mesecih. Novi vzgojiteljici pa pričakujete od mene, da ga bom puščala na začetku tam le po kako uro, z njim jedla zajtrk, potem samo do kosila in šele po x dneh, da bo prespal. Zdaj pa jaz ne vem al sem jaz čudna, ampak a ni to mal preveč kompliciranja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Se mi zdi, glede na to da že pozna "vrtčevski red" in da razume, da ga ne bom pustila tam, ampak ga vedno prišla iskat, uvajanje potekati hitreje. Pa kolikor jaz poznam Aneja, bo on krepko izkoristil mojo prisotnost in se ne bo premaknil tud za 1mm stran od mene. In se z mano tam niti pod razno ne bo mogel uvest v skupino. Mamice, ki ste dale menjavo vrtca skozi, prosim delite z mano vaše izkušnje. LP Tina
|
|
|
|