Kupovanje na eBay NUJNO ...... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Janeja -> Kupovanje na eBay NUJNO ...... (28.5.2005 8:23:04)

...POMOČ PROSIM! A ma kera izkušnje z eBay-em?
Pozdravljena!

NUJNO rabim Baby sense dihalno blazinico, ker dobim naslednji teden domov mojo pikico, v društvu pa jih trenutno nimajo dovolj za posodit, ker je intenzivna čist polna in jih sami rabijo. Zdaj pa seveda panika, ker je nikjer ne najdem.

Na eBay-u je ravno zdaj ena na licitaciji, ki se zaključi jutri pa nimam pojma kako se to kupuje. OK... lictiraš do konca, to že. Kaj pa potem: kako se plača, kako hitro jo dobiš, ...

A pozna katera mogoče koga, ki jo prodaja v SLO...rabljeno mislim.?

Hvala za pomoč in lep dan vsem, :rozica:

Jerneja

Žirafca Helena1 -> Kupovanje na eBay NUJNO ...... (28.5.2005 8:26:54)

Ne znam ti svetovat glede blazinice in postopka na e-bayu. Ti pa pošiljam link, da boš bolj previdna.

http://ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=41546&msg=419226&idk=101

Pa srečno, Helena:miska:

k1 -> Kupovanje na eBay NUJNO ...... (28.5.2005 8:33:14)

upam, da ti bo uspelo ugodno priti do nje! mi smo zelo zadovoljni da jo imamo, ker ne vem, kako bi drugače spali ponoči.

drugače pa jo imaš v diafitu mb (sicer 44.000,00 sit).

tudi mi smo na društvu čakali do zadnjega dne, da so jo zrihtali in smo si jo lahko izposodili, drugače bi jo tudi morali kupiti.

lp

itta -> Kupovanje na eBay NUJNO ...... (28.5.2005 8:34:47)

Na MON jo ena prodaja za 25 tisoč, kar je po moje zelo ugodno :bravo:

http://med.over.net/phorum/read.php?f=55&i=20233&t=20233

lp, itta

Gina -> Kupovanje na eBay NUJNO ...... (28.5.2005 9:50:57)

Če kupiš na e-bayu, čakaš minimalno en teden, če so zelo hitri. Sem pa tudi čakala že več kot 1 mesec na kakšno stvar, kjer so kaj komplicirali.

Taša -> Kupovanje na eBay NUJNO ...... (28.5.2005 10:59:51)

Ne znam ti svetovat kako in kaj z E-bayem in z blazinico sem pa zelo vesela da je s tvojo pikico vse v redu in da prihaja domov...Trikrat hura za Leo!!!:bravo::bravo::bravo:in pa seveda njeno mamico...:rozica:

Janeja -> Kupovanje na eBay NUJNO ...... (28.5.2005 15:14:39)

Hvala vsem za nasvete.

Evo, smo se odločli, da ne reskiramo glede eBay-a. Če je ne najdemo do konca drugega tedna, bomo pa kupli novo.... vse za našo pikico.

Sicer mi je zdravnica rekla, da je Lea ne potrebuje, ker nima nobenih problemov z dihanjem ampak brez blazinice tudi jaz ne bom spala niti minute, tako da jo "nujno" rabim.

Hvala še enkrat in lep dan vsem,

Jerneja

Annny -> Kupovanje na eBay NUJNO ...... (28.5.2005 18:14:52)

Pozdravljena,

jaz bi ti preprosto svetovala, da ne kompliciraš;)
No ja, vsak po svoje..
lp

Gina -> Kupovanje na eBay NUJNO ...... (28.5.2005 21:48:00)

Anny, mala pikica je že tri mesece v porodnišnici, ker je bila tako zelo prezgodaj rojena. Logično, da si želi blazine, če se je tri mesece borila za njeno zdravje. :)

k1 -> Kupovanje na eBay NUJNO ...... (28.5.2005 22:09:36)

ta blazinica nam prehitro rojenim zelo veliko pomeni... enostavno jo moramo imeti, že zaradi občutka, da je z našimi bebikami res vse vredu, ko pa so že toliko morale dat skozi na samem začetku!

lepo se cartajte ob prihodu domov!!! :bravo::bravo:

Annny -> Kupovanje na eBay NUJNO ...... (29.5.2005 12:16:49)

Oprosti, žal nisem poznala cele zgodbe in sem nekaj na pamet komentirala. Ne bom več, obljubim;):rozica:
Za pikico:rozica::rozica::rozica::rozica:

Janeja -> Kupovanje na eBay NUJNO ...... (29.5.2005 14:47:23)

Res je kot pravi Gina, preveč smo že prestali za našo Leo, da bi bila zdaj pripravljena karkoli reskirat. Čeprav dr. parvi, da blazinica Baby Sense za Leo ni potrebna jo bomo kupili.....v bolnici jo ima ves čas in nebi se počutila varno, če bi bila doma brez.
Mamice nedonošenčkov poznamo ta občutek, a ne K1! Tudi jaz po rojstvu sina niti pomislila nisem na kaj takega, zdaj pri Lei pa brez blazinice ne bo šlo. ;)

Naročili smo jo direktno pri proizvajalcu in s poštnino vred nas bo prišla 26.000 SIT Zdaj pa samo upam, da res pride v 3-5 dneh kot so sbljubili.

LP
Jerneja

Stran: [1]