Pia73 -> JULIJKE (28.5.2005 14:23:13)
|
:rozica: Pozdravljen moje julijke! :rozica: Pa, da se še jaz po dolgem času javim. Se mi toliko dogaja, da sploh ne utegnem. Preberem še kdaj pa kdaj, pisat pa se mi običajno ne da. Sem še v službi,.... :( Ampak samo še en teden, potem pa dopust pa porodniška,.. :bravo: Hvala bogu. Sedaj imam pa tudi jaz že poln kufer službe,.... Papirje bom urejala šele 10.06. ali kasneje, ker takrat dobim plačo za maj in jo bom dala zraven not za porodniško. Se mi splača. Tako, da se bom takrat ukvarjala s papirji, zavarovanjem ipd. Sem pa vsaj za v porodniško že raziskala kaj mi gre noter in kaj ne. Jaz nisem še nič prala in pripravljala. Vse to me čaka, ko ostanem doma. Pa kupit še moremo voziček pa lupinico. Razen par bodijev in ene jopice nisem kupila še nič., Bognedaj, da me kaj prehiti,... Nekaj imam še od starejšega sina, nekaj pa bomo kupili. 10.06., ko dobim plačo dobim še regres in takrat greva z mojim :love: v Avstrijo in najraje bi kar tam kupila vse kar potrebujem, tudi kakšna oblačilca za iz porodnišnice ipd. Sicer se kar v redu počutim le ob večerih moram priznati, da sem pošteno utrujena. Saj veste,še delam, pa doma imam 4,5 letnega in zelo živahnega sina, pa mož vedno dela do 19.ih in pride domov okoli 19.30 pa še roj. dan sem imela pred kratkim,..... Se mi dogaja. Pa spanje je že tudi včasih malo moteno,... Čeprav se meni nosečnost kar vleče, kaj bi šele bilo, če se mi ne bi toliko dogajalo :zmeden: Že prva nosečnost se mi je vlekla,.... Jaz bi že tako rada tega našega :duda: stisnila v objem in ga poljubčkala,... S kilogrami pa jaz definitivno vodim,... :((:((:(( Nič kaj hvale vreden rezultat,... :(( A se bom s tem obremenjevala kasneje,... Kg imam najmanj +13 kg. Najmanj pravim zato, ker se ne vagam več,....... Bom videla 01.06., ko imam pregled. Komaj čakam 01.06., saj bom spet videla našega :duda: Seveda si bom UZ plačala sama, samo to je sedaj zelo priporočljivo, da G vidi kako :duda: nepreduje. Obseg trebuha pa je 110 cm. Pol ni čudno, če me vsi sprašujejo, če grem kar rodit, a ne? :zmeden2: Tu mislim, da me vodi samo bobek. Samo jaz sem še mala; 163 cm. Da o vseh kg ne govorim,... :( Sicer pa je ena spraševala koliko vode gre s telesa ob porodu Verjetno je to odvisno od vsake posameznice. Jaz sem se prvič zredila za 20 kg in sem imela ogromno vode, pa sloh nisem zatekala. Tudi sedaj ne zatekam, morda le malo. Imela pa sem tudi prvič oooogrooomen trebuh. Mi je nazadnje moja G celo zastonj naredila UZ zaradi velikosti trebuha. Pa sicer nikoli nič ne naredi zastonj,... In verejtno sem imeal tu toliko vode. No, ko sem prišla iz porodnišnice sem imela - 13 kg. Tistih 7 kg pa je šlo zelo počasi dol (brez hujšanja, ker jaz tega nisem vešča). Sicer pa me spet mori izcedek. Nič ni srbeče, izcedek ni smrdeč je pa zelo moteč. Tudi zato nestrpno pričakujem pregled. :duda: je običajno zelo živahen, včasi pa malo bolj miren kot npr. danes. Samo je pa neprimerno bolj živahen kot prvi sin. Z Maliko pa je bojda vse v redu. :bravo: Držim pesti zanjo. :miska::miska::miska: Držte se julijke! :rozica::rozica::rozica: Tak zdaj sem vam pa naložila, da boste komaj nesle,... :)- LP :nosecka: Pia73 in :duda: 32t 1/7
|
|
|
|