|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nožnica
12.7.2009 18:14:17   
bejbika81
pozdravljene ponovno!

novo temo sem odprla, ker nikjer ne najdem odgovora na mojo zadevo...

danes ali jutri bi morala dobiti user posted image . Ko sva ta teden z mojim user posted image , sem imela občutek, kot bi imela nožnico zelo ozko. Saj ne da bi me bolelo, ampak direkt sem čutla, da ni tako "prožna" kot ponavadi. Suha tudi mislim, da ni bila, saj imam kar precej izcedka (beli tok).
Že par mesecev delava na user posted image , pa me zanima, če je možno, da se je kaj prijelo... Ta mesec sva bila še posebej pridna...
Je imela katera podobno izkušnjo?
Aja, pa križ me tako boli, kot me še ni nikoli (zadnja 2 tedna)
Ali bom pa pač morala počakati do 14.7., da mi zamuja in da napravim test.

Prosim za kak odgovor oziroma za pestke...

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nožnica
12.7.2009 19:01:11   
divans1
Veš, vsak mesec je možno, da se prime!!!user posted image user posted image user posted image Ampak nobena ti žal ne more dati odgovora, ki si ga ti želiš, tako da boš kar morala počakati na izostanek M, pa boš najbolj vedela, na čem si. Srečno!user posted image

(odgovor članu bejbika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.7.2009 19:18:48   
bejbika81
hvala za odgovor.

Upamo, da bo...

LP

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.7.2009 21:05:59   
mulan
Samo še par dni, pa boš izvedela!! Držim pesti!!

Neposredna povezava do sporočila: 4
13.7.2009 14:21:19   
bejbika81
Še enkrat hvala za vzpodbudo!

Čeprav sem za ta krog že skoraj obupala, saj sem imela zjutraj rahel rjavkast izcedek...

Bomo videli...

Hvala!

(odgovor članu mulan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.7.2009 14:28:13   
mamamajča
bejbika, jaz ti vsekakor držim pesti.
No, sem se pa našla v tvojem postu. Sem sicer že vedela, da sem noseča, res sem pa imela med spolnimi odnosi občutek, da je vse skupaj nekak zožano.
Zdaj, če ma to kake veze, nimam pojma, meni je bilo kar neprijetno. Mislim občutek, ni mi bilo všeč....

Neposredna povezava do sporočila: 6
13.7.2009 14:52:28   
bejbika81
Oj mamamajča!

Hvala za vzpodbudo. Se pravi, da upanje ostaja...
Bom upala še naprej in se javim, kaj bo prineslo...

Lep dan in še enkrat hvala

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.7.2009 16:08:12   
nincrli
Saj, če  jutri nardiš test načeloma mora pokazati ali si user posted image ! Držimo pesti!

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

Neposredna povezava do sporočila: 8
13.7.2009 17:44:50   
bejbika81
Zdravo!

Jah, upam, da bo jutri pozitiven dan D, da še vedno ne pride in da bom zagledala user posted image .
Malo prej sem bila na WC-ju, pa ko sem se obrisala, sem zagledala malo (ampak res malo) rdečega izcedka, pomešanega med sluzjo.
Ali se najavlja ali ne vem, kaj bi to bilo...
Se javim.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.7.2009 19:02:47   
Anonimen
Ja, jaz sem čisto na istem kot ti bejbika, ampak takšno stanje sem imela že dvakrat, pa sem se veselila, da tokrat bo, no, pa žal ni bilo in dobila sem user posted image . Tokrat je isto, dobiti jo moram 16.7. Sem imela par dni rjav

izcedek, danes je že malo bolj rdeč, zato vem pri meni ni več upanja, da bi ta mesec kaj pokazalo.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 10
13.7.2009 19:14:12   
bejbika81
jah, kaj pa naj...

Dejva še malo upat - pravijo, da upanje zadnje umre. Mogoče pa nama je ta mesec usojen in bomo srečke user posted image .
Pustimo se presenetit...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.7.2009 8:21:36   
bejbika81
Jutro vsem!

Danes ponoči, ko sem šla na WC, se mi je prikazala user posted image . Vendar v malo čudni obliki...
Pravzaprav je vse skupaj izgledalo, kot "temno rdeči koščki" (predvidevam, da neoplojeno jajčece). Ponavadi se mi tako zgodi proti koncu M, zadnja 2-3 dni.
Krvi pa skoraj sploh ni (samo ko se obrišem), pa še to je temno rdeče.
No, mogoče pa še pride prava "porcija", dan je še dolg...

V sorodstvu imamo 9 parov dvojčkov (2-jajčni), pa sem že v upanju začela razmišljat, če je možno, da bi imela ravno v tem času 2 jajčeca, ki so se sprostila, eno se je prijelo, drugo pa ne... Ah, zbudi se...

Pa veselo v nasledni krog.

Neposredna povezava do sporočila: 12
17.7.2009 19:04:24   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: bejbika81

Jutro vsem!

Danes ponoči, ko sem šla na WC, se mi je prikazala user posted image . Vendar v malo čudni obliki...
Pravzaprav je vse skupaj izgledalo, kot "temno rdeči koščki" (predvidevam, da neoplojeno jajčece). Ponavadi se mi tako zgodi proti koncu M, zadnja 2-3 dni.
Krvi pa skoraj sploh ni (samo ko se obrišem), pa še to je temno rdeče.
No, mogoče pa še pride prava "porcija", dan je še dolg...

V sorodstvu imamo 9 parov dvojčkov (2-jajčni), pa sem že v upanju začela razmišljat, če je možno, da bi imela ravno v tem času 2 jajčeca, ki so se sprostila, eno se je prijelo, drugo pa ne... Ah, zbudi se...

Pa veselo v nasledni krog.

user posted image user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

Neposredna povezava do sporočila: 13
18.7.2009 15:42:49   
bejbika81
hvala za pestke, vendar se ni izšlo...
prišla je tista user posted image  in mi pokvarila veselje!!

No, nismo še obupali, drug teden gremo dalje. Mogoče bom probala z O testi, če bomo tako imeli več sreče.

lep dan vsem

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.