sxy -> RE: za mame "tandemke" (30.7.2009 21:27:04)
|
Živjo... Mene pa zanima, tiste ki uspešno dojite ali ste dojile v tandemu, kako ste to prakticirale? Jaz imam namreč 13m vrageca, ki se že ni več dojil, praktično se je še samo cartljal na vsake dva do tri dni, če me je ravno ujel kje iz pod tuša ali brez majice, da se mi je lahko "obesil" na joško, sedaj pa smo dobili še dojenčico, stara je 3t in se seveda polno dojima, ampak naš mali vragec, bi se sedaj še pogosteje dojil, sploh ko vidi njo da jo dojim, se mu hoče zmešat. Tako da sedaj vedno najprej podojim njo in potem dam njemu da mi sprazne dojko, če je ona kaj pustila. Večkrat se pa tudi zgodi, da [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] spi in tavelik bi se rad dojil, pa me je strah da bo vse pojedel tamali, saj eno dojko sta spraznala naprimer kakšne 2 ure nazaj, druga pa čaka na tamalo da se zbudi, zdj bi pa se on rad dojil. Tu pa je dilema: ali mu naj dam? Kaj pa če potem za tamalo nebo??? Imam pa občutek da nimam tako veliko mlaka, tudi dojk nimam trdih in polnih da bi se mi kar iztekalo mleko ven. Kako ste ve to prakticirale??? Joj sm zakomplicirala z razlago, no pa upam da mi boste znale svetovat, saj sploh ti Raho si dojilja z diplomo oz. doktoratom za mene. Čestitam za tako uspešno dojenje!!!
|
|
|
|