pikice po kozi (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

aleksandra 78 -> pikice po kozi (27.5.2005 22:09:30)

Vem da so pikice zaradi vrocine, zanima pa me kako jih odpravim ? Cel dan je samo v bodiju z kratkimi rokavi, zunaj je povprecno 6 ur ( samo od 11-16 smo doma ).Kako ji lahko pomagam ? Puder ?
Hvala

eva1 -> pikice po kozi (27.5.2005 22:28:49)

Ja ti tut mene zanima??? Moj pikec je tut ves pikčast,pa sva zunaj samo pozno popoldan!
Lp, Eva in Luka

Anonimen -> pikice po kozi (27.5.2005 22:54:30)

Čim manj na sonce, v bodiju s kr. rokavi, nič pokrivat. Zvečer pa skopat v bolj mlačni vodi. Pa še to verjetno ne bo pomagalo. Mi imamo hude probleme s tem, ker ima poleg še neko :hudicek: alergijo.

afrika -> pikice po kozi (28.5.2005 9:26:19)

Naš je imel pikice po celem vratu, predvsem pa v pregibu - ker mu je bilo vroče. Itak je tudi samo v bodyu, pa je vseeno dobil kdaj pa kdaj. Pa sem ugotovila da takrat, ko se več slini ali pa se recimo malo od kupčka polije, pa sem jaz samo pobrisala s pleničko. Pol se je pa še to na vročini pajsalo, pa je nastal cel :hudicek:.

No, po novem ga čez dan od ust navzdol vsake toliko z osvežilnim robčkom babylove (za obrazek) potegnem, pa kolikor se mi da z mokro vato, pa je občutno bolje. Pa zvečer po kopanju mu pregib v vratu namažem z bepanthenom, namesto z m. oljem (olje in vročina je samo še slabše).

No, tako smo mi izkoreninili izpuščajčke:bravo:.

leah -> pikice po kozi (28.5.2005 13:32:05)

Jaz pa na pregibih uporabljam Johnsonov puder v prahu in kar pomaga.Res pa je,da je začela tamala šele sedaj bolj švicat:)-

Stran: [1]