Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nujno: kje v LJ gormiti, tisti veliki? 11.7.2009 8:44:35
|
|
|
|
urška
|
sicer se ne spoznam na to, ampak majo jih pa tudi na amazon.de pa tam poglej če je kaj takega kar ti rabiš.
|
|
|
|
RE: Nujno: kje v LJ gormiti, tisti veliki? 11.7.2009 8:57:47
|
|
|
|
botrca
|
Baby center ali Pikapolonica
|
|
RE: Nujno: kje v LJ gormiti, tisti veliki? 11.7.2009 8:58:51
|
|
|
|
uursa
|
Sama sem jih videla pred časom v LJ v Leclercu in sicer pakirani. en velik,pa mislim da dva mala. Cena 19,90€. lp
|
|
|
|
RE: Nujno: kje v LJ gormiti, tisti veliki? 11.7.2009 9:03:56
|
|
|
|
botrca
|
Si mislila takega: http://nakup.pikapolonica.com//gormiti-magnetni-2/5364433858887536443
|
|
RE: Nujno: kje v LJ gormiti, tisti veliki? 11.7.2009 9:07:11
|
|
|
|
botrca
|
Pa še tukaj sem našla: klikni
|
|
RE: Nujno: kje v LJ gormiti, tisti veliki? 11.7.2009 14:21:01
|
|
|
|
buči
|
Vem da jih prodaja gospa v trafiki 3 2 v Fužinah poleg pošte in banke oz. Mercatorja, nasproti (na drugi strani cetse) ZD Fužine v tistem delu, kjer so trgovinice in lokalčki
|
|
RE: Nujno: kje v LJ gormiti, tisti veliki? 11.7.2009 19:13:13
|
|
|
|
Angel miss
|
BabyCenter in Pikapolonica sta tudi na Rudniku v Ljubljani, jaz jih tam kupujem.
|
|
|
|
RE: Nujno: kje v LJ gormiti, tisti veliki? 13.7.2009 10:06:44
|
|
|
|
ksenjak
|
Interspar. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?