|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
23.7.2009 14:30:06   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

pridem enkrat notr skoct¨!!!!

sve zdele dam prsle...ob 10.30 nas je ujela vrocina tamala je zakuhala in je blo lustnga konc....jok jok jok...iz mami je teklo iz nje pa tud...pa smo se poskusali ohladiti pri kolegici pa smo vidl da je brezupno in smo sli domov...zdej pa spi

ja ti kar pridi user posted image

Kje sta se pa potepali??a v avtu ti je zakuhala

ma v vozicku!!!in pol sem mogla pocasi ohlajat jok pa tak da se mi je kr srce trgalo...ne grem nikamor vec...ce bo pa moj se enkrat omenil morje pred ohaditvijo ga pa kresnem!!!nasa ne prenasa vrocine in konc...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
23.7.2009 14:59:56   
AKP
Sem na hitro skuhala in pospravila po kuhinji, ker je zgledala kot svinjak.
Starejša deklina ima 5. otroško bolezen user posted image in po vsej verjetnosti jo bo še dobila tamala. Se je zdravnica prav začudila, da jo je pri njenih letih dobila saj jo imajo ponavadi otroci. Sedaj leži z vročino v njeni sobi in ima prepoved izhoda. Si moramo vsi razkuževat roke, ker je precej nalezljiva. Grem dalje pospravljat, ker tamala ravno spi. 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
23.7.2009 15:08:21   
KatMat
kera je 5.??

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
23.7.2009 15:30:57   
Anonimen
živjo punce

vidim da ste ene velike klepetulje, vas sploh ne morem sledituser posted image user posted image user posted image

no jz sem bla pa mal na počitnicah z mulci, smo bli pr mojih doma tri dni in sem ful uživalauser posted image user posted image user posted image user posted image

no zdej smo pa pršl nazaj v civilizacijo in je kr velik za pospravt, dopoldne sem bla v LJ. sem mogla it mal plenic in futra kupit v mullerja, in pol sem misenla še mal okol it pa je blo decu tojk vroče da smo raje domov ušli, tak da smo zdejle pečeno postrv jedel in paradižnikovo- paprično solato, njamiuser posted image   zdej pa mal počitka pol zvečer pa na en sprehod in na sladoleduser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1179
23.7.2009 15:49:21   
KatMat
ooo cveki dobrodosla nazaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
23.7.2009 15:56:46   
lake
Cveka, smo se že spraševale kaj je s tabo.

Je res vroče, vklapljam klimo vsake tok časa, ker če je ne je vroče, če je pa skoz pržgana je pa mrzlo, pa kokrkol jo naštimam. Na pa taka tehnologija. Sva ble v trgovini ob 10h, pa je blo že ful vroče, pa še upokojenci majo ob četrtkih popuste, pa si lahko predstavljate kako to zgleda, ena je po hladilniku 5 munut iskala sladko smetano, pol jih sadje pa zelenjavo zbira, ostali se gužvajo in komplicirajo na blagajni... Se jim človek prov smeje.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
23.7.2009 16:40:53   
leda_
Punce hvala za dobrodošlico.

Midva sva se šla pa danes v službo pokazat in mal pogledat kaj dogaja...Mihec je bil zelo priden, kljub tej vročini zunaj sedaj pa čakava, da vročina popusti, da greva vozičkat.

IZVIRNO SPOROČILO: mama11
Dobrodošla leda_ in Miha! Je bil pa res konkreten fant - si imela CR?

mama11 - ne nisem imela CR. Porod je  trajal 3 ure, pa samo 2 šiva sem imelauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

leda živjo. Iz kje pa si?

Leela - sem iz okolice Medvod

< Sporočilo je popravil leda_ -- 23.7.2009 16:42:12 >

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
23.7.2009 16:45:05   
leda_
hm...sem nekaj čudno citirala...se bo treba učiti...user posted image user posted image

(odgovor članu leda_)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
23.7.2009 16:55:29   
Anonimen
moji fantje so šli proti Mostecu,... upam, da jim bo uspelo,ker sem že slišala Oskarja, ki je jokal,... kasneje še Urbana,...user posted image  jaz moram malo počivati, grem kasneje za njimi.

AKP, upam, da se malčika ne bo nalezla 5. bolezni, sicer pa naj pri starejši to hitro mine. ni pa prav nič fino imeti vročino v tem vročem dnevuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za čimprejšnje zdravje!

KatMat, obstajata dve bolezni, ki so ju poimenovali kar peta in šesta bolezen.
šesta bolezen traja približno tri dni z visoko vročino in je potem vse ok (na koncu so včasih še kakšni izpuščaji, ki jih, mislim da povzročijo vročinska stanja) šesta bolezen se lahko pojavi pri dojenčkih po šestem mesecu starosti.
peta bolezen pa traja malo dlje in je podobna gripi, včasih pa se pojavi tudi izpuščaj (je pa virusna bolezen, naj bi se prenašala s slino, zboliš pa, če imaš v sebi herpes) tako nekako.

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1184
23.7.2009 16:56:51   
Anonimen
leda_ super za tako hiter porod! si v Lj verjetno rodila, ne?
je Mihec tvoj prvi mulček?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1185
23.7.2009 17:18:26   
leda_
k.tja - v Ljubljani sem rodila...Mihec je pa moj prvi navihanček...

AKP - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pikepoke za  tvoji punčki..starejši naj hitro mine in da se mlajša ne bo nalezla!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
23.7.2009 18:24:11   
PapuaNG
jst sem tut prej mal shladila dnevno sobo, ker je blo od kuhanja že ornk vroče. Me je pa spet razkurla tale nlb. Sem zadnjič naročila nov pin, ker sem starega pozabila (user posted image ), pa so mi ga poslal na star naslov, čeprav sem že več kot dva meseca nazaj šla na banko,da mi spremenijo na novega. Seveda je potem trajalo še en teden, da je pošta prišla do mene. Nato sem pa že v ponedeljek skušala plačati s kartico in novim pinom, pa mi je zavrnilo. OK, grem danes probat na bankomat in mi normalno da keš, nakar grem v štacuno, kjer mi kartico spet zavrne user posted image
Moj pravi, da moram na bankomatu zamenjat PIN. Sicer ne vem, zakaj mi tega ne bi povedali že prej, če je res treba to narest...uglavnem, bomo probal, pa bomo vidl.

Je pa moja mami dans celo paniko zagnala, ker se tamal včasih ob joku ful nazaj steguje-tko da glavico ful nazaj zategne. Men se zdi, da je na začetku, sploh ko so bli kakšni krči,to precej počel, zdej pa samo še včasih. A vaši tut kdaj to počnejo med jokom? Nočem za brezveze panike zganjat, ker sicer je tamal čist ok.

(odgovor članu leda_)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
23.7.2009 18:24:55   
Tanja_
Evo, me smo se vrnile od mojih, možek pa iz poti. Zdej se pa hladim v stanopvanju-hvalabogu za klimo.

Vprašanje za tiste ki dojite- a vam že celo noč spijo? K Hana se še kr zbuja dvakrat ponoči in tako malo dobiva na teži, se res bojim, da dobi premalo mleka od mene. Ne vem, a nej ji začnem kr dodajat? Čist sm že napsihirana zarad tega polivanje, ne-pridobivanja na teži..Mate kak nasvet, kaj nej nardim?

(odgovor članu leda_)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
23.7.2009 19:08:00   
Anonimen
o hvala

ja sm kr uživala, pa spet bom šla mal sam ne še zdej verjeten drug mesecuser posted image user posted image user posted image

smo pršl iz sprehoda sam je vroče za crkent, zdej grem pa mal otroke nafutrat jih stuširat pol pa počas spat user posted image

vsem ki ste se pridružil dobrodošliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1189
23.7.2009 19:12:02   
Dudica1
tud mi smo ravnokar notr pršl...smo se imel čudovito...otroci so se nakopali user posted image ...zdaj pa oba spat pol pa mal crkljatuser posted image .

Grem pod tuš pa pridem še mal nazajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
23.7.2009 19:31:54   
zoja10
u tej vročini lahko rečem samo da še dobro da imam taščo na hladnem user posted image user posted image  mislm okolju....user posted image .....

cel dan že z vozičkom gor in dol po vasi pr kakšni prijazni sosedi mal podojim itd, skupi z eno k ma fantiča 2 mesca starejšga mamo če cel dan celo vas čez user posted image ..
ostajamo na hladnem še dva dni...

grem neki pojest, za mleko seveda user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
23.7.2009 19:32:40   
pokica_
Čveke moje, že cel dan poskušam pridet gor in kaj napisat, pa vedno kaj vmes pride. No, zdj naša dva spita, ampak ziher ne za dolgo. Bomo pol šli na sprehod, pa kopanje in spat.
Naš Anej je mičkeno tečko tele vroče dni, zgleda da se mu ne dopade tale vročina, sj komu se pa,...sam kaj ko ni klime v stanovanju. Bo ala projekt naslednjega poletja, letos je blo že preveč stroškov, še čudno da je sploh tako kot je.

Iz slikc je razvidno da ste vse uživale na srečanju, tamali pleničarji, pa sploh. Kaj, a vsi po vrsti so spali? user posted image  

Kolkrat vam še podnevi user posted image zaspijo in za kolk dolgo? Pr nas je tak, da ko vstanemo ob 6-7h zjutraj pol tam do 11h noče zaspat, običajno pa gre spat tam ob 12h pa do 14h, pa pol še enkrat vmes popoldan za kako urco-največ dve. user posted image  Prej bi pa po vsakem obroku zaspal. Ko noče spat se pa igrama, pojema in se pogovarjama.

Kolk vam je fino, da se namakate ene doma v bazenu, jst bi tudi! user posted image  Ziher paše v tej sopari fina osvežitev.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
23.7.2009 19:36:11   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Iz slikc je razvidno da ste vse uživale na srečanju, tamali pleničarji, pa sploh. Kaj, a vsi po vrsti so spali? user posted image  

user posted image user posted image user posted image ...ja pršli smo vsi z zbujenimi potem pa so vsi zaspali user posted image da smo lahko čvekale in kofetkale user posted image

Bom dala kakšno slikico od današnjega kopanja

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
23.7.2009 19:37:39   
Dudica1
poki pri nas redko zaspi čez dan...v vozičku vedno notri pa ga moram nosit da zaspi in spi kakšne 2 uri redko tudi 3h...ma različno je res enkrat ful spi drugič skoraj nič user posted image ...ma mi je samo važno da ponoči user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
23.7.2009 19:44:50   
KatMat
uuu k.tja hvala...

tanja,nasa se podaljsuje....ucer zvecer sem mislila da je se zmer ful lacna ker nisem imela mleka (ker nisem nic jedla ucer) je pa spala 7,5 ur....v najslabsem primeru se nama zbudi enkrat ponoci...pol pa spet 3,4 ure spi

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
23.7.2009 19:50:12   
pokica_
Ja pridni otročki ni kaj!

Dj slikce Dudi!

Anej je tud tako, notri že bolj težko zaspi, ko je pa v vozičku pa po največ 5min zaspi in drnjoha. Smo prejšnjič hodli kar nekaj ur po trgovinah in je skos spal, še najraj pa ima, če gre k babici in dediju in ga vozičkata v senčki. Bomo v soboto šli!

Ma smo bli za vikend pr tašči in njeni familiji, pa se mi je zdajle prvič malo zamerla, ampak se ne sekiram, še ne! Itak, da tamalga ne vidi vsak teden, cca. vsake 3 tedne gremo gor in pol je cela oh in sploh, da ima tamalga tam, pa bi ga skos ujčkala in cartala, ampak ne dovolim skos. In pol se mali naje, se igrama, je zaspan, ga položim spat, pa itak da na začetku mal stoka al pa jokca, pa bi ga kr gor prjela in ga jemlje iz ležalnika al pa pravi, si bo mami odpočila in mi ga potegne iz rok! Itak, da mi paše se malo vležat,...ampak pol sem se zbudla, pa vidim da spet ujčka tamalga! In skos govori, kako bo fajn, ko boš pr meni na počitnicah; jst te mam najraje, ti si moj sine, moj, moj, moj...Pol vsake tolko izjavi, kako je moj lubi dober očka, in da ga bo pojedel od veselja, za mene sploh nič ne reče...itd.
Ko pa sem bla od celga tedna zmozgana in vpričo njih mojga prosila, da naj malga nahrani, ko ga že dolg ni,...itak mu nikol ni problem; pol je bla pa cela hin, vsaj iz njenega besednega zaklada kasneje je blo videt, da je zdj pa njen sine bogi, ko ga mora 1x nahranit. Da pa mene pohvali, to pa ne. In tud dovolim ne, da tamalga preveč ne lupčkajo po obrazu in se slinijo po njem, kaka pusa tu pa tam...ampak ta zadnji dan ga je skos lupčkala, ziher 100 poljupčkov in še ušesa mu je grizla in jih dala v usta...pol pa rekla: te bo mami že zvečer okopala! user posted image  To je blo zadnjič, sem rekla mojmu.
Je očitno videt, da je ljubosumna name, ko mam Aneja skos pr sebi in poveličuje svojga sina, mene pa daje nekam v ozadje. Ampak se ne sekiram, še sreča da smo 160km stran! user posted image  Zdaj ga bo še pa manj vidla.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
23.7.2009 19:56:47   
KatMat
poki...dej se nam se ti pridruzi na kaksni kavici z svojim sonckom...pomoje bi te vse rade videle in s tabo poklepetale...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
23.7.2009 20:03:41   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

poki...dej se nam se ti pridruzi na kaksni kavici z svojim sonckom...pomoje bi te vse rade videle in s tabo poklepetale...

Oooohoho, hvala Kati za povabilo in kompliment! user posted image  Sam a niste vse bolj iz zgornjega konca, okolica LJ? Kje ste imele pa to srečanje, a v Lj kje?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
23.7.2009 20:11:08   
KatMat
jah ta teden smo se dobile mal v postojni mal v lj...neki smo se menile da bi se se na stajersko...kam pases??

(sorci, jest zmer vse pomesam al pa pozabim...pol pa rajsi uprasam)

< Sporočilo je popravil KatMat -- 23.7.2009 20:12:08 >

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
23.7.2009 20:14:57   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

u tej vročini lahko rečem samo da še dobro da imam taščo na hladnem user posted image user posted image  mislm okolju....user posted image .....

user posted image

aja, pa seveda je treba hest...za mleko user posted image

< Sporočilo je popravil Leela -- 23.7.2009 20:16:49 >

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

SPOL OTROKA
MorjeMorje

Kaj mislite? Je bolje vedeti spol še nerojenega otroka ali ne?

Da (70%)

Ne (30%)

Število vseh glasov: 450

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!