pokica_
|
Ja pridni otročki ni kaj! Dj slikce Dudi! Anej je tud tako, notri že bolj težko zaspi, ko je pa v vozičku pa po največ 5min zaspi in drnjoha. Smo prejšnjič hodli kar nekaj ur po trgovinah in je skos spal, še najraj pa ima, če gre k babici in dediju in ga vozičkata v senčki. Bomo v soboto šli! Ma smo bli za vikend pr tašči in njeni familiji, pa se mi je zdajle prvič malo zamerla, ampak se ne sekiram, še ne! Itak, da tamalga ne vidi vsak teden, cca. vsake 3 tedne gremo gor in pol je cela oh in sploh, da ima tamalga tam, pa bi ga skos ujčkala in cartala, ampak ne dovolim skos. In pol se mali naje, se igrama, je zaspan, ga položim spat, pa itak da na začetku mal stoka al pa jokca, pa bi ga kr gor prjela in ga jemlje iz ležalnika al pa pravi, si bo mami odpočila in mi ga potegne iz rok! Itak, da mi paše se malo vležat,...ampak pol sem se zbudla, pa vidim da spet ujčka tamalga! In skos govori, kako bo fajn, ko boš pr meni na počitnicah; jst te mam najraje, ti si moj sine, moj, moj, moj...Pol vsake tolko izjavi, kako je moj lubi dober očka, in da ga bo pojedel od veselja, za mene sploh nič ne reče...itd. Ko pa sem bla od celga tedna zmozgana in vpričo njih mojga prosila, da naj malga nahrani, ko ga že dolg ni,...itak mu nikol ni problem; pol je bla pa cela hin, vsaj iz njenega besednega zaklada kasneje je blo videt, da je zdj pa njen sine bogi, ko ga mora 1x nahranit. Da pa mene pohvali, to pa ne. In tud dovolim ne, da tamalga preveč ne lupčkajo po obrazu in se slinijo po njem, kaka pusa tu pa tam...ampak ta zadnji dan ga je skos lupčkala, ziher 100 poljupčkov in še ušesa mu je grizla in jih dala v usta...pol pa rekla: te bo mami že zvečer okopala! To je blo zadnjič, sem rekla mojmu. Je očitno videt, da je ljubosumna name, ko mam Aneja skos pr sebi in poveličuje svojga sina, mene pa daje nekam v ozadje. Ampak se ne sekiram, še sreča da smo 160km stran! Zdaj ga bo še pa manj vidla.