|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
22.7.2009 11:03:45   
PapuaNG
jutro,

pri nas smo spet super spali - pred deseto sem ga dala spat in je spal do pol šestih user posted image Je včeraj vsakič drugič bolj malo jedel, potem je pa zvečer pomoje vse za nazaj nadomestil in je zgleda zadostovalo. Ga probam čim bolj nafutrat zvečer, no, dokler ne zaspi na rokah user posted image
Pa tut zdej zjutri je bil priden, da sem lahko polikala kup plenic (da ne omenjam, da sem že včeraj enega). Mi je pa ponoči mobitel crknil user posted image Ne vem, a je kakšna kapljica vode not prišla-ker je blo pri bateriji malenkost mokro, ampak da bi zarad tega že crknil? Sem probala najt papirje od garancije pa kot zakleto jih ni user posted image Kvragu pa selitev...zgleda je takrat to romalo v smeti...k sreči ima moj še enega rezervnega, ampak upam, da mi tega popravijo...pa da ne bo predragouser posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
22.7.2009 11:28:24   
Andrejka9386
pozdravljene...mi smo danes spali od 10 zvečer pa vse do pol 10 zjutraj...sploh ne morm verjet. ga je moj imel zjutraj, sem šla jaz že navsezgodaj v baby center po Pepeny senčnik. in smo rekli da ga bomo sprobali, pa še 100 m nismo pršli, se je mali drl ko ne vem kaj. ni bil ravno razpoložen za vozičkanje. in smo se lepo obrnili in odšli domov.
včeraj sem naročila eno torbico za hrano, termo varianta in danes je že prišla. fuul mi je všeč.
na tem naslovu je:
http://www.malcek.si/product_info.php?products_id=148

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
22.7.2009 12:53:18   
Anonimen
jutro

tud midve sva že pokonci, sva se navozičkale, zdaj morava bit pa še doma kaj koristne..no boma vsaj probale.user posted image

(odgovor članu Andrejka9386)
  Neposredna povezava do sporočila: 1078
22.7.2009 12:55:51   
HM84
Andrejka - odlično za maratonsko spanjeuser posted image user posted image user posted image

Punce, uživajte na srečanju, bi se vam sama pridružla v Postojni, pa je cel hudič če  greva sama z avtom. Je Alexu takoj vroče (kljub blagi klimi), pa se morva na poti v Lj vsaj 2x kje ustavituser posted image

Drugače me je pa G poslala na pregled k svoji zdravnici zarad ščitnice... V glavnem, v zdr. domu zdaj razsaja ta nova gripa in pojma nimam kaj naj nardimuser posted image user posted image user posted image A naj grem na pregled al ne... G je rekla, naj se probam zment z zdravnico da mi samo recept napiše in da ti vratarka lahko da tisto masko.  Kaj hudiča mi bo pa maska pomagalauser posted image

Jo bom poklicala, samo da začne delat, pa bom vidla kaj bo reklauser posted image

Sej ne bi sploh šla, ampak da ne bo pol pa kej narobe user posted image

(odgovor članu Andrejka9386)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
22.7.2009 13:17:13   
lake
Ojla!

Smo nazaj iz vozičkankja po Tivoliju, je blo prov luštno, v senčki je mal pihal, tko da ni blo tko vroče, smo mele skupinsko hranjenje in previjanje user posted image . Se je treba večkrat tko zment.

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
22.7.2009 13:23:34   
mani2
Zdravo

Tudi pri nas kar pridno spimo ponoči. Ima navado da se zvečer okoli 20.30 naje in zaspi nekje do 8 ali 9 zjutraj.

Se pa je pri nas pojavil en problem. Maria mi je namreč začela cuzati prst. Ko ji dam dudo jo kar ven vrže in hitro prst v usta. Morem sedeti zraven nje in ji držati dudo v ustih. Pa tudi ponoči sem jo že slišala kako je vlekla prst. Ne vem kako jo naj navadim na dudo. Ker tudi Maarko ni imel nikoli dude no pa hvala bogu tudi na prst.

< Sporočilo je popravil mani2 -- 22.7.2009 13:24:15 >

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
22.7.2009 13:33:59   
majana79
Majčice ste zakon, tako da je bilo tudi vozičkanje super. user posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
22.7.2009 13:34:01   
Dudica1
tudi me smo nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
22.7.2009 13:35:57   
FLASK_A
Tiste, ki dojite- kaj bo danes za kosilouser posted image Jaz sem čisto brez idej...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
22.7.2009 14:10:41   
AKP
Flaska jaz imam danes cvetačno kremno juho, pražen krompir in pečeno vratovino in mešano solato. Na srečo ni tako občutljiva  in lahko večji del vse jem. Žal pa ne smem čokolade user posted image . Saj glede na kg hvala bogu, da je ne jem, se mi pa že lušta. 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
22.7.2009 14:13:45   
KatMat
jaz se kar v cerknici ostala....komi cakam da vidim slikice!!!

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
22.7.2009 14:15:56   
HM84
Oooo, že nazaj, to pa je bla brzina user posted image

Mi imamo danes polnjene bučke pa paradajzovo solato (je tašča pripravla že včeraj)user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
22.7.2009 14:18:38   
Anonimen
Blueeyes, lake, majana, fino vas je bilo videti v živo! upam, da se še kdaj srečamo! (bom takrat poskusila priti samo z Urbanom) in se opravičujem, ker sem tako hitro pobegnila,... mi je uspelo priti domov brez vklopljenih hudih živčkovuser posted image user posted image . moram pohvaliti Oskarja in Urbana, sta bila danes kar pridna!
Urban je ravnokar zaspal, Oskar se igra s sestričnico, ki je v Lj na obisku,... zdajle sta kar pridna, upam, da tako tudi ostane, da se ne bosta začela prepirati,...user posted image

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 1088
22.7.2009 14:21:02   
Anonimen
FLASKA_ sem imela za kosilo lubenico (brez pešk)user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1089
22.7.2009 14:21:12   
KatMat
jaz sem pa danes sama samcata...moj po sluzbi se neki pelje svoji sestri pa neki bodo delal jaz bom pa sama...in pol sem se odlocila da mi je brez veze dam sibat ker itak ni nikogar doma in bom pustila da tija en spanec odspi kar v cerknici...kjer sem pa tud sama...mami sem glih ujela preden je sla v sluzbo in je bila zelo vesela da sva jo prisli pogledat...zdej pa samevam...punce prav polepsale ste mi dan,pa se opravicujem ker sem nevljudna in nisem rekla:HVALA ZA KAVICO sem cist pozabla rect...

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
22.7.2009 14:23:29   
KatMat
no tivoli banda....kje je dokazno gradivo???

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
22.7.2009 14:30:47   
Dudica1
ja res imamo pa res,res hudo lepe zmajčke user posted image

Pa tudi jaz sem se pozabila zahvalit...MAJA,LEELA hvala za kavico in vseuser posted image
Imela sem se res fino smo malo počvekale ogledovale naše user posted image .

Res moramo ponovit user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
22.7.2009 14:34:21   
KatMat
se strinjam!!upam da se v vecjem stevilu!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
22.7.2009 14:34:39   
Dudica1
katmat ti si pa še samo potrdila da si res zabavna in fajn za poslušat user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
22.7.2009 14:40:51   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

FLASKA_ sem imela za kosilo lubenico (brez pešk)user posted image user posted image

kje si jih dobila?

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
22.7.2009 14:44:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mani2

Maria mi je namreč začela cuzati prst. Ko ji dam dudo jo kar ven vrže in hitro prst v usta. Morem sedeti zraven nje in ji držati dudo v ustih. Pa tudi ponoči sem jo že slišala kako je vlekla prst. Ne vem kako jo naj navadim na dudo. Ker tudi Maarko ni imel nikoli dude no pa hvala bogu tudi na prst.

mani2, je bilo pri Oskarju enako,... a sem ga nekako navadila na dudo in ga še zdaj ne morem povsem odvaditiuser posted image  zdaj bi verjetno poskusila obratno - naj cuza prst, potem ko bo roke uporabljala za igranje pa bo pozabila na cuzanje???

avto brez klime? jaz ne vem, kaj je avto s klimo!user posted image user posted image user posted image  pa kar v redu preživimo,... avto v senčki, okna odprta, daleč daleč pa tako še ne gremo (takrat potujemo ponoči ali navsezgodaj zjutraj).
je imel pa danes avtobus klimo! se mi zdi, da Urbanu ni prijala,...user posted image  (na trolo pa nismo šli z vozičkom, ker sem dobila super idejo, da mi je moj vzel vozek s seboj v službo, ki je zelo blizu Tivolija, tam smo ga pa nazaj grede tudi pustili,... genialna sem!user posted image )

sta se mulčka že začela kregati,... ah, ti otroci!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1096
22.7.2009 14:44:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

kje si jih dobila?

z nožkom sem jih dala ven,...user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1097
22.7.2009 14:45:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

KatMat, se mi zdi, da ti je Blueeyes poslala po telefonu,...

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1098
22.7.2009 14:47:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ja res imamo pa res,res hudo lepe zmajčke user posted image

se strinjam!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1099
22.7.2009 14:51:02   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

KatMat, se mi zdi, da ti je Blueeyes poslala po telefonu,...
nop nic nisem dobila...

dudi...ma jest sem se tok nasmejala,se mi zdi da smo majcice res za na kup narjene

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ime za fantka
Nataliya

Katero vam je boljše ime?

Nik (28%)

Taj (20%)

Žan (24%)

Mark (28%)

Število vseh glasov: 594

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!