Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 22.7.2009 11:03:45
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, pri nas smo spet super spali - pred deseto sem ga dala spat in je spal do pol šestih Je včeraj vsakič drugič bolj malo jedel, potem je pa zvečer pomoje vse za nazaj nadomestil in je zgleda zadostovalo. Ga probam čim bolj nafutrat zvečer, no, dokler ne zaspi na rokah Pa tut zdej zjutri je bil priden, da sem lahko polikala kup plenic (da ne omenjam, da sem že včeraj enega). Mi je pa ponoči mobitel crknil Ne vem, a je kakšna kapljica vode not prišla-ker je blo pri bateriji malenkost mokro, ampak da bi zarad tega že crknil? Sem probala najt papirje od garancije pa kot zakleto jih ni Kvragu pa selitev...zgleda je takrat to romalo v smeti...k sreči ima moj še enega rezervnega, ampak upam, da mi tega popravijo...pa da ne bo predrago
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 22.7.2009 11:28:24
|
|
|
|
Andrejka9386
|
pozdravljene...mi smo danes spali od 10 zvečer pa vse do pol 10 zjutraj...sploh ne morm verjet. ga je moj imel zjutraj, sem šla jaz že navsezgodaj v baby center po Pepeny senčnik. in smo rekli da ga bomo sprobali, pa še 100 m nismo pršli, se je mali drl ko ne vem kaj. ni bil ravno razpoložen za vozičkanje. in smo se lepo obrnili in odšli domov. včeraj sem naročila eno torbico za hrano, termo varianta in danes je že prišla. fuul mi je všeč. na tem naslovu je: http://www.malcek.si/product_info.php?products_id=148
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 22.7.2009 12:53:18
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro tud midve sva že pokonci, sva se navozičkale, zdaj morava bit pa še doma kaj koristne..no boma vsaj probale.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 22.7.2009 12:55:51
|
|
|
|
HM84
|
Andrejka - odlično za maratonsko spanje Punce, uživajte na srečanju, bi se vam sama pridružla v Postojni, pa je cel hudič če greva sama z avtom. Je Alexu takoj vroče (kljub blagi klimi), pa se morva na poti v Lj vsaj 2x kje ustavit Drugače me je pa G poslala na pregled k svoji zdravnici zarad ščitnice... V glavnem, v zdr. domu zdaj razsaja ta nova gripa in pojma nimam kaj naj nardim A naj grem na pregled al ne... G je rekla, naj se probam zment z zdravnico da mi samo recept napiše in da ti vratarka lahko da tisto masko. Kaj hudiča mi bo pa maska pomagala Jo bom poklicala, samo da začne delat, pa bom vidla kaj bo rekla Sej ne bi sploh šla, ampak da ne bo pol pa kej narobe
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 22.7.2009 13:17:13
|
|
|
|
lake
|
Ojla! Smo nazaj iz vozičkankja po Tivoliju, je blo prov luštno, v senčki je mal pihal, tko da ni blo tko vroče, smo mele skupinsko hranjenje in previjanje . Se je treba večkrat tko zment.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 22.7.2009 13:23:34
|
|
|
|
mani2
|
Zdravo Tudi pri nas kar pridno spimo ponoči. Ima navado da se zvečer okoli 20.30 naje in zaspi nekje do 8 ali 9 zjutraj. Se pa je pri nas pojavil en problem. Maria mi je namreč začela cuzati prst. Ko ji dam dudo jo kar ven vrže in hitro prst v usta. Morem sedeti zraven nje in ji držati dudo v ustih. Pa tudi ponoči sem jo že slišala kako je vlekla prst. Ne vem kako jo naj navadim na dudo. Ker tudi Maarko ni imel nikoli dude no pa hvala bogu tudi na prst.
< Sporočilo je popravil mani2 -- 22.7.2009 13:24:15 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 22.7.2009 13:33:59
|
|
|
|
majana79
|
Majčice ste zakon, tako da je bilo tudi vozičkanje super.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 22.7.2009 13:34:01
|
|
|
|
Dudica1
|
tudi me smo nazaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 22.7.2009 13:35:57
|
|
|
|
FLASK_A
|
Tiste, ki dojite- kaj bo danes za kosilo Jaz sem čisto brez idej...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 22.7.2009 14:10:41
|
|
|
|
AKP
|
Flaska jaz imam danes cvetačno kremno juho, pražen krompir in pečeno vratovino in mešano solato. Na srečo ni tako občutljiva in lahko večji del vse jem. Žal pa ne smem čokolade . Saj glede na kg hvala bogu, da je ne jem, se mi pa že lušta.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 22.7.2009 14:13:45
|
|
|
|
KatMat
|
jaz se kar v cerknici ostala....komi cakam da vidim slikice!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 22.7.2009 14:15:56
|
|
|
|
HM84
|
Oooo, že nazaj, to pa je bla brzina Mi imamo danes polnjene bučke pa paradajzovo solato (je tašča pripravla že včeraj)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 22.7.2009 14:18:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Blueeyes, lake, majana, fino vas je bilo videti v živo! upam, da se še kdaj srečamo! (bom takrat poskusila priti samo z Urbanom) in se opravičujem, ker sem tako hitro pobegnila,... mi je uspelo priti domov brez vklopljenih hudih živčkov . moram pohvaliti Oskarja in Urbana, sta bila danes kar pridna! Urban je ravnokar zaspal, Oskar se igra s sestričnico, ki je v Lj na obisku,... zdajle sta kar pridna, upam, da tako tudi ostane, da se ne bosta začela prepirati,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 22.7.2009 14:21:02
|
|
|
|
Anonimen
|
FLASKA_ sem imela za kosilo lubenico (brez pešk)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 22.7.2009 14:21:12
|
|
|
|
KatMat
|
jaz sem pa danes sama samcata...moj po sluzbi se neki pelje svoji sestri pa neki bodo delal jaz bom pa sama...in pol sem se odlocila da mi je brez veze dam sibat ker itak ni nikogar doma in bom pustila da tija en spanec odspi kar v cerknici...kjer sem pa tud sama...mami sem glih ujela preden je sla v sluzbo in je bila zelo vesela da sva jo prisli pogledat...zdej pa samevam...punce prav polepsale ste mi dan,pa se opravicujem ker sem nevljudna in nisem rekla:HVALA ZA KAVICO sem cist pozabla rect...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 22.7.2009 14:23:29
|
|
|
|
KatMat
|
no tivoli banda....kje je dokazno gradivo???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 22.7.2009 14:30:47
|
|
|
|
Dudica1
|
ja res imamo pa res,res hudo lepe zmajčke Pa tudi jaz sem se pozabila zahvalit...MAJA,LEELA hvala za kavico in vse Imela sem se res fino smo malo počvekale ogledovale naše . Res moramo ponovit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 22.7.2009 14:34:21
|
|
|
|
KatMat
|
se strinjam!!upam da se v vecjem stevilu!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 22.7.2009 14:34:39
|
|
|
|
Dudica1
|
katmat ti si pa še samo potrdila da si res zabavna in fajn za poslušat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 22.7.2009 14:40:51
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja FLASKA_ sem imela za kosilo lubenico (brez pešk) kje si jih dobila?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 22.7.2009 14:44:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mani2 Maria mi je namreč začela cuzati prst. Ko ji dam dudo jo kar ven vrže in hitro prst v usta. Morem sedeti zraven nje in ji držati dudo v ustih. Pa tudi ponoči sem jo že slišala kako je vlekla prst. Ne vem kako jo naj navadim na dudo. Ker tudi Maarko ni imel nikoli dude no pa hvala bogu tudi na prst. mani2, je bilo pri Oskarju enako,... a sem ga nekako navadila na dudo in ga še zdaj ne morem povsem odvaditi zdaj bi verjetno poskusila obratno - naj cuza prst, potem ko bo roke uporabljala za igranje pa bo pozabila na cuzanje??? avto brez klime? jaz ne vem, kaj je avto s klimo! pa kar v redu preživimo,... avto v senčki, okna odprta, daleč daleč pa tako še ne gremo (takrat potujemo ponoči ali navsezgodaj zjutraj). je imel pa danes avtobus klimo! se mi zdi, da Urbanu ni prijala,... (na trolo pa nismo šli z vozičkom, ker sem dobila super idejo, da mi je moj vzel vozek s seboj v službo, ki je zelo blizu Tivolija, tam smo ga pa nazaj grede tudi pustili,... genialna sem! ) sta se mulčka že začela kregati,... ah, ti otroci!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 22.7.2009 14:44:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: k.tja FLASKA_ sem imela za kosilo lubenico (brez pešk) kje si jih dobila? z nožkom sem jih dala ven,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 22.7.2009 14:45:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat no tivoli banda....kje je dokazno gradivo??? KatMat, se mi zdi, da ti je Blueeyes poslala po telefonu,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 22.7.2009 14:47:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ja res imamo pa res,res hudo lepe zmajčke se strinjam!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 22.7.2009 14:51:02
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: KatMat no tivoli banda....kje je dokazno gradivo??? KatMat, se mi zdi, da ti je Blueeyes poslala po telefonu,... nop nic nisem dobila... dudi...ma jest sem se tok nasmejala,se mi zdi da smo majcice res za na kup narjene
|
|
|
Ime za fantkaNataliyaKatero vam je boljše ime?Nik (
28%)
Taj (
20%)
Žan (
24%)
Mark (
28%)
Število vseh glasov: 594Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!