Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.7.2009 10:26:41
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ma kje se vidi zdej moj status, če kej not vpišem to drugi vidmo.. napisan maš a to dela pa smileya zraven... a je tko... drgač maš pa ti spodaj napisano tko da vidiš kaj ti piše Jst nč ne vidim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.7.2009 10:27:23
|
|
|
|
christiana21
|
na mail sem dobila dobre slikice, pa vam eno tuki prpopam...za vse, ki rade pogledate lušne dedce (katera pa jih ne, hehe) in za vse, ki še niste uspele spit kavice zaradi svojih malih razgrajačev.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.7.2009 10:27:51
|
|
|
|
christiana21
|
Ni slikice pripopalo . Zakaj neeeeee, smrk...
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.7.2009 10:30:31
|
|
|
|
lananai
|
christiana21, bravo za Glorio! Še malo, pa bodo začetne skrbi pozabljene! FLASK_A, bravo za nov TV! Men je tud super Greek Wedding. Mi smo pa v Tolminu in mala je že cel vikend po malem sitna. Sprememba okolja mogoče...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.7.2009 10:30:44
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Ni slikice pripopalo . Zakaj neeeeee, smrk... a tebi tudi dogaja, hehe če je slikca z neta, jo samo prilepiš (kopiraj sliko na internetni strani, potem jo pa tu prilepi)
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.7.2009 10:31:11
|
|
|
|
christiana21
|
Evo jo, pa je šlo, hehe
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.7.2009 10:31:48
|
|
|
|
christiana21
|
Ne ni šlo, eh...ne grem se več. Grem na cigaret
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.7.2009 10:32:46
|
|
|
|
christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Ni slikice pripopalo . Zakaj neeeeee, smrk... a tebi tudi dogaja, hehe če je slikca z neta, jo samo prilepiš (kopiraj sliko na internetni strani, potem jo pa tu prilepi) Sem naredla to, pa nič Kaže da je gor, ko dam pa potrdi, pa je ni.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.7.2009 10:33:11
|
|
|
|
christiana21
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.7.2009 10:44:02
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ja to pa res ni bil drag tv...jaz pa zdej kupujem aparat za pečt kruh pa mikrovalovko...pa akontacijo za morje moram plačat pa še en kup drugih stroškov...joj sej te kap ti imaš tudi dost za skeširat, vidim. ma dej sam bejž...skoz je neki...ampak res skoz
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.7.2009 11:09:54
|
|
|
|
Tanja_
|
Hej punce, no smo spali zelo dobro-se je zbudila samo ob 3.30 in potem ob 8ih zjutraj.Zdej se pa počasi odpravljamo-peljem psa k frizerju, potem pa grem k mojim za en teden hišo čuvat.Sm pa zdele tok jezna-sva mela rezerviran dopust od 22.08. naprej in so mojmu dal takrat en nujen sestanek, ki ga ne sme špricat in morva prestavit na en teden prej in to naju stane skoraj 400€ več
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.7.2009 11:27:28
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Hej punce, no smo spali zelo dobro-se je zbudila samo ob 3.30 in potem ob 8ih zjutraj.Zdej se pa počasi odpravljamo-peljem psa k frizerju, potem pa grem k mojim za en teden hišo čuvat.Sm pa zdele tok jezna-sva mela rezerviran dopust od 22.08. naprej in so mojmu dal takrat en nujen sestanek, ki ga ne sme špricat in morva prestavit na en teden prej in to naju stane skoraj 400€ več O a tudi tisti teden ko sta imela rezervirano ga ne pustijo pri miru!!!Za znoret...in 400€ več,kako to?Pa če gresta teden kasneje ko ne bo več sezone??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.7.2009 11:29:59
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sej vem, če sem tako tretje kolo sm bla tud sam prijateljica po sili sej tle gor ste vse fajn babe sem tud zdej spoznala dve super punci k sta se pa že zdaj izkazale za super dobre prijateljice, tako da se mi je le uresničla želja da bi imela dve prijateljici ki jima lahko zaupam in da ko rabim pomoč jo dobim in kontra da ko onedve potrebujata pomoč mojo jo tud dobita tako da sem najsračnejši človek na svetu da imam zdaj končno prijateljici ki jima lahko zaupam! ostale bom pa počas kar skenslala drugače pa kosilo se kuha, nika spi, jz pa mal šnofam po netu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.7.2009 11:54:56
|
|
|
|
lake
|
In kaj se kuha za kosilo. Jst bom najbrž kr neke vrste sataraš, pa krompirček nardila. Mal zelenjave ne bo škodl. Vroče je ful. Nam tud nikol ni všeč, če je vroče, al pa če ni
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.7.2009 11:57:51
|
|
|
|
Dudica1
|
pr nas se nč ne kuha... ...greva na pregled pa z mojim v trgovino pa bova šla nekam kaj pojest
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.7.2009 12:00:10
|
|
|
|
lananai
|
Mi bomo imel pa pico. Njami!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.7.2009 12:26:18
|
|
|
|
Leela
|
midva sva bila pa zdajle zunaj, sem šla še na eno kavo, sicer je čudno če sam piješ kavo ampak jaz rabim kavo pa še zunaj sva ne pa v stanovanju. cveka za take čudne prijateljice se ne sekiraj, vsaka ima kakšno tako prijateljico. christiana bravo za glorijo , naj čimhitreje pride domov in da naj ji že dajo tako mleko, ki ji bo ugajalo. Se pa grozno sliši tista zadnja mešanica. chicco imajo ful dobre, kvalitetne stvari ampak drage, zdaj na razprodajah bi se kaj dobilo. Moram tudi jaz nabavt aparat za kruh, jeseni stroj s sušilcem, pa pomivalc bo pomoje tudi kmal šel papa. LCD ali pa plazmo bi pa moj rad imel, samo imava komaj 3 leta star TV, bomo videli kako bo s financami ??Za dopust pa sloh še ne vem kam bomo šli, gremo pa septembra takrat bo tudi več frej tanja 400€ več , to bi pa skoraj služba morala povrnit lake , moj Luka je popil malo mleka, zmeraj precej manj kot je pisalo na škatlah od mleka. Še zdaj malo je. Čez vikend recimo 5 žlic čokolina za zajtrk, za kosilo eno palačinko in ene 6 dl kakava v celem dnevu. HB v vrtcu je. Tako, da če vidiš da je vse ok se zaradi količin ne sekiraj. Probaj pa zamenjat mleko, če že nisi. Ponavadi je tudi tako, da otroci, ki so občutljivi (ali alergični) na mleko tega zavračajo. dudi kdaj imaš pregled kolkov? Mi imamo ob 17h, najbrž so vse nabil na eno uro. drugače pa jaz nimam nobene vrstice spodaj, menda se jo da izklopit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.7.2009 12:32:31
|
|
|
|
Dudica1
|
leela jaz mam 16.30... a maš v postojni??
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 13.7.2009 12:33:04 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.7.2009 12:39:32
|
|
|
|
OliveOyl
|
Dajte mi povedat,če tudi pri vaših tako smrdi ko se pokakajo?A je to normalno? Našla sem hiško na bolhi,kako za naj jo pripeljem iz Radencev??
< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 13.7.2009 12:40:41 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.7.2009 12:42:41
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Dajte mi povedat,če tudi pri vaših tako smrdi ko se pokakajo?A je to normalno? Našla sem hiško na bolhi,kako za naj jo pripeljem iz Radencev?? ja men zlo smrdi nevem pa zdej kako pri vas to smrdi,če bi blo kaj čudnega prikolica pa gasa...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.7.2009 12:44:36
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Dajte mi povedat,če tudi pri vaših tako smrdi ko se pokakajo?A je to normalno? Našla sem hiško na bolhi,kako za naj jo pripeljem iz Radencev?? ja men zlo smrdi nevem pa zdej kako pri vas to smrdi,če bi blo kaj čudnega prikolica pa gasa... Tako smrdi kot da bi ga tastar naredu... Pa to je 4 ure stran..prikolice nimamo,imamo kombi sam ne bi prišel tako daleč,pomoje.. Kaj pa s kakšno pošto,je verjetno pa drago k hudič..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.7.2009 12:46:01
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ena za dobro jutro ob kavici IIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Dajte mi povedat,če tudi pri vaših tako smrdi ko se pokakajo?A je to normalno? Našla sem hiško na bolhi,kako za naj jo pripeljem iz Radencev?? ja men zlo smrdi nevem pa zdej kako pri vas to smrdi,če bi blo kaj čudnega prikolica pa gasa... PRI NAS IZ DNEVA V DAN BOLJ KAKEC SMRDI...ups caps lock
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.7.2009 12:47:09
|
|
|
|
OliveOyl
|
Aha pol pri vseh smrdi,uredu..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.7.2009 12:49:02
|
|
|
|
KatMat
|
sam lulek pa bolj bogi zgleda-....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?