Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
naš se je pa komaj zdej uspaval, revež prav hud je bil name ker sva vaje delala
fizioterapevtka to veliko bolj obvlada .. pri njej komaj kaj zajavka, pri meni pa skoz dežujejo solze
sem vidla posnetek od blueeyes ... tamala je prav carica
naš se čist drugač skuša na trebuh dat (s trebuhom naprej) .. jasno da mu ne bo uspelo ker se tako ne more na bok dat sploh, pa še rokice mu v napoto hodijo ... mu ne smem dovolit se zvijat s trebuhom naprej ... sam kaj ko skoz to počne ....... pri nas bo še MNOGOOO vode preteklo predno se bo sam obračal
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica naš se je pa komaj zdej uspaval, revež prav hud je bil name ker sva vaje delala
fizioterapevtka to veliko bolj obvlada .. pri njej komaj kaj zajavka, pri meni pa skoz dežujejo solze
Revež... On bi se zabaval, ne pa vaje delal. Mora bit kar stresno tole zate, ane. Saj bo, poskušaj se v tem zabavati če se da, da dobro voljo tudi nanj preneseš- upam pa, da bo čimprej bolje
Danes sem pa fuč. Sam spat bi šla A je še katera taka?
smo boljše spali kot včeraj, mali je potegnil do 9.30 sicer sem ga ob ene 6.30 previla, se je zbudil, ker so ga krči matrali, potem sva pa nazaj zaspala.
ooo...mi pa mogoče v nedeljo šibnemo spet mal na morje...čeprav se mi za 1 dan sploh ne ljubi hodit ker prideš čist fuč...ampak ne bi še rada zaključila za letos za drugo leto se pa že z enimi menimo za na pag
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica naš se je pa komaj zdej uspaval, revež prav hud je bil name ker sva vaje delala
Revež... On bi se zabaval, ne pa vaje delal. Mora bit kar stresno tole zate, ane. Saj bo, poskušaj se v tem zabavati če se da, da dobro voljo tudi nanj preneseš- upam pa, da bo čimprej bolje
moram spakirat, gremo mal na morje... spet vikend varjanta. še dobro, da se da hotele dobit, ko so očitno bolj prazni.
ooo...mi pa mogoče v nedeljo šibnemo spet mal na morje...čeprav se mi za 1 dan sploh ne ljubi hodit ker prideš čist fuč...ampak ne bi še rada zaključila za letos za drugo leto se pa že z enimi menimo za na pag
moj bi sel v nedeljo pa ne vem kaksno vreme bo...se zmer gruntam kaj uzet za tamalo sabo...hb sem pa sla kupit prejsni teden svecke z vrocino zbit ce bi blo slucajno kej po vsem tem kar ste govorile jih je dobr met vsaj sabo
moram spakirat, gremo mal na morje... spet vikend varjanta. še dobro, da se da hotele dobit, ko so očitno bolj prazni.
moj bi sel v nedeljo pa ne vem kaksno vreme bo...se zmer gruntam kaj uzet za tamalo sabo...hb sem pa sla kupit prejsni teden svecke z vrocino zbit ce bi blo slucajno kej po vsem tem kar ste govorile jih je dobr met vsaj sabo
mogoče, če nam rata, bomo šli še enkrat v jeseni na pravi dopust. moj pravi, da bo mel cajt, sam potem pa mi gre projekte naštevat... japaja, lih za silvestrovo bo mel čas
kam pa bi šli?? če gremo za en dan ne vzamem nič drugega kot za preoblačit in rokavčke,obroč...brisače
Tud midva bova šla najbrž šele pozimi na dopust, če bo šlo tko naprej
Sva ble v trgivini, je vroče k Sm srečala sosedo in dokler sm nazaj jst voziček peljala se ji je skoz smejala, ko sm ga pa njej dala je bla pa čist resna, in skoz mene gledala. Pa kmal bo treba voziček zamenjat, ker ji je košara že skor premajhna.
mogoče, če nam rata, bomo šli še enkrat v jeseni na pravi dopust. moj pravi, da bo mel cajt, sam potem pa mi gre projekte naštevat... japaja, lih za silvestrovo bo mel čas
kam pa bi šli?? če gremo za en dan ne vzamem nič drugega kot za preoblačit in rokavčke,obroč...brisače
Katmat, sam ne paničari zdaj Calpol je čist OK, če ga imaš za zbijat vročino.
JA SEJ CALpol mam
calpol pri nas vedno prime...k sreči ga ne rabimo dostkrat tako da ga mam za enkrat in ga vžem stran...svečke so pa tako...primejo če otrok veliko pije drugače pa ne,tako so meni rekli.
zdej se ne mormo odločit glede morja a bi šli sli ne...ker v sept. ali okt. gremo še v toplice
Katmat, sam ne paničari zdaj Calpol je čist OK, če ga imaš za zbijat vročino.
flaška pri nas ni nikoli pri tavelkem pomagal calpol, tako da smo mu vedno mogli dat svečke
Ja, samo to vidiš z uporabo. Na začetku bi jaz tko probala, šele če ne pomaga kaj močnejšega. No, pri nas samo hladni obkladki res pomagajo Niti svečke. Voltaren ga pa skor podhladi- pol pa bodi pameten
< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 21.8.2009 11:31:34 >